Jump to content

CFL

Membru
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by CFL

  1. Cred ca in celalalt capat al tobei avea bosalul din fabrica.Foarte utila acea gaura
  2. Vino la focsani si ia de la automond toata rampa de injectoare.Sau opreste-te pe la bizighesti si le iei pe nimica toata.Eu le-am curatat odata,dar a doua oara imi cereau pe curatare mai mult decat doua rampe cu totul din dezmembrari!In alta ordine de idei am inteles ca merg de logan!
  3. Din fabrica vine cu cel de 87,eu am mers vreo 3-4 ani cu cel de 92 fara probleme!
  4. Mircea B,poti sa pui linistit termostat de 92,eu am mers vreo 3 ani cu el fara probleme.Din cate am citit,termocupla de pe radiator porneste ventilatorul cand apa are 92(la iesirea din radiator),deci daca apa intra in radiator cu 92 ajunge cu mai putin la termocupla. Monteaza,las-o sa mearga pana porneste ventilatorul,uita-te daca apa sta intre cele doua puncte!Daca retin bine aveam la 0 grade afara,pe treapta 2 de ventilatie 57-58 de grade pe gurile centrale;termostatul era calorstat(vernet).
  5. Lauritzen cred ca ai probleme cu timoneria.Se poate schimba integral sau poti schimba doar 2 bolturi cu riscul de a nu rezolva definitiv problema.Eu am mers cam 150.000 km cu ea asa,dar ma obisnuisem sa tin mana pe schimbator.
  6. De obicei e defect(olarit) locasul pe care culiseaza plasticul ala alb din interiorul polului,eu nu am reusit sa repar nici o antena din dezmembrari.Misto dotarea pe care o are masina,pacat ca nu prea se rezolva decat cu inlocuirea cu oem nou.
  7. Yonel,du-te la un service sa-ti verifice injectoarele si curata clapeta de acceleratie.Fa si o pornire direct pe gpl;daca dispar simptomele de ''nealimentare" atunci fa proba cu alta rampa cu injectoare,eventual uita-te si la supapa de presiune din capatul rampei de injectie!
  8. Arata bine babuta!Si cata verdeata in decembrie,parca ar fi in Rai!
  9. Brusc mi s-a tulburat antigelul in instalatie,de ce ,nu stiu,dar efectul a fost scaderea temperaturii aerului de la aeratoarele centrale de la vreo 50-52 grade(suflanta pe 2,fata si picioare)la 40 de grade.Cumparat calorifer sh original ''ca nou'',schimbat antigel,curatat suflanta pana-n maruntaie(un pumn de pamant am gasit in motorul ala) si traseul de aer rezultatul:peste 70 grade la aeratoare,exact nu stiu ca termometrul nu merge decat pana la 70,termostatul deschide la 92.Niciodata n-am avut asa o caldura in masina,recomand operatiunea pentru cei care vor sa aiba caldura in masina pentru 350 lei! Caloriferul vechi era infundat cu un fel de mal,rezolvat cu furtunul de la dus si cu otet.
  10. Geamby,tu ce radiator ai schimbat?Ala din botu' masinii sau ala de sub bord?
  11. Pentru laurentiu_73 si englishman,daca stiti ca aveti freon,verificati si mufa compresorului sa nu fie oxidata(am patit-o de doua ori)!
  12. Multumesc Fery!Astazi am sunat la rotstar si mi-au spus acelasi lucru;costa 40 lei pentru ambele roti!
  13. Am o garnitura ciupita la bolturile de la etrieri la executive;se gaseste de cumparat set de reparatie doar cu acele garnituri?Eventual daca stiti vreun cod?Multumesc!
  14. catalinuxxl, cielo euro 2 nu are decat senzorul ala de jos pe care zici ca l-ai curatat.Sa nu fie din electromotor problema...
  15. 4.fire rupte in burdufele care fac legatura stalp-usa?
  16. Problema mea de la postul 3272 s-a rezolvat surprinzator cu schimbarea senzorului de turatie de la arbore!
  17. Problema rezolvata partial prin curatarea doar a unei membrane din plaman:consumul a scazut pe la 11% si pornirea e un pic mai usoara dupa 10-15 min de la oprire fata de inainte.Cum reusesc sa-i schimb kit-ul de membrane si-i fac un consum va anunt!Multumesc celor care au incercat sa ma ajute:mai ales SMV-ului
  18. Nu fi chiar atat de fericit,o reparatie ca la carte care include garnitura chiulasa,admisie,evacuare,antigel(piese de calitate nu made in koreea)+manopera+trebuie verificata foarte bine chiulasa daca nu are vreun por, vreo fisura iar daca are fuga la meserias sa-i dea fata dreapta sau s-o sudeze m-a costat acum o luna 700 ron.Mai bine te-ai ruga sa gasesti vreun furtun infundat!Iti urez mult noroc
  19. Servicii bune si ieftine nu se mai gasesc dar proaste si scumpe da!
  20. Verificarea la iesirea din plaman s-a facut scotandu-se furtunul gros din plaman si obturand cam un minut cu degetul acel cot care iese din plaman peste sare s-a dat cu solutie de sapun,dar cred ca intr-un minut nu s-a strans sufucient gaz acolo ca nu s-a observat nici o bula.In schimb astazi dimineata dupa ce am pornit masina (grila de la stergatoare era acoperita de zapada,ventilatia la 2) s-a simtit miros de gaz in masina pana cand s-a ridicat un pic apa ceea ce ma conduce la vreun oring sau garnitura contractata de frig,dar asta nu exclude nici problema cu pornirea la cald.Sa inteleg ca surubul de bronz trebuie sa stea inchis tot timpul sau doar pe timpul reglarii?
  21. Nu-i cunosc personal pe mecanici dar sigur puteam sa-ti recomand ceva mult mai bun.Oricum verifica treaba cu furtunele de apa,daca se incalzesc pe toata lungimea lor,sa nu fie vreunul infundat.Daca se incalzesc atunci problema cred ca e pe la chiuloasa sau garnitura ei.Daca vrei sa vorbim poti sa ma suni maine!0721242724
 

×
×
  • Create New...