Jump to content

tuxbobby

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About tuxbobby

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bistrita
  • Auto
    Fiat Polski
  • Model
    126
  • An
    1988
  • Nr. Inmatr.
    BN-XX-XXX
  1. Se pare ca mai bine renunt la idee. Am sa caut poate gasesc ceva in stare buna. Multumesc si ne mai auzim. Daca gasesc ceva ma prezint pe forum. Salutari
  2. Stiu ce implica o astfel de masina, avantaje - dezavantaje. Ideea e daca se mai gasesc in stare buna. Majoritatea care am vazut de vanzare au in jur de 150.000 km. Nu stiu cat rezista motoarele de Tico, ca uzura .. cilindri alea alea. Imi place Tico, are el ceva ..
  3. Buna, Ma numesc Gyorke Marian, sunt din Bistrita .. student la Cluj. Am un Fiat Polski 126, pe care l-am reconditionat vara trecuta (am sa va dau mai multe detalii, daca vreti). Sunt pasionat de masini clasice, am Polski de la 16 ani. Ideea e ca vreau sa cumpar un Tico, daca as reusi sa vand Fiatul sau sa dau la schimb cu un Tico, m-ar tenta. Am citit pe aici discutiile de acum cativa ani, si ati reusit sa ma convingeti, vreau un Tico. Dar nu cred ca-mi permit sa dau mai mult de 1000 de euro, banii care sper sa-i primesc pe Ficatel. De moment nu lucrez, parintii ma intretin si deja m-au ajutat foarte mult cu reconditionarea masinii plus cheltuielile cu faculta, si efectiv mi-e rusine sa aduc macar vorba de bani. Ideea e ca, se mai merita sa caut un Tico? Raspunsul evident ar fi da, daca gasesc unul in stare buna. Imi place Tico pentru ca are mecanica simpla, simpla de intretinut ai un minim de confort si cunosc cat de cat motorul. O pot intretine cu mana mea, am cunostinte de mecanica si nu asta ar fi problema. Problema e daca se mai gasesc cat de cat in stare buna, sa nu ma trezesc ca o cumpar si am de bagat bani grei in motor. Va multumesc anticipat, si sper sa mai fie cineva prin colturile astea. Salutari si va doresc Un An Nou Fericit! Va las si cateva poze cu Fiatul meu, nu ma intrebati de ce-l vand .. am crescut cu masina asta, si am pus suflet in reparatie, dar am nevoie de altceva. http://fiatissimo.com/board/probleme-tehnice/zburlici-pe-masa-de-operatie-!/?action=dlattach;attach=6725;image http://fiatissimo.com/board/probleme-tehnice/zburlici-pe-masa-de-operatie-!/?action=dlattach;attach=6727;image http://fiatissimo.com/board/probleme-tehnice/zburlici-pe-masa-de-operatie-!/?action=dlattach;attach=6729;image http://fiatissimo.com/board/probleme-tehnice/zburlici-pe-masa-de-operatie-!/?action=dlattach;attach=6731;image (repet faptul ca accept si un schimb cu Tico, am si poze cu reparatia completa a masinii.)
 

×
×
  • Create New...