Jump to content

tiron-anton

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About tiron-anton

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/10/1979

Contact Methods

  • MSN
    bantu
  • Website URL
    http://www.mediaimage.ro
  • Yahoo
    taticuluicezar

Profile Information

  • Interests
    family, business
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    daewoo, dacia
  • Model
    tico, solenza
  • An
    1999
  1. Aduc stelele....:)

  2. sal tuturor; am fost astaziu la magazinul de la Apaca si am cumparat pentru Ticalosul meu un filtru de aer ("genuine") cu 23 ron. intorcand-ma catre birou am trecut si pe la Autonet (parca de ei tine) de pe calea Grivitei si am gasit un filtru de aer la 20 ron. Concluzia o trageti singuri
  3. 10x pentru pont; eu ma gandeam ca "pana la primavara ...."
  4. Sal, eu tocmai am dat cu glicerina boraxata (2,5 Ron flaconasul din care abia am consumat jumatate) pe toate chederele (cu exceptia celor aflate la baza geamurilor) atat pe Tico cat si pe Solenza. De aratat deja arata mult mai bine, mai "vii" nu "smochinite" ca pana acum. Sa vedem si ce efect va avea ref. la inghetarea in lunile care urmeaza. De pe acum va urez Sarbatori Fericite tuturor Bogdan
  5. servus, este pe partea stanga cum vii dinspre casa presei libere. daca nu ma insel tre' sa faci stanga la al doilea scuar si intri direct in curtea service-ului.
  6. Preturi la produse pe care le-am cuparat eu pentru Tico-ul meu ('99, 25.700 KM) cu cateva zile in urma: Ulei Aral 5w40, carrefour orhideea: 140 RON, Filtru ulei de la magazinul de la Apaca: 85k, Filtru benzina de la acelasi magazin: 80k.
  7. Tocmai am vazut in carrefour orhideea Aral 5w40 (de care vreau sa imi pun pe Ticozaur -are si el 25.500 KM, masina fiind din 1999-): la bidon de 1 L = 369k, la bidon de 4 L = 1.319k. Are idee pe unde as putea gasi acest ulei mai ieftin de atat ?
  8. tiron-anton

    Profesii

    Profesia: Analist politic, Ocupatia; Director Vanzari intr-o companie de monitorizare de presa (Asadar ma intereseaza "OPM" Other People's Money)
  9. Salve Roberth, eu am avut in flotila de masini a companiei in care luocrez mai multe dauna la mai multi asigutari casco -Omniasig, Allianz, etc- si dintre ei Allianz s-au miscat impecabil. Sugestia mea, din experienta pe care am avut-o eu, este sa te adresezi celor de pe Calea Vacaresti (in cadrul Autoklass Center / dealer Mercedes). Se misca impecabil oamenii aia. Legat de "daunele complementare" celor notate de "Domnu' cu chipiu" nu pra ai ce face la asigurari caci "nu este" (e doar sub 50 nr. avariilor celelalte, nu ? ) legate de speta in cauza. Poti incerca sa mai stai o vreme, sa mergi din nou la politie, sa le declari, sa mergi la asigurare sa le declari, etc. Atentie! In functie de valoarea daunelor pe care le suporta ei la un moment dat este posibil sa ti se ceara o "reintregire polita casco", o suma de ordinul zecilor de euro; nu te speria caci nu se cere chiar atat de usor. "Parerea mea"
  10. Buna dimineata va spune un boboc pe acest forum. Nu stiu daca maine la intalnirea pe care am stabilit-o deja la ora 08:00 AM mai pot sa fac trucul cu mersul mai devreme dar voi incerca. Domnilor, haideti sa va fac radiografia vanzatorului& a masinii: are in acest moment 2 ticou-uri de vanzare pe internet, tico-ul pe care il voi vedea eu maine are CICA 31.000 KM ("nu stiu daca sunt sau nu reali caci eu sunt al doilea proprietar" zise omu') si este din 1999. Acum , ma intreb; este oare un pont sau este doar cea mai mare tzeapa care ma paste ? Caci 31.000 Km cu 1999 nu prea "se pupa". Cum sa procedez ? Multumesc anticipat pentru ajutor. Bogdan
 

×
×
  • Create New...