Jump to content

Robin_SA

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Robin_SA

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/02/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B 106790
  1. Am avut rabdarea sa citestc tot topicul de 28 pagini pentru problema descrisa de tine(am si eu aceeasi problema). Se pare ca sunt siguratele principale. Maine verific pe masina ...
  2. Si totuşi cum dezactivez beepaitorul pentru usa deschisă şi cheie in contact. Nu ma deranjeaza pentru centura, chiar folositor dar ma oftica faza cu beepaitul atunci cand mai ascult muzica si las usile deschise. O solutie simpla am gasit dar...se dezactiveaza toate functiile pentru usa stanga si nu-mi convine. Idei constructive ceva?
  3. Satori nu te contrazic, sunt nou pe forum si nu am avut nici timpul necesar sa-l parcurg. Am cautat doar subiecte legate de kalos cielo si nubiraII(probleme and stuff) si la asta nu m-am gandit.
  4. S-a intamplat minunea, azi au ajuns numerele!!! Ca sa nu patiti ca mine stati pe capul lor(dealerului si bancii) din primele zile, eu mi-am invatat lectia.
  5. Depinde ..de ce numere de telefon au in agenda. Azi(marti) trebuia sa am numerele si surpriza: inca o incurcatura pe la Bucuresti si nu au ajuns da maine vin sigur . Oare cine ii mai crede?! de pe data de 27 tot maine vin. Satori am luat masina sa o tin in garaj? Stiu ca-i bun sfatul tau dar am nevoie de masina si berlina de care ma foloseam pana acum a cedat nervos!
  6. Sunt desenate in word, printate pe carton, colorat rosul cu carioca(la anii de leasing) si lipit pe vechile numere provizorii apoi invelit in scotch pentru rezistenta impotriva ploii. Front-ul selectat nu-i chiar cel folosit de politie dar nu bate la ochi, aseara am trecut pe langa 2 filtre de politie .
  7. Am incercat sa para cat mai oficiale numerele sa nu le dau idei politistilor. Am mai intrebat cativa soferi si cred ca o sa fiu prudent un pic, plecarea la munte mai poate astepta, nu mai "arde" foarte tare.
  8. Astazi trebuia sa se intample minunea si inca nu au venit numerele. In schimb am fost sunat de dealer(chiar nu ma asteptam) si mi s-a transmis numarul de leasing prin telefon, cica ar fi gata dar ajung in Craiova marti si pana atunci sa circul cu numere de "hartie" si fara certificat. Chiar nu ma pricep, cam ce amenda pot lua pentru neprezentarea certificatului. (Dealearul ma sfatuit sa cer politistului sa caute in baza de date in caz de nevoie dar....).
  9. Salut! Pot face altceva decat sa astept?!! Firmele implicate in povestioara mea sunt BCR Leasing si Rucom Craiova. De curand am achizitinat un Aveo in leasing prin firma mai sus mentionata, am achitat tot ce era de achitat si pe data stabilita trebuia sa-mi ridic numerele de leasing, dar surpriza Rucom-ul inca nu se deranjase sa trimita actele la BCR(factura camerciala si inca ceva legat de vama). Cei de la BCR m-au trimis la Rucom si la Rucom surpriza: "Noi am trimis toate actele, cei de la BCR Craiova au gresit". Bun, dupa ceva insistente apare o blonda care ma ia la misto, imi arata chiar un caiet cu o semnaturi si sustine una si buna ca actele au fost trimise(putea sa-mi arate orice ca nu ma interesa), dupa alte insistente din partea mea imi spune ca va verifica si voi fi sunat in cateva ore (am fost sunat nevoie mare). A doua zi, un pic ofticat m-am prezentat personal si tipa care se ocupase de dosarul meu mi-a transmis ca s-a rezolvat cu actele( a recunoscut subtil ca nu fusera trimise) si sa ma prezint peste o saptamana la BCR sa ridic numerele. A trecut saptamana+ alte 4 zile (am fost pe fiecare zi la BCR) si inca nu mi-am primit numerele cu mentiunea ca sunt la politie. Sambata plec la munte si probabil ca Berlina din '97 ma va duce si de data asta, slabe sanse ca maine(vineri) sa primesc numerele(inca sper intr-o minune).
  10. Kalos din pacate nu am avut ocazia sa conduc si nu prea pot sa-mi dau cu parerea despre motor, nu are decat 850Km si nu l-am testat(fortat), e mai vioi decat ma asteptam. Iubesc servodirectia si mp3 playerul Primele 4-500 km imi agata in treapta 1, acum vad ca si-a dat drumul si inca nu ma inteleg cu mansalierul. Ca usurinta in condus imi aduce aminte de tico(am avut 2 ani tico) dar ca tinuta de drum nu se pot compara.
  11. Sunt posesorul tot unui aveo (ma sarac in dotari si cu motor 1.2l) si mi-au sarit in cap toti prietenii loganisti . Sunt satul cei care imi zic..a luat 1.5 stele la NCAP(oameni buni stiu, stiam dinainte de a lua masina). Sa le stapanim sanatosi, fara evenimente si sa moara alti de ciuda ca nu am luat Logan. (apropo sunt fan logan, e o masina buna ieftina dar...prea e plina tara de logan).
 

×
×
  • Create New...