Jump to content

Chevrolet

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Chevrolet

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Rm.Valcea
  • Interests
    de toate dar sa fie frumoase :)
  • Din
    Rm.Valcea
  1. Ultimul consum pe un drum de Bucuresti 8,3 l/100. Cam multisor ! Ce am observat este ca acul scade ca dementul dupa porniri repetate asa ca incerc sa testez pornirile fara amorsare; parca parca scade mai lent, dar deocamdata poate fi doar o impresie. Poate sunt eu tacanit dar consumul cel mai misto 6,6 "afara" a fost facut cu benzina de Petrom de 98 ! Deocamdata am full cu OMV de 95, dar urmatorul plin il fac cu Petrom de 98; Rompetrol sucks ! Am bagat d'aia de 95 dar a mers mizerabil !
  2. Mie pana in "rodaj" (acum am vreo 2500) mi-a mancat binisor (morot 8v) adica 6,6 in afara (consum facut pe traseul RmValcea-Busteni via Campulung - de aia l-am asemanat eu cu un mixt - serpentine cu sacul, schimbat de viteze f des, etc) ceea ce arata chiar bine; Insa in oras papa ca draq, iar ultima oara cu un drum de Buc n-am mai avut 6,6 si inca mi-e frica sa fac consumul !!!!!! Asa la ochi tot in jur de 10 mi-a luat (surprinzator in Buc acul n-a cazut asa brusc cum ma asteptam) ba mai mult, la intoarcere pe autostrada a scazut ca dementul (e drept ca i-am dat 140 dar am mers constant) Concluzia este ca a a cam inceput sa manance !!!!
  3. ... si cine sa raspunda ; dar mi se pare ca al tau are; eu asa retin ca mi l-a laudat dealerul; cica ala full are de toate
  4. E mai fain cu beep beep; la distanta x sunetul este continuu Si pe unde se gasesc senzorii aia ?
  5. Mie dealerul mi-a zis ca are nu fiindca ar fi nu's ce dotare extra da cica asa vine ABS-ul care se monteaza pe Kalos; mai nou, ca si Radio-CD-ul.
  6. Pai cand pun contactul nu tre sa se aprinda si becurile dintre ceasuri ? Offtopic: Ptiu drace ca am patit-o ! Am zgariat bara din spate ! Are cineva idee se poate monta asistent de parcare ? Cat unde cum ?
  7. La dacie aveam volanul vreo 20 de grade spre stanga; m-a pus draq si l-am indreptat iar dupa asta parca eram la scoala de soferi ! nu puteam de loc sa stau cu mainile relaxate, asa ca l-am dat la loc !
  8. Hai mai VAXXi da-o incolo ! n-are decat o luna masina ! Plus cat a stat prin parcuri sau pe unde o fi stat Ce draq de la o bucata de cauciuc ? Stiu ca sunt pacatoase mizilicurile astea, dar chiar asa de noua !?
  9. Pai banuiesc ca am bord normal, masina fiind entry level; dar la becurile dintre ceasuri nu mi se aprinde decat cel de frana dar numai daca e frana de mana trasa, altfel nu se aprinde nimic. Cele din panoul central se aprind toate.
  10. Satori hai ca esti carcotas ! Mai stiu eu pe unul Chevrolet care face la fel ca tine ! Si la mine e o idee spre stanga dar nu cred sa fie vreo problem fiindca directia e buna, am verificat-o pe un drum de kko si a stat bat; apoi nu sint f sigur daca nu cumva masca de la volan nu-i spre dreapta sau nu cumva a capatat un pic de joc (f normal de altfel) de la virari pe loc. Ce nu prea-mi place e ca pe gropane face un zgomot mai nasol pe la suspensii cred (cam ca atunci cand bati intr-o cutie goala) dar probabil ca am uitat cum facea dacia pe care am avut-o si pe care o consideram cam jaf desi dupa ce am dat-o m-am urcat in altele mult mai noi care erau si mai jafuri. Probabil chestii de subiectivism. A spalat cineva motorul pana acum ? Tip: am intrebat la Rucom Craiova (dealerul meu) daca monteaza scuturi si au zis ca da, contra a 6 milioane si ceva ! Am inteles de pe autoshow ca la Bucuresti e doar 3 milioane (sper sa fie de tabla si nu de plastic). Asa ca atentie la preturi !
  11. Nu mai stiu exact fiindca atunci cand am cumparat masina n-am fost atent dar citind prin carte am aflat ca becurile de benzina, frane si ce mai e acolo intre ceasuri ar trebui sa se aprinda cand pui contactul. La revizia de 2000 am intrebat la dealer si mi-a spus ca nu trebuie sa se aprinda. Totusi eu sint nelamurit fiindca mi se pare normal sa se aprinda macar ala de frane (fara frana de mana trasa) ca sa vezi ca functioneaza. Trebuie sa se aprinda sau nu ?
  12. Servus la toata lumea in primul rand Masina arata bine, dar ca si "concept" nu cred ca se potriveste cu ideea de kalos; nu stiu de ce dar eu nu vad kalosul ca o masina sport. Sigur daca esti pasionat cred ca are pretul corect care sa-ti permita sa incerci fel si fel de tunari, dar daca ai si familie de plimbat ...
 

×
×
  • Create New...