Jump to content

hrisss18

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About hrisss18

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    AG-XX-XXX
  1. Salut! Daca nu ai rezolvat problema cu ceasul, atunci cauta altul pe la dezmembrari. Bafta!
  2. Salut Stiu ca a trecut ceva timp de cand ai pus intrebarea, dar eu iti zic ca nu prea se merita sa 'desfaci' toate acele fire care vor fi inadite , cu mult scoci, treaba de roman. Daca doresti totusi atat de mult sa folosesti acel avertizor, atunci cauta un electrician auto bun. Unde anume gasesti? nu stiu. Eventual prin prieteni, rude etc Eu cand am avut de-a face cu asemenea modificari si am vazut masina 'dezmembrata'... Mare atentie insa ca acel electrician AUTO sa fie calificat si sa faca treaba cum trebuie, sa treaca '+' prin siguranta fuzibila pt ca altfel... La un Doamne fereste se face totul scrum
  3. Mie nu mi-a trebuit (cel putin pentru moment acel ceas pe bord) pentru ca aveam ceas la vechiul cd player sony CDX L400X care, din pacate, nu avea mp 3. Cum am schimbat cd playerul si mi-am pus Pioneer DEH-2900 cu mp 3, acesta nu a mai avut ceas si am stat un timp fara ceas iar noaptea cel putin era un calvar sa stai sa te uiti la telefon cat e ceasul, cand tu trebuie sa te feresti de doua gropi si dai in a treia sau iti apare brusc o caruta in fata, ca de, suntem in Romania.
  4. Salut! Nu are de ce sa fie ars becul, eventual sa nu fie la locul lui din fabrica dar, mai intai, ai spus ca sub scaun este o mufa cu 2 pini. Un fir cu 2 pini trebuie sa vina din decuplare centura sofer urmareste bratul centurii in care cuplezi centura. Trebuie sa iasa 2 fire. Eu am patit ca acea mufa sa fie tocmai sub scaun bagata in burete si arcurile scaunului (mufa tata) si mai era o mufa care am gasit-o tot sub scaun (mufa mama) care aceasta mufa se mai gaseste de obicei si sub covor imediat cand te uiti sub scaunul soferului. Daca aceste doua mufe nu sunt cuplate nu are cum sa iti functioneze nimic. Unde ai tabloul de sigurante exact in partea opusa a lui (sub bord) bagi capul si ar trebuii sa vezi relee ( la mine la cielo asa este), trebuie sa fie unul maro daca nu, trebuie sa fie un ''socket'' sa zic asa cu 4 pini x 2. Ceva de genu din poza: Daca in acel socket nu ai nimic (acum nu stiu daca este acelasi releu si socket ca la cielo), atunci chiar ca nu are cum sa iti functioneze. Eventual, cauta pe la dezmembrari un chime bell pentru leganza asta dupa ce ai verificat si stii sigur ca nu ai acel releu. Bafta!
  5. Poate exista, dar nu la toate La mine unu, nu am vazut, gasit acea mufa pe nicaieri asa ca mi-am pus una de sursa (cea cu 4 pini; 2 pini de +12 si 2 pini minus sau masa), iar pentru decupare am folosit caterul (si pila) PS nici tu nu ai avut ceas din fabrica, l-ai pus tu pe urma si zici ca aveai acea mufa din fabrica? Eu unul m-am uitat la alt Cielo pe unde avea firul tras iar la mine nu era pe nicaieri. Important este ca am pus ceasul si merge
  6. Salut! Doresc sa pun aceasta schema (instalare ceas digital care indica ora) deoarece eu am cautat de nenumarate ori pe net si nu am gasit absolut nimic despre ceasul digital de Cielo. Schema pentru ceasul digital care se gaseste in cartea de service cielo are destul de multe greseli asa ca o sa postez pentru cei care au nevoie sa-si monteze astfel de ceas, schema in care au fost corectate greselile de catre mine si am organizat-o astfel incat sa fie cat mai pe intelesul tuturor. (sunt persoane care cauta/gasesc pe la dezmembrari sau prin targ ceas de Cielo si doresc sa il puna la dacie sau mai stiu eu ce masina, sau masina a fost cielo standard si nu a avut niciodata ceas montat)
  7. Pentru cei carora acest lucru l-i se pare un defect de fapt, nu este un defect la avertizor, ci asa a fost el conceput (lipsesc 2 pini in loc de 1 ) Al doilea pin care lipseste este: Usa deschisa asa ca daca uitati sau aveti lumina aprinsa cand opriti motorul si scoateti cheia din contact este normal sa faca ding ding deoarece functia USA Deschisa nu exista. Poza pt exemplu:
 

×
×
  • Create New...