Jump to content

AdrianColentina

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About AdrianColentina

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    B-23-YRK
  1. Pret Nou 330 de lei toate 3 sau 110 lei bucata .!!! Pentru contact 0764458557 SAU ADYTZU_POLO (YM)
  2. Pret nou 450 LEI toate 3 sau 150 LEI Bucata
  3. Salutere ! Am si eu 3 anvelope nou noute , Goodyear GT 2 , 175/70 R14C 95/93T ! Le vand toate 3 la pretu de 525 lei sau 175 lei bucata. Poza in curand de tot ca mi sa stricat aparatu foto ! Nu intrebati de nu am 4 anvelope !
  4. La mine cred ca e mai mult de 1 mm ( DUPA OCHI ) Filtru de aer ar putea fi infundat datorita faptului ca am deschis ventilatia si cand emana aer cald , a impins foarte multe frunze spre exterior? Omule am 17 ani si cunostinte minime in domeniul acesta ! Ma pasioneaza masinile si vreau sa aflu cat mai multe !
  5. Bujiile sunt jos la masina dar distanta la electrozi mi se pare mare ! Nici nu am cum sa le masor sa stiu exact !
  6. Tind sa cred ca filtru sar putea sa fie infundat datorita ruginei care o fi cazut de pe rezervor ! Totu-si sar putea de la bujii ? Daca nu le-am ars si dat cu peria de sarma de le-am innebunit !
  7. Da imi amintesc de ulei , chiar tu mi-ai spus , dar nu CRED ca , curelele sunt problema sau distributia din moment ce motoru invarte da nu vrea s-o ia. Cineva mi-a mai spus ca s-ar putea sa fie sarita de la punct . Apropo mi se poate spune unde este filtrul de benzina la Cielo ?
  8. Pentru ce-i care nu ma stiu , am un Cielo in 1998 , nerulat timp de 6 ani dar pornit pe loc ! Duminica trecuta , bag benzina , curat bujiile si masina porneste dupa 2 ani de stat (la cheie porneste ) ! Luni dimineata la fel porneste la cheie ! Marti dimineata insa , pun bornele si ii dau cheie. Nimik. Ii mai dau o cheie , parca o ia , merge in 3 pistone , o accelereaza si deodata parca de la 1500-2000 RPM scade si moare motoru ( Nu am turometru ) ! Lucru asta mi sa intamplat de 2 ori . Am zis sa nu o mai omor , am chemat un vecin , am scos bujiile cu el le-am curatat , am verificat daca au scanteie , bobina daca are la fel , am mai verificat si pompa de benzina si se aude bazaitul ala , si acum de nici o culoare nu vrea sa porneasca ! Simt miros de benzina in ulei , da cred este datorita faptului ca uleiu nu a fost schimbat in astia 6 ani , si chestia este ca , cand am scos bujiile prima data erau umede , dar acum dupa asta parca nu mai sunt asa ude . Cel putin asa mi se pare mie ! Benzina am peste 12 L deci nu cred ca asta ar putea fi problema ! Daca stiti ceva un reply, Multumesc.
  9. Aha ms ! Revin sa povestesc ! Pompa era ! Nu se auzea bazaitul ala de amorsare ! Ms Ara ! Akum ma duk sa o amorsez !! Good bless gasoline!
  10. Mersi mult ! O sa fac un drum ! Daca stii si la ce pret ar fi perfect !
  11. Chestia e ca io cand ii dau la automat nu o ia deloc ! Bun, sa zicem ca nu e de la pompa de benzina ! Bujiile pot fi cauza in problema asta ?
  12. Masina a pornit timp de 2 zile la cheie , si am pus vreo 7 litri de benzina , nu pot spune ca nu trage benzina pt ca aud pompa , si in plus am multa benzina in motor pt ca bujiile le scot ude tot timpu!
  13. Cieloul meu a fost nerulat timp de 6 ani . In acest timp am mai pornit masina pe loc ! Akum 2 zile pun bateria pe masina , ii dau cheie , nimik ! Scot bujiile , le curat cu peria de sarma , le bag la loc si ca prin minune masina porneste dupa 2 ani de stat! Dupa astazi dimineata , pun bornele la baterie , ii dau cheie nimik ! Iar scot bujiile , FOARTE IMbibate in benzina , le sterg de benzina , le dau cu peria de sarma , le ard cum mia mai spus un mecanic si le bag la loc ! La fel nimik ! Daca puteti sa-mi spuneti o fii oare de la bujii , de la fise sau de la altcv ! Masina are benzina , totusi bujiile miros a benzina statuta , bateria merge , incarcata la redresor ! Daca poate ajuta cineva un mic reply ! Multumesc!
  14. Salutare . Am un Cielo care nu a mai mers cu el de 6 ani si akm vreau sai schimb bujiile pt ca nu mai porneste. Am bujiile ei Champion RN9YC si vreau sa stiu daca merg schimbate cu niste NKG BPR6E ! Stie careva niste magazine Daewoo in Colentina sau in apropiere ?
  15. My linkSalutare . Pe Cielo-ul meu , apartinind candva unei firme sau lipit un fel de autocolante pe ea! Aveti idei cum le pot da jos ? O POZA SA VA LAMURITI LA MY LINK
 

×
×
  • Create New...