Jump to content

polofox

Membru
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About polofox

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    baia mare
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2006
  1. Se pare ca cei ce se pricep la masini,se pricep si la politica si la femei.S-au poate asa cred ei.Sunt exemple si in politica.Reusesc pe toate fronturile )
  2. Da,am echipat masina cu anvelope 185/60/15,anul acesta va fi a treia iarna de folosinta.Nu freaca,chiar daca masina este incarcata,dar exista o mica diferenta intre viteza reala si cea aratata la bord. In alta ordine de idei,parca arata mai bine cu anvelope mai inalte.
  3. Scuze...se pot pune cauciucuri 185/60/15.S-a discutat acum un an...
  4. Daca s-a complectat peste antigelul din instalatia de racire cu antigel verde(obisnuit), din nestiinta, se m-ai poate face ceva?Cantitatea,aprox. 2oo ml.
  5. Consumul de curent la plasma este mai mare ca si la LCD?
  6. sictirel: Salut, oscilez si eu intre aceste doua modele,e diferenta mare de calitate ca pretul difera... multumesc
  7. Apropo, de jante si cauciucuri.Am luat o groapa in plin cu masina incarcata, patru persoane,plin si potbagajul,noaptea pe o ninsoare grozava linga Tg.- Mures.S-a taiat cauciucul in doua locuri si janta indoita pe fata,indoita janta pe spate,am avut impresia la lovitura ca mi-a rupt directia pe fata,atit de groazic am dat.In timp ce puneam triunghiul sa schimb roata un Opel Astra a dat si el.Am pus rezerva si cu roata de ,,roaba" am mers pe zapada inca aprox.25km si am luat la o vulcanizare acelasi cauciuc de iarna ca si cel taiat,Sava Eskimo 185/60/15. Nu am probleme la directie,dar as merge in service sa fac o verificare, fiindca a fost tare mare socul.
  8. Chevy Sedan 1.4 An 2006 luna Mai Km 19800 Fara probleme deocamdata
  9. Consum de 10.3 doar urban la 100 km,acum de cind e mai racoare,de la clic la clic.
  10. Este in 4 usi si motor de 1.4.Este luat prin Programul rabla, a dat un Trabant
  11. Referitor la viteza maxima la Lacetti...am un coleg cu un Lacetti de 1.4...de cind l-a luat se plange ca masina e lenesa si mai ales ca consuma f. mult (13-14 L in oras , 8 in afara!) si ca nu trece de 120km/h dar are 1950Km parcursi..Mentionez ca a avut inainte un Opel Vectra 1.6.Efectiv nu mi-a placut placut reclama facuta Chevroletului,si am cerut masina la un test cu el in dreapta mea.Am ajuns la 150km/h cu viteza 4-a,masina nu are nimic dar lipseste un sofer hotarit! Concluzii:datorita motorului de 1.4 masina trebuie turata la peste 4000rot.( un pic lenesa dar motorul e putin rodat ) ca sa zvacneasca,cutia de viteza mai precisa ca la Aveo, tinuta mai buna de drum in curbe,izolarea fonica fara mari diferente. Per ansamblu un motor subdimensionat pt un condus mai sportiv( lipsa de informatie si-a spus cuvintul) ,iar la intrebarea lui nu as schimba masina cu el,chiar daca avem acelasi motor,si eu am cu 16000 km mai multi cu o masina mai ieftina si cu mult mai multe dotari(fara a jigni pe nimeni,e parerea mea!)
  12. Eu,am luat de de la magazinul de unde am luat si gentile de aliaj (magazin de tuning),au catalog ,apare Kalos,Aveo.
  13. Aveo, cuplu de 130Nm il obtine la turatia de 3400rpm,destul de bun,in comparatie Kia Rio 1.4 are 125Nm la 4700rpm care are 97CP,Renault Clio Simbol 127/3750,98CP,Hyunday Accent 127/4700,97CP,toate cu 16V si cam in aceiasi clasa si bani. Si motorul de 1.4 chiar trage daca stii sa-i ceri...
  14. Dupa ce ti-au aparut ''liniutele" mai poti merge linistit.Apoi,dupa un timp se aprinde becul si nu mai poti merge mult...linistit. >
  15. @moise > Ai Aveo,de 2 ani,din 2006?????Din cite stiu Aveo a aparut acum un an!Da mai multe detalii,daca ai incarcat circuitul electric,interventii,etc...Ceva nu se leaga! Nu mai cita integral si fara rost posturi anterioare !
 

×
×
  • Create New...