Jump to content

marinfyn

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About marinfyn

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    PH
  • Auto
    CIELO
  • Model
    cielo
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    VOX
  1. Inlocuit kit ambreaj . Pret kit 236lei Valeo si pret manopera 250 lei service Cronos cu factura si garantie .
  2. Salut . Cine a inlocuit mai nou kit ambreiaj la motor DOHC 16V ,as vrea sa stiu care mai sunt preturile actuale ? Renteaza sa te risti si sa mergi la un mecanic de garaj sau se recomanda ca operatia sa fie facuta in service cu garantie ? Modelul este din 2004 si banuiesc din ce am citit pe aici ca nu are gura de vizitare .
  3. 1. Ori nu ma descurc eu , ori e greu de gasit un topic dedicat pe acest forum ! ? 2. Astept si alte pareri .
  4. Salut , trebui sa inlocuiesc ambreiajul (rulmentul face zgomot la apasarea ambreiajului ) . Din cele studiate am vazut ca unele modele au gura de vizitare pe unde se poate inlocuii kitul fara sa fie nevoie sa dea cutia/motorul jos. Nu vreau sa fac eu aceasta reparatie dar vreau doar pareri sa vad la ce sa ma astept sa-mi ceara mecanicul , si ce kit ma sfatuiti sa cumpar . Specific masina este din 2004 cu motor DOHC in 16valve . Multumesc .
  5. .. am schimbat azi garnitura de la capac culbutori ( 33lei garnitura si 30 manopera ) era cam mult ulei pe acolo inclusiv in compartimentul pe unde intra bujiile ( cam ciudat , nu credeti ? ) . insa AC in continuare nu functioneaza, cred ca ar trebui sa merg la un electrician ca nu are nici o simptoma sa porneasc nici ledul nu se aprinde , ..poate chiar a fost o coincidenta si am 2 probleme de odata , pierderea de ulei si nefunctionarea AC , sincer eu tot cred ca au o legatura ambele.
  6. ... azi am ajuns la o rampa si m-am uitat pe sub masina sa vad de unde acel ulei care se prelinge pe acolo ( se pare ca a inceput sa lase urme pe asfalt dk sta pe loc) tot ce am putut sa constat eu ,a fost ca uleiul provine de pe blocul motor si se scurge in jos. In drum spre casa am oprit si la un service si mecanicul dupa o usoara constatare a zis ca e din cauza garniturii de capacul de pe chiuloasa ( a dat masca jos si se vedea ceva ulei prin locasul bujiilor). Deci o sa cumpar o garnitura si o sa o schimb , o sa va tin la curent.<br> As mai adauga si faptul ca pana ieri am mers cu un carton amplasat intre radiatorul de racire si cel de AC ( motivul este ca nu prea baga caldura ) . <br> Nus dk are vro legatura ceea ce are masina mea cu faptul ca nu mai mere AC .<br> Inca nu am verificat nivelul uleiului sa vad dk mai este acelasi cu cel de ieri . <br>
  7. - OK ! dar de ce nu mai functioneaza AC acum si de unde uleiul ala pe acolo ?
  8. Va salut pe toti ! sunt mai nou pe aici si e primul meu post. NU de mult am un Cielo din 2004 cu instalatie GPL si m-am trezit cu urmatoarea problema: se vede ulei aruncat pe termcupla si pe radiatorul de racire (in zona d- intre motor si radiator pe conductele alea ) si vad ca nu mai porneste aerul conditionat ( nu are nici o simtoma sa porneasc A.C , nici becul nu se aprinde ) uleiul care este improscat are contact si cu motorul sau cu galeria cu ceva conducte calde ca miroase urat si iese si fum din zona aia . Ca o adaugare ar trebui sa spun ca nivelul de ulei al motorului este in regula. Va astept cu cateva raspunsuri si va multumesc de pe acum ! -am stat si am analizat putin problema si cred ca ar trebui sa mai adaug ceva : aseara am fost plecat cu masina si cat am cobarat la un magazin a trecut baietelul meu la volan si cred ca a apasat butonul de AC , becul se aprindea dar eu nu l-am vazut . si am mers asa cu el si cu caldura pornita pe ventilator 1, de dimineata am fost spre serviciu si park mirosea cv a ars dar nu am bagat in seama si cand mam intors si am oprit in fata blocului am simtit din nou miros si cand am ridicat capota am vazut si un usor fum. Se poate sa fie si asta problemea sa fi mers cu AC pornit fara sa il observ si cu caldura data drumu si sa fi plesnit ceva pe acolo ? La ce ar trebui sa ma astept ?
 

×
×
  • Create New...