Jump to content

petro_ionut

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About petro_ionut

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Targu Jiu
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1998
  1. Multumesc, am rezolvat era de la contact, imi facea figuri mari!
  2. Salut, am si eu o problema destul de enervanta, la rece si uneori la cald imi porneste destul de greu al meu cielo si se manifesta in felul urmator, dau la cheie are tendinta sa porneasca, se ridica acul la turometru si pica la loc de cateva ori, dupa care porneste! Care ar fi problema, bujiile sunt schimbate recent! Mersi!
  3. Salut, spune-ti-mi va rog ce ar putea avea cielo meu la treapta 1, care uneori refuza sa intre, trebuie ori sa fortez maneta, ori sa dau rpd alta viteza si sa revin la treapta 1?! Mersi.
  4. Salut, spune-ti-mi va rog ce ar putea avea cielo meu la treapta 1, care uneori refuza sa intre, trebuie ori sa fortez maneta, ori sa dau rpd alta viteza si sa revin la treapta 1?! Mersi.
  5. Salut, mi-a aparut o mica probelma...in 2 saptamani mi s-a intamplat de 2 ori la Cielo 97 sa nu imi porneasca la prima cheie...abia la a 5-a cred, porneste 1 secunda si se opreste dupa fiecare cheie! Mentionez ca am inchidere centralizata cu alarma! Mersi!
  6. Sincer nu stiu...pentru ca de aceea am intrebat...poate tot de la el sa mi se auda in treptele 1.2. sunetul acela cand mergi in marsalier?!
  7. Am gasit acel ambele busoane, cel de nivel si cel de umplere, ideea e ca mi se aude un "fasait" cand stau pe loc si dau drumul la ambreiaj, cand il apas nu se mai aude...e normal?! Multumesc!
  8. Salut, am si eu un Cielo '97 si nu imi dau seama din figura din manual unde s-ar afla busonul de umplere si cel de verificare nivel ulei! Multumesc!
  9. Salut, am si eu un Cielo '97 si nu imi dau seama din figura din manual unde s-ar afla busonul de umplere si cel de verificare nivel ulei! Multumesc!
  10. Salut, sa va spun cum am rezolvat eu problema cu claxonul, cand apasam pe volan nu mi se auzea decat click in releu, am verificat traseul de cablu, goarnele, totul era ok, doar ca tot nu imi mergea, pana la un moment cand am tinut cu mana impins de releu si apasat pe claxon...si surpriza...mergea...releul nu era bine " infipt" in soclu! Remediat, functioneaza perfect! Bafta!
  11. Revin cu problema mea de mai sus, am pus o poza mai clara a zonei pe unde pierd ulei, astept pareri ce pot face fara a desface chiuloasa sau mai stiu eu ce e nevoie! Multumesc anticipat!
  12. @cris06 Nu stiu masina asa am cumparat-o acum 1 luna de zile, nu am avut probleme pana acum, o sa vad cum o sa astup acea gaura in burdul de admisie! Mersi! Multumesc mult pentru sfaturi, adevarul este ca si sub delcou se intrevede ulei! Uleiul a inceput sa apara dupa ce am umblat la capacul de la delcou pentru ca nu mai vroia sa porneasca, l-am curatat nitel si gata nu am mai avut probleme de atunci cu pornirea!
  13. Salut, am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva cu o solutie si anume in poza atasata este semnat locul unde pierd putin ulei, adica intre chiuloasa si blocul motor! Se poate pune silicon ceva sau sa se stranga ceva, pentru a remedia pierderea fara a schimb garnitura...nu stiu, intreb! Multumesc!
  14. Salut pe toata lumea si proaspat posesor de Cielo, vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru a remedia urmatoarea problema: daca apas pedala de frana la maxim rotile nu mi se blocheaza ci pur si simplu masina se duce usor pana se opreste, asta la viteze mari! Am verificat placutele si sunt aproape noi!
  15. Am si eu o problema asemanatoare cu un Cielo '97, in orice viteza as fi la drum, daca am sub 2300 rotatii si apas pedala de acceleratie la "blana", da cateva rateuri pana ajunge la 2300 dupa care "trage" foarte bine, daca apas si duc padela de acceleratie usor pana ajunge la 2300 rotatii nu prezinta suturi, asadar daca schimb dupa 2300 rotaii nu am nici o problema, merge bine nu se mai simt acele rateuri! Daca plec de pe loc si schimb dupa 2000 de turatii la fel nu am nicio problema! Masina in rest merge foarte bine, relanti fix, nu variaza, consum mixt de 6.5-7l/100km!
 

×
×
  • Create New...