Jump to content

kyotortion

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About kyotortion

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Interests
    sport, computers, my Cielo
  • Din
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    kyotortion
  1. Am fost pe Transfagarasan acum doua sapt, a fost frumos dar drumul cam naspa (crapaturi, exfolieri in asfalt si ciment, etc), astfel ca am ajuns in Sibiu unde, colac peste pupaza aud un "tronc" undeva prin bord, si n-a mai vrut sa bage aer prin fantele de dezaburire. Adica chiar cu selectorul dat la "dezaburire", baga aer prin toate gaurile, fara sa mai aiba forta sa mai arunce aer in parbriz. Ma duc eu sapt trecuta la service, si-i zic lui nea Caisa ce si cum. Asta zice: "Ba, a cazut o clapeta de acolo, si trebuie sa dau bordul jos!" Si cica e complicat si migalos, si ma tot poarta de la o zi la alta, ca n-are timp sa stea de mine Vi s-a mai intamplat asa ceva? Adica prostia asta cu clapeta, sau sa nu mai bage aer la dezaburire? Sa ma dumiresc macar...
  2. Da, ce spuneti voi este adevarat, si plauzibil. Dar fir-ar sa fie de treaba, ca aveam calculatorul in portbagaj, (na, ca o zic si p-asta!), de ce nu l-au luat pe asta? Asta nu-mi explic!
  3. Ce sa zic, uite ca se intampla, deci luatzi aminte, zic. Au operat ca la carte, au fost de meserie. Sa fi zis ca sunt vre-un tolomac, sau gura casca, atunci taceam si nu va mai ziceam nimic, dar nu prea e asa. Au deschis foarte putzin capacul, si au luat la nimereala doar geanta, cu toate ca aveam acolo lucruri mult mai de valoare. Si mai eram cu inca 2 in masina, ptiu! Am sa merg la mecanic sa vedem ce se poate face, macar sa inlocuiasca placutza aia cu cant, ca se vede naspa tare.
  4. Se poate deschide portbagajul de Cielo relativ usor cu altceva decat cheia? Inclin sa cred ca da, uite intamplarea: Ajung ieri acasa, si cand dau sa deschid portbagajul, nu mai intra cheia! Cand ma uit mai bine, incuietoarea fortzata si placutza aia cu cantul pe cheie facuta varza! Am reusit sa deschid, cu chiu cu vai, (mi-au furat geanta cu echipament pt antrenament, vax). Faza e ca au operat pe drum, undeva la un semafor cred, a fost cam aglomerat traficul. Deci, au deschis portbagajul super lejer! Vorba e alta, incuietoarea poate fi schimbata imediat, sau trebuie sa asteptzi pana fac astia vre-o comanda de incuietoare care sa se potriveasca cu cheia? Si, mai stitzi si alte dispozitive de sigurantza pt a face mai dificila efractia in portbagaj?
 

×
×
  • Create New...