Jump to content

ElSpa

Membru
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  1. Jante 16" Mercedes Powdercoating Argintiu Perlat (4 photos) Jantele au ajuns la noi foarte corodate. Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de argntiu perlat (powdercoating) iar la final un strat de lac electrostatic pentru protectie si stralucire aditionala. Jante 20" BMW X5 Powdercoating Grafit / Carbon Perlat Mat (7 photos) Jantele au ajuns la noi cu vopseaua data la pistol exfoliata dupa numai 8 luni. Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare. Culoarea aleasa a fost grafit / carbon perlat mat (fara lac) aplicat tot electrostatic. Acum jantele vor rezista fara probleme in timp.
  2. Jante 18" Mitsubishi EVO X Powdercoating-Purple Starlight (13 photos) Jantele au ajuns la noi cu unele lovituri serioase in buza si material lipsa. Au fost sudate in mediu protejat (argon) si rectificate manual pentru a urmari design-ul jantei. Sablarea a fost una fina pentru un finisaj deosebit. Culoarea aleasa a fost Purple Starlight, un mov cu perla multicolora in soare. Culoarea a fost adusa pe comanda din USA. Pentru alte culori speciale care le putem implementa accesati http://www.powderbuythepound.com/Temp._Controlled_Powders/.
  3. Jante 17" SAAB Powdercoating Carbon / Grafit Perlat Mat (5 photos) Jantele au fost sablate fin iar apoi aplicat un strat de grafit / carbon electrostatic perlat mat (fara lac) Jante 17" Audi Powdercoating Grafit / Carbon Perlat (5 photos) Jantele au fost sablate intensiv, aplicat un strat de nivelare negru, aplicat stratul de carbon / grafit perlat iar la final un strat de lac electrostatic pentru o stralucire si protectie aditionala.
  4. Jante 15" ATS Powdercoating Liquid Yellow (6 photos) Jantele au fost sablate fin, buzele reconditionate, aplicat un strat electrostatic de liquid yellow iar apoi un strat de lac electrostatic pentru protectie si stralucire aditionala.
  5. Jante 16" Mitsubishi Colt Powdercoating Green Granny Smith (9 photos) Jantele au fost sablate fin, venind la noi intr-o stare destul de buna, una din buze a fost reconditionata. Vopseaua aplicata este una speciala (Green Granny Smith) avand flakes-uri aurii care irizeaza in soare. Pentru a completa look-ul masinii au fost vopsite si claxoanele Hella in aceeasi culoare. Jante 17" BBS CH Powdercoating Argintiu Factory Look (4 photos) Jantele au avut mai multe straturi de vopsea si chit de-a lungul timpului. Au fost sablat intensiv, una din buze rectificata, aplica t un strat de nivelare, un strat de argintiu factory look electrostatic iar la final un strat de lac tot electrostatic. Jante 18" OZ 35 Powdercoating Arctic White (4 photos) Jantele au fost sablat intensiv, acoperite cu un strat de nivelare negru iar apoi un strat electrostatic Arctic White. Jante 16" Toyota Powdercoating Argintiu Perlat (4 photos) Jantele au fost sablat la alice, acoperite cu un strat pentru nivelare negru, un strat de argintiu perlat iar la final lac electrostatic. Jante 17" Ford Mustang Powdercoating Negru Lucios (7 photos) Jantele au fost sablate intensiv, aplicat un strat de negru pentru nivelare, slefuiere pentru un finish corect iar la final aplicat un strat de negru lucios electrostatic.
  6. Jante 18" Powdercoating Argintiu Perlat Jantele au fost sablate fin, buzele reconditionate, aplicat un strat de argintiu perlat (mici flakes-uri care stralucesc in soare) iar apoi un strat de lac electrostatic. Factory look with a twist
  7. - Jante 16" Off-Road carbon / grafit perlat - Cadru + jante DUCATI Monster rosu Ferrari si argintiu perlat + lac electrostatic - Jante 17" Azev alb perlat + montat suruburi de metal in locul celor de plastic + lac electrostatic impotriva coroziunii - Jante 17" OZ Chrono alb perlat - Jante 18" ART Silver Factory Look + strat de lac electrostatic
  8. Jante 19" BBS Factory Look (4 photos) Jantele au fost sablate de cele 3 straturi de vopsea cu care au au ajuns la noi, aplicat un strat electrostatic de negru pentru nivelare iar apoi argintiu factory look ( electrostatic ) urmat de un strat de lac ( tot electrostatic ).
  9. - jante OZ superturismo grafic / carbon perlat - jante OZ ultraleggera Subaru Gold
  10. Jantele au fost mai intai sablate, apoi s-a observat o fisura la una din spite. Fisura a fost sudata in mediu protejat (argon) si apoi rectificata. Culoarea aleasa a fost Argintiu Perlat cu flakes-uri stralucitoare in soare. La final s-a dat si un strat de lac electrostatic pentru o stralucire si protectie aditionala.
  11. Jantele au avut 3 straturi de vopsea, au fost sablate intensiv iar apoi s-a dat un substrat electostatic negru pentru a nivela suprafata. La final s-a aplicat Ultimate Crome 2, vopseaua cea mai apropiata de crom existenta.
 

×
×
  • Create New...