Jump to content

gladiator

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About gladiator

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/10/1973

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze 1,6 LS
  • An
    2011
  • Nr. Inmatr.
    TM
  1. Merci Alice,dar le-am primit ieri.Vineri le-am comandat si Sambata le-am primit. Sunt multumit asa cum am mai spus de promptitudinea si amabilitatea celor de la reviziechevrolet.
  2. Merci mult Pudar2! Mare Domn! Le-am comandat si eu si sper ca maine sa le primesc. Foarte prompti si eficienti cei de la reviziechevrolet !Cu siguranta o sa mai colaborez cu ei.
  3. Hai la intalnire miercuri 11 mai la stadion ora 19

  4. Oricum,dupa Pasti as dori sa organizez o intalnire. de ce vrei sa ne intalnim intr-o dupa amiaza la stadion sa mai discutam lasa un msj macar cu vreo 2 zile inainte.

  5. Salut! Referitor la intrebarea ta,ma gandesc ca te referi la lampile de pe plafoniera. Pai au doar un singur comutator, deoarece alea au fost concepute doar pt citit. Eu nu stiu ca ele sa se aprinda la deschiderea usilor.

  6. Sincer eu cand intru pe un forum,intru sa ma informez referitor la o problema pe care o am, sau sa fiu la curent cu posibilele probleme care pot sa apara(din experientele celorlati membri) ,nu intru pe forum sa-l descopar pe GURU-ul forumului care le stie pe toate si e sictirit de necunoasterea/ignoranta celorlalti. Un alt aspect este faptul ca toti avem dreptul sa ne prezentam punctul de vedere (ca doar e forum) iar daca altcineva nu este de acord cu cest punct de vedere mi se pare normal(constructiv) sa argumenteze acest lucru nu sa faca "arogante" ieftine.
  7. Toline, dageaba te dai dastept ca Laci K are dreptate: Dezavantaje(multe sunt NU din cauza ca se merge neaprat subturat,ci ca se accelereaza repede din regimul de subturat): 1:Se distruge mai repede ambreiajul si deasemenea si cutia(unele pinioane) 2:Se pot infunda injectoarele(desi asta nu prea se mai intampla odata cu introducerea motorinei tip euro 4) 3:Se poate distruge turbina(se depune funingine mai multa in regim subturat) 4:Se distruge catalizatoarul 5:Se duc segmentii(nu se mai face cum trebuie echilibrarea dinamica) 6:La unele masini pot fii afectate si alte piese daca masina nu ofera aceasi presiune de ulei indiferent de turatie Pune mana si mai citeste inainte de a ataca pe cineva ca Gica contra. Da oricum fiecare isi conduce masina cum considera ca e mai bine
  8. @Lacy K Multumesc de primire si disponibilitate ,"problema" nu cred ca e reala doar ca trecand de pe o masina de alta clasa (A6) am tendinta sa le compar ,ceea ce evident nu e OK. O sa mai monitorizez "problema" iar daca va fi cazul(sper ca nu numai ) ma bucur ca pot sa apelez la disponibilitatea ta. Multumesc
  9. Nu cred ca e o problema, doar vreau doar sa compar "problema" cu comportamentul la actionarea pedalei de frana la alte Cruzu-ri.La inceput nu am sesizat(probabil ca nu am fost foarte atent) dar acum la actionarea pedalei de frana se aude un fasit de servo frana in habitaclu(pana acum am avut destul de multe masini cu servofrana dar la nici una nu am sesizat acest zgomot). Intrebarea mea este :e normal,si la voi se aude la fel ? Merci
  10. Multumesc ,asa o sa fac si eu doar sa se mai indrepte putin timpul.
  11. Da,probabil ca ai dreptate,am crezut ca cei care spuneau ca si l-au montat singuri pot sa ma ajute dar ....
  12. Poate careva sa ma lumineze si pe mine referitor la cele 2 probleme ridicate mai sus(1.protectie praguri-2.montaj scut) , please?
  13. Si eu am fost la mecanic sa-mi monteze scutul si cele 2 suruburi de la mijloc nu mi le-a montat deoarece spunea ca trebuiesc desfacute aparatorile de plastic si nu l-am lasat.Poti te rog sa-mi explici in cateva cuvinte cum ai montat cele 2 suruburi de la mijloc?(cred ca va trebui sa-l demontez si sa-l montez eu singur).
  14. Protectie praguri. Am mai vazut pe forum discutii referitoare la protectia pragurilor dar asa vrea sa intreb pe proprietarii de Cruze ce solutii ati adoptat referitor la protectia pragurilor?Eu sincer as fi interesat de o protectie gen Audi cu placuta de aluminiu . Nu stiu, la repezentanta au vreo solutie pentru protectia pragurilor ? Scuze pt exprimare (gen Vanghelie)in postul de mai sus.
 

×
×
  • Create New...