Jump to content

dodi

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About dodi

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    NubiraII
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    TM 44 SDC
  1. dodi

    Despre taxa auto...

    http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-11306557-taxa-auto-putea-amanata-ministrul-mediului-laszlo-borbely-cerut-reanalizarea-legii.htm Eu nu mai inteleg nimic. Se suspenda, dar se va plati doar taxa de poluare, redusa cu 25% ???
  2. Buna ziua, aveti modul comanda AC nubira 2 ? Este deasupra CD-ului.
  3. Salut. Mai ai cumva inca un modul comanda AC de Nubira 2 ?
  4. Fratilor, de la ce scartaie ca o carutza cand vine frigul? Se aude numai pe fata. Suspensii, bucse? Ca ma dispera,vara nu se aude nimic.
  5. Multumesc, am gasit la Gimarom, in TM, la 1,7 mil cu tot cu manopera - se pare ca se potrivesc de la Nubira 1. Maine ma duc sa-l schimb.
  6. Azi dimineata tocmai am avut neplacuta surpriza sa gasesc masina cu geamul din dreapta fata spart. Prinde orbu' scoate-i ochii!!!! Va rog, daca stiti cumva daca gemurile de Nubira 1 se potrivesc si la Nubira 2, poate gasesc ceva la second hand si daca este foarte grea operatia de inlocuire a geamului.
  7. Multumesc lui Mircea si lui VAXXi pt sfaturi, pana la urma am luat-o pe cea mai ieftina( pb la AC - umplut instalatie freon + buton reglare aer rece/cald dat peste cap- dupa cum au spus mesterii , stopuri nubira II 300 RON amandoua). Pret schimbat distributia - str. Miresei Service Daewoo curea, rola, galet + manopera = 510 RON . Help !!!!! In urma interventiei la service asupra butonului de reglaj aer cald /rece numai functioneaza ledurile. Am incercat sa desfac sa ma uit pe acolo dar nu am reusit, stiti cumva cum se inlocuiesc ledurile la acea consola (se scoate inteaga consola, se desfac numai butoanele??? - este vreo shmecherie ??????)
  8. Da, o sa vad la service ce surprize mai apar si o sa fac un calcul sa vad daca merita sa o iau pe cea ieftina. O sa incerc sa dau de proprietar sa vad unde a dus-o la revizii si poate mai aflu ceva despre masina. Bag maine seara raspunsul. Multumesc pt. sfaturi si dau daca intru in club
  9. Multumesc pentru ajutor, in legatura cu nr. de tel al mecanicului nu stiu ce sa zic ca masina este deja la Timisoara, oricum maine(luni) o sa ma duc la service sa vad ce mai are. Adevarul este ca am doua optiuni 1. Nubira 200, 83 000 km, fara carte service, si cu toate problemele enumerate mai sus si cate or mai fi dupa test la 5700 euro si 2. Nubira 2002, 55 000 km, doi proprietari, carte service cu km reali, am verificat impartirea lor pe ani si merg cam proportional, probleme vazute: cauciucuri nu tocmai bune, dar mai merg, parbriz putin fisurat - 10 cm, optionale functionale, la 6700 euro Oare ce sa fac ? Merita sa platesc 1000 euro in plus ? Ce spuneti ?
  10. Da, inseamna ca o sa ma cam coste, nu am reusit sa aflu cat face un stop, desi am cautat pe site-ul recomandat, am gasit ceva dar nu cred ca este adevarat 96239122 LAMPA STOP Nubira2 52,26 RON ????? 96272115 LAMPA STOP PORTBAGAJ Nubira2 55,59 RON ????? asa putin???? AC baga aerul de afara, nu stiu o sa vad la service la cine sa duc cd-ul oare, la reparatii electronice??? Masina are nr. rosii de Buc 5700 euro ultimul pret, vanzatorul pare credibil zice ca proprietarul a avut o datorie la el, sper sa nu iau tzeapa.
  11. Dupa cele aflate de pe site-ul acesta m-am hotarat sa-mi iau o Nubira II . Am gasit una bucata din 2001, dar are ceva probleme la prima observatie si m-ar interesa cam la cat as ajunge cu reparatiile: inlocuit stopuri sparte, se poate numai sticla ? aer conditionat nefunctional, nu stiu de la ce cd-ul nu citeste toate cd-urile In rest merge foarte fain, sper ca dupa testul la service propus vanzatorului sa nu mai apara si alte probleme!!!!!
 

×
×
  • Create New...