Jump to content

HIV

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About HIV

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/04/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    hiv_chelu

Profile Information

  • Din
    MANGALIA
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    MATIZ
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    CT-77-HIV

Recent Profile Visitors

1250 profile views
  1. HIV

    Vand Matiz(2006)

    Total gresit ceea ce ganditi! Pozele sunt amestecate. Nu le-am facut acum. Crezi ca eram atat de prost incat sa le pun la vedere daca faceam ceva necurat?! Pur si simplu am ales cateva poze dintr-un folder cu aproape 500 de poze facute dealungul a doi ani, de cand am masina... Ma credeti sau nu, mai putin ma intereseaza... eu stiu ca nu e adevarat ce insinuati voi... numai bine.
  2. HIV

    Vand Matiz(2006)

    Ma grabesc... ultimul pret... **3200**
  3. HIV

    Vand Matiz(2006)

    Salut! Am modificat pretul. ***4000 euro***
  4. HIV

    Vand Matiz(2006)

    Salut! A venit momentul sa-mi iau ramas bun de la masinuta asta... Plec din tara nu stiu pentru cat timp si n-as vrea sa rugineasca prin parcare... Nu vreau sa mai insir aici imbunatatirile, las pozele sa vorbeasca. Este o masina foarte intretinuta si iubita. Productie 2006,euro3, ITP-ul valabil pana in 2010. Pretul este de 4600 E(usor negociabil). Pentru cei interesati, nr. meu de tel. este: 0755141009 sau e-mail: dragos.1977@yahoo.com Accept orice fel de verificare sau test.
  5. HIV

    Virus Argintiu

    Salut! M-am intors cu "pleoapele".Dupa mai multe incercari de a le confectiona din plastic,autocolant si alte materiale...am reusit in sfarsit...le-am facut cu "spray fumuriu" la fel cum am facut si stopurile.Vreau sa zic ca prinde foarte bine pe plastic si e foarte usor de realizat.Partea cea mai dificila a fost sa dau farurile jos. Coreenii astia...au inghesuit atatea lucruri intr-un spatiu atat de mic... > Mai ales farul din dreapta.Dar pana la urma...am reusit. Sper sa va placa ce a iesit...mie imi place. Astept pareri... Numai bine!
  6. HIV

    Virus Argintiu

    Multumesc mult ca mi-ati mutat topicul la locul lui... e mult mai bine asa. Ceea ce am facut pe semnalizari, nu este autocolant. Sunt facute cu spray fumuriu si nu cred ca mai merg sterse... si mie imi plac. Dar nu v-ati exprimat parerile in ceea ce priveste pleoapele. Sa inteleg ca arata bine ca forma?
  7. HIV

    Virus Argintiu

    Multumesc pentru impresii si imi cer scuze ca am deschis alt topic. Ca sa va raspund la intrebari... pictura mi-a luat aproape o zi, dar am lucrat lejer la ea. Am dat-o si cu lac si vreau sa zic ca a fost o provocare pentru mine si in acelasi timp,un semn de intrebare... oare o sa reziste in timp? Ma gandesc ca s-ar putea sa fie probleme cu vopseaua la ger,ploaie,etc. Daca trec cu bine de iarna asta, bine. Daca nu, la primavara o curat si o vopsesc la loc cum a fost. Oricum ar fi, eu sunt multumit ca cel putin in Mangalia, am scos-o in evidenta. Eu vreau ca tot ce se intampla la masina asta,sa fie facut de mana mea... fiecare avem cate o doza de nebunie, nu? Acum urmeaza sa-i fac si pleoape. Nu prea stiu exact din ce si cum am sa le fixez, dar pana la urma am sa le fac. Ce ziceti... din plastic ar merge? Am atasat si un model ca sa va faceti o idee. In rest, numai bine tuturor si succes in ceea ce faceti. >-
  8. HIV

    Virus Argintiu

    Salut! Aveam de mult in plan sa pictez ceva pe capota si iata ca in final, am reusit. Stiu ca, normal se foloseste aerograful dar, eu am folosit pensula. Mai intai am vopsit-o neagra dupa care m-am apucat de treaba. La sfarsit am lacuit-o. Sper sa va placa ce a iesit... Oricum, sunt deschis la critici de orice fel,asa ca astept pareri. Numai bine!
  9. HIV

    Virus Argintiu

    Hello again! Mici cadouri pentru "buburuza" mea: -Cotiera(foarte buna mai ales la drum lung) -Lampa cu spoturi(foarte utila pe timp de noapte pentru ca nu mai dau scrumul pe jos... ) -Mansonul cu leduri de la frana de mana(noaptea da o lumina albastra si nu e deranjanta la ochi) Numai bine tuturor!
  10. Salut tuturor! Am modificat si eu aspectul stopurilor si semnalizatoarelor. Binenteles,in asa fel incat sa nu cad in abatere si nici sa nu deranjez pe cel din spatele meu. Cu putina rabdare si cu un cost foarte mic,zic eu ca se poate.
  11. HIV

    Virus Argintiu

    Salut! Va claxonez din nou! De mult aveam in cap sa fac treaba asta dar nu prea am avut timp.Am modificat putin aspectul stopurilor si al semnalizatoarelor. Mie imi place ce a iesit. Binenteles,astept si pareri din partea voastra. Pana data viitoare,numai bine! Si sa va traiasca masinutele!
  12. Salut ! Imi place masinuta. E frumusica. Te rog sa-mi spui si mie de unde ai facut rost de faruri si semnalizatoare fumurii(si cu cat?)
  13. Salut! Si eu am cazut pe ganduri cand m-am hotarat sa pun plasa. Nu stiam ce sa fac, sa tai transversalele alea din plastic sau nu. Intr-un final, am zis ca e mai bine sa nu le tai asa ca am aplicat plasa peste ele si chiar imi place cum arata. Succes!
  14. HIV

    Virus Argintiu

    Salutare! Am revenit cu poze si cu doua mici imbunatatiri. Din cauza "insectarului" pe care l-am descoperit cand m-am uitat pe sub spoilerul din fata,am montat o plasa de sarma.Cred ca e utila din punctul asta de vedere. Si m-am gandit eu ca ceva pedale de aluminiu n-ar strica.Mi se par putin cam mari dar cred eu ca dau bine "in zona" Am atasat si o poza mai clara cu schimbatorul de viteze(pentru cine nu l-a vazut). De asemeni,husele de scaune care mie imi plac foarte mult. Ce parere aveti? In rest, toate bune si sa fiti iubiti! * * *
  15. HIV

    Virus Argintiu

    Ceea ce ai vazut este un simplu suport pentru tigari si bricheta(in lateral) si pentru pahar sau cutie de suc(in fata). Si chiar este un accesoriu util pentru pasagerul din dreapta. Multa bafta!
 

×
×
  • Create New...