Jump to content

skkip3r

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About skkip3r

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/08/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.microsoft.com
  • Yahoo
    bobita_preda

Profile Information

  • Interests
    chatul... e tot chat. Deci ma lipsesc. Imi aduce aminte de mIRC
  • Din
    Oltenita
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    CL-02-WLZ
  1. Aduc stelele..:) La mulţi ani

  2. Asta cam asa este... dar acum nu o sa emigram doar pentru ca aici nu avem meseriasi si daca ii avem sunt neseriosi
  3. Problema s-a rezolvat simplu. Mecanicul a schimbat mai multe discuri + garnituri + filtru de ulei + 1 pinion care avea legatura cu kilometrajul a montat cutia si neverificata am montat-o. Deci cutia functioneaza brici. M-au costat piesele in jur de 8 milioane + 5 milioane manopera. Mecanicul supererios si de cuvant. Cine doreste telefonul lui sa-mi scrie pe privat sau mail. ovi_jer nu am mai mentionat nimic pentru ca inca nu am terminat, mai am de facut un drum la el sa regleze turatia si o problema la marsalier plus de asta nu stau numai in fata calculatorului. Oricine m-ar fi cautat pe privat sau email (ca este in profil) as fi reactionat numaidecat. Daca nu era "cumnatu" nu as fi rezolvat problema.
  4. In sfarsit am rezolvat problema. A reparat-o. E primul mecanic serios pe care l-am intalnit. Apelati cu incredere la el cand este vorba de cutii hidramate si nu numai. Super baiat. Merci CUMNATU (alt super baiat)! CUMNATU cand vin prima data la bucuresti fac mare cinste.
  5. Cumpar urgent cutie hidramata pentru Cielo. Functionala.
  6. Sunt mai hotarat decat niciodata. Am sa fac trecerea la cutie manuala. Costurile de reparatii pentru cutia hidramata depasesc cu mult asteptarile. Astept orice informatie utila in ceea ce priveste preturi, locatii samd la urmatoarele repere : - cutie viteza cielo manuala SH; - Planetare; - Timonerie; - Pedalier (set pedale); - Kit ambreaj; Cine mai stie de ce este nevoie poate sa imi scrie.
  7. Apreciez efortul de a ma indruma la Nicu Barbu dar am vorbit cu el la telefon si am aflat urmatoarele : Cutia automata este 6 milioane si ce este cel mai important ESTE SPARTA!!!! M-an hotarat sa trec la cutie manuala. Deocamdata sunt la stagiul de a face calcule si cautari intense pe net.
  8. Contactat CUMNATU, super baiat nimic de zis doar jos palaria, gasit mecanic vestit dezamagit total. Mi-a spus ca ma costa 12 milioane piesele pentru cutie si 5 milioane manopera. Nu spun ca i-am dus cutia deci mai am de platit un mecanic care sa o puna la loc, deci undeva in juir de 20 milioane. Oare se merita ?!
  9. Daaaaa. Deci toate bune si frumoase. In cele din urma am gasit mecanicul perfect din viata perfecta din Romania perfeta. A dat capacul jos de la cutia de viteze si... surpriza. Neste cateva bucati de metal. Cu foarte multa fericire am primit raspunsul ca erau ale mele... de la cutia mea hidramata... de care nu vreau sa mai aud in veci. Nu am inteles nimic din ce mi-a explicat individul decat ca TREBUIE SA SCOTI BANUL FRATE SI SA ITI IEI ALTA CUTIE BRE. Acum nu stiu ce sa fac, sa iau o alta cutie la mana a cinspea sau sa fac modificarea sa trec pe manuala. Daca cineva a facut asta astept preturi, avantaje si dezavnataje. pls sfaturi, pareri, preturi si tot ce mai puteti voi membrilor care va dati cu parerile.
  10. Deci la noi in oras nu gasec pe nimeni sa-mi schimbe un nenorocit de ulei. Cred ca stau in padure sau sunt ei atat de inapoiati incat sa nu ai cu cine discuta. Deocamdata stau pe dreapta si cum am rezolvat ceva am sa postez.
  11. skkip3r

    Caut o melodie

    cantata de John_Boyd?
  12. skkip3r

    Despre calculatoare

    Stie careva cum sa routez netul in retea prin doua placi de retele fara sa folosesc proxy sau alte kkturi pentru ca sunt la vedere si am prbleme?
  13. , Hai salutare. In primul rand vreau sa spun ca nu am citit posturile anterioare pentru ca nu am mai avut rabdare, s-ar putea sa mai fi patit si altii acelasi lucru. Deci hai sa povestesc. De dimineata cand am plecat la Bucuresti totul era in regula cu masina dpvd al cutiei care functiona perfect, automata ca despre asta este topicul, dar la intoarcere au inceput surprizele. Mai intai in timpul mersului a inceput sa danseze acul de la kilometraj ca nebunul (scuzati expresia dar nu stiu cum sa ii spun, mie asa mi se parea ). Pe urma alta belea, se schimbau vitezele ba in treapta superioara ba in treapta inferioara in functie de unde era si acul de la kilometraj (cred). Opersc si ca orice roman priceput bag nasul sub capota ca poate poate . Pentru mine era o intalnire cu motorul ca in rest doar mecanicul a mai umblat acolo. Verific uleiul din cutie, era la semn dar cam facuse spume (odata cu mine). La plecare cand dau cu spatele constat un carait la mersul inapoi. Si uite asa am ajuns acasa din zvacneala in zvacneala. Sa fie oare cea mai proasta zi din viata mea sau intr-adevar am probleme. Un prieten mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la ulei. S-ar putea, zic io, ca are fro 40000. Spuneti so voi ceva ca pe mine ma umfla rasul de nervi. P.S. La plecarea de pe loc se schimba cam pe la 4500 - 5000 iar inainte aprox la 2500 ture. Astept mail, IM sau ce dracu so mai putea pe internetul asta.
  14. Discuri frana 460.000 Placute HI-Tec 320.000 Curea distributie 320.000 Curea alternator 200.000 Curea aer 110.000 Oglinda rabatabil stanga 1.200.000 Oglinda rabatabil dreapta 1.250.000 Capac delco 300.000 Lulea (?!) 150.000 Garnitura baie si garnitura capac culbutori am uitat Manopera montat piese + vopsit oglinzi 1.200.000
 

×
×
  • Create New...