Jump to content

Cruzer

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Cruzer

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet Cruze
  • Model
    1.8 benzina
  • An
    2010
  1. Salut! Sper doar sa nu ma repet cu vreun al topic (am tot citit si problemele pe care le am nu a mai aparut, sau cel putin nu am ajuns cu lectura). Am un Cruze 1.8 LT de vreun an si de ceva timp vad ca face un zgomot destul de puternic imediat dupa pornire (15-20 km/h) ca si cum as da cu ceva in scutul motorului (scut montat de catre domnii de la Radacini Vitan atunci cand am luat masina). Am tot citit pe forum si am auzit ceva de supapa de EGR, dar cand m-am dus la service tipu' mi-a zis ca este din cauza ABS-ului care se recalibreaza imediat dupa pornire (mi s-a cam parut praf in ochi). Aveti idee ce dracu' are? I s-a mai intamplat cuiva asta? De asemea cand incerc sa dau cu spatele si sunt in sarcina, daca nu turez motorul (peste 2500 rpm) imi scoate un vuiet serios care deranjeaza in special la parcari. Nici una din cele 2 probleme nu creaza un alt discomfort, excluzand cel fonic, dar nici nu as vrea sa ma trezesc platind nu stiu ce nebunii pentru ca le-am lasat asa. Multumesc,
  2. Salut, Sa dea toti dracii ca am citit mai toate posturile de pana acum si vad nu am gasit o problema (din punctul meu de vedere) legata de un tacanit la una din rotile din dreapta (fata cel mai probabil). E ca si cum ar avea o pietricica bine fixata in striatiile anvelopei si care tacane de fiecare data cand se atinge de carosabil. Problema e ca am verificat rotile si nimic... Nu face galagie mare, dar mi-e sa nu se agraveze. M-am programat pentru o inspectie sambata la cei de la radacini vitan si vreau sa vad ce are. A mai patit cineva asa ceva? In rest, am un cruze de 1.8 de vreo 2 luni si 2.400 km care in afara de eroarea (deja arhicunoscuta de cod 95 pe care am rezolvat-o imediat) nu mi-a facut nici o problema (sper sa nu imi faca nici pe viitor). Merci si drumuri bune fara evenimente!
  3. Salut, Sunt mai nou pe forum si in acelasi timp imi dau seama ca m-am trezit cam tarziu , dar totusi poate ma puteti ajuta... Stiti cumva unde mai pot gasi jante de tabla pentru un Cruze de 1.8? Am dat un telefon celor de la gtt si mi-au zis ca urmatorul lot ar trebui sa vina undeva pe la jumatatea lunii ianuarie si ca nici nu se asteptau sa aiba o asa vanzare ... in fine, cert e ca am ramas, mai pe romaneste in c*r* gol... iar iarna cam bate la usa (sunt din Buc si inca nu a nins pe aici). In momentul asta am jante de aliaj pe 17'' cu gumele de vara. Chiar daca in carte imi scrie clar faptul ca am de ales intre 205/60/R16 si 205/65/R15, am vorbit cu un tip de la Gtt (departamentul lor de piese) si mi-a zis ca e ok si daca imi iau anvelope de 17 si le pun pe jantele pe care le am. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, ce sa fac? sa strang din ... dinti si sa sper ca nu o sa fie o iarna crunta? sa astept pana vin jantele de tabla si sa-mi iau atunci si gumele? (asta ar fi pe la jumatatea spre sf lunii viitoare) sau sa pun gume de iarna pe jantele pe care le am? Multumesc si drumuri fara evenimente!
 

×
×
  • Create New...