Jump to content

adrianmihairusu

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About adrianmihairusu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/20/1966

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Mangalia
  • Din
    Mangalia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    CT-08-UYX
  1. imi spune si mie cineva cum se leaga de fapt unitatea de la cheie briceag la inciderea centralizata?

  2. Am rezolvat-o de unul singur pana la urma dar multumesc oricum avea actuator cu 5 fire in usa sofer...
  3. ...deci, am descoperit unitatea centrala care era deja pe masina dar nu scrie nimic pe ea...e doar o cutiuta de plastic in care intra fisa de contact cu firele. In ordinea lor sunt asa: rosu cu siguranta pe el, 2 x negru de la masa, albastru, verde ( care undeva se ramifica si duce si catre actuatoarele din dreapta...cred) , alb, maro si iar alb, maro. Ultimele doua alb, maro sunt taiate iar celelalte doua alb maro impreuna cu verde, albastru si negru se duc spre usa sofer. Acum...poti te rog sa-mi spui care si unde se leaga? ...si am mai gasit asta pe alt forum...daca te ajuta... o schema a unitatii centrale care era deja montata pe masina...deci, cum se leaga una cu alta...sau pot sa o deconectez si sa montez unitatea cu telecomanda in locul ei????
  4. Mai mult ca sigur, insa sunt toate trase prin mansonul de cauciuc dintre usa si caroserie...si sincer...e mult prea frig afara acum sa stau sa demontez manson, fata usa ca sa vad unde duc firele Cred c-o las pentru cand se mai incalzeste putin...
  5. ...nu sunt destul de sigur, dar nu cred ca are vre-un modul de IC...am luat-o second hand si nu avea IC cu telecomanda, doar din cheie. O sa ma uit totusi, desi n-am vazut fire in plus si vre-o unitate centrala... ...Nu, nu cred ca are deja montata unitatea centrala...m-am uitat sub bord si in afara de cutia de sigurante, relee si alte mufe pt. contacte nu este nimic; toate traseele de cabluri sunt intacte legate cu scociul din fabrica...nu sunt fire in afara celor din fabrica. In cutia de sigurante de sub bord, am vazut la pozitia F12 siguranta pt. Central Lock; i-am scos siguranta si am incercat sa deschid/inchid usa cu cheia...dar se pare ca nu a afectat cu nimic scoaterea sigurantei...se inchideau/deschideau simultan la toate usile. Este cumva posibil sa fie dotata din fabricatie dar fara o unitate centrala? Adica sa fie doar actuatoarele legate intre ele si comana doar prin actionare cu cheia de la usa soferului(???) ...sau sa fie montata undeva in usa?... Nu stiu... Oricum, trebuie sa fie undeva niste fire, altfel de unde curent sa actioneze actuatoarele?
  6. Salut! De curand mi-am luat o IC Thunder-Model: CCL002 cu telecomanda in cheie (tip briceag) si as vrea sa o instalez singur pe un...bineanteles...Matiz. M-am tot uitat si am studiat schema electrica, insa nu reusesc sa-mi dau seama cum si unde se pot conecta firele pt. actuatoarele din usi ( care cred ca deja exsista, din moment ce atunci cand deschid/inchid cu cheia usa stanga fata, se inchid/deschid toate in acelasi timp) Am inteles ca firul rosu se conecteaza la plus, cel negru la masa, cele doua maro cu sigurante pe ele se conecteaza la semnalizare stanga/dreapta, iar cele pt. porbagaj si geamuri nu ma intereseaza...deocamdata... OK, stie cineva cum si unde trebuiesc conectate firele portocaliu-portocaliu/negru, alb-alb/negru si galben- galben/negru??? o sa atasez si schema care era in pachet, in cazul in care ma poate ajuta cineva.
 

×
×
  • Create New...