Jump to content

iuser

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About iuser

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    trabant
  • Model
    601
  • An
    85'
  • Nr. Inmatr.
    b63sdf
  1. Vand pompa de frana Tico NOUA ,nefolosita! Pret 100 lei ! Bucuresti tel 0722412039 Revin cu poze !
  2. As dorii cateva poze .Multumesc
  3. Va salut , e normal sa curga benzina pe aceasta tevusca ? Ce rol are ea ?
  4. Revin cu o intrebare : cum leg( firele )la electrovalva asta (nu ii stiu denumirea)? Sunt 2 tevi ce vin din carburator (una jos prin care absoarbe aer si una sus) in care intra acele 2 furtunase . Cum pun furtunasele ,avand in vedere ca cel mic este obturat? Multumesc
  5. va rog frumos sa imi legati si mie componentele intre ele ..
  6. revin cu o intrebare ! Din ce am vazut eu Tico nu are termocupla pe radiator (ca la dacie) in schimb am vazut ca iese o mufa de la termostat (tind sa cred ca e de la ceasul de apa) Cum leg electroventilatorul ? Tinand cont ca il pun pe alta masina ,dar cu motor de Tico ? Cu releu ceva ?
  7. M-am uitat , bobina am folosit-o fiindu-mi mai usor la desen , plusul si minusul distribuitorului le-am intuit dupa culorile firelor ce vin de la bonina ,,,,,sper sa fie bine ! nu de alta dar nu vreau sa ard modulul electronic
  8. Vreau sa pornesc un motor , de Tico , in garaj , stie cineva sa imi zica cum fac legaturile electrice ? Imi puteti spune care este plusul si minusul la mufa distribuitorului ? Multumesc http://tinypic.com/r/2805w2a/6
  9. Vand placa de presiune si disc de ambreiaj tico . Pret 90 lei ambele . Separat 50 lei . 0722412039 Bucuresti .
  10. Scriu si eu aici , sa nu mai deschid topic aiurea . Vreau sa stiu daca se poate pune un carburator non euro in loc de euro 2 si ce implica modificarea ...banuiesc ca ramane decat electrovalva conectata in rest mai e ceva ? Vreau sa scap de senzori (partea electronica) ... Multumesc!
  11. Multumesc pentru lamuriri , acum sa va lamuresc si eu ) 1 la mana trabantul are 26 de cai 2 . volantul de trabant trebuie strunjit un pic (are un guler) pentru ca prinderea este pe con , nu prin suruburi , apoi date 6 gauri (dupa volantul de tico) ,prins pe arborele cotit . Ca flansa folosesc o parte (8-10 cm)din carterul de trabant care prin intermediul a 3 piese adaptoare vine prins de blocul motor de tico + un surub ce prinde si electromotorul ! Daca cutia are frai-ul bun nu ai nici o problema cu ea ! Modificarea asta a mai fost facuta si s-a mers cu masina multi ani . Viteza maxima 140km/h , Tico are 635 kg iar trabantul 615 kg ! Deci performantele vor fi cam aceleasi ! Multumesc inca o data ca m-ati luminat , aveti dreptate , o sa imi vina greu sa fac aprinderea la motorul de ,matiz + sa shimb galeriile ..nu se merita comprimisul . o sa pun un motor de tico si am rezolvat baiul .
  12. Deci , NU vreau injectie . Trebuie sa reformulez intrebarea , pentru ca am vazut 2 poze cu galeriile de admisie ale motoarelor ... merge pusa galeria de admisie de tico pe rul de matiz ?
  13. Pentru ca motoru nu il voi pune pe un Matiz si pe un Trabant si cred ca iti dai seama de ce o sa ma lovesc la electrica ,plus de asta eu fac in asa fel incat modificarea sa fie reversibila ...sa nu stau 2 zile sa ma incurc in fire ,etc vreau modificari minime ...asa ca astept un raspuns la intrebarea mea !
 

×
×
  • Create New...