Jump to content

denis_best

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About denis_best

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz sun roof
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    DJ-06-SZA
  1. Stie cineva unde gasesc carlig auto pt. matiz sau eventual daca se poate confectiona? Ma intereseaza de unde se prinde? Multumesc, scuze daca raspunsul e pe undeva prin topic dar nu retin sa fii vazut.
  2. Multumesc mult pentru informatii. Au fost foarte concrete si la obiect. Deocamdata nu am timp dar sper ca zilele urmatoare sa o montez, cat despre indemanare nu-ti fa griji acum sunt acasa si am toate sculele necesare la indemana, plus de asta ma si pricep mult. Dealtfel sincer sa fiu nu am dat importanta antenei ca poate daca aveam timp reuseam si singur. Dar oricum e suficient ca atunci cand te apuci de ceva sa stii ce trebuie sa faci, pentru asta inca o data multumiri pentru sfaturi >-
  3. Cum ai montat antena ai dat gaura in plafon? ma gandeam si eu sa-mi pun una, dar am luat de la Ipercoop una de la Majestic electronica care se monteaza in interior pe parbriz. Inca nu am montat-o. ) nu am timp Ma bucur ca esti unul care crede ca Matizul prinde 170KH, ca astia in tara nu vor sa auda,dar ei nu pun la socoteala drumurile si benzina de afara.
  4. Sal to all . Am un matiz sun roof din 2004 si am vrei 55 000km cu el si vreau sa va spun ca era o masina pt. nevastamea dar chiar si asa s-a comportat f bine pana acum. Are 45000 numai afara si pe autostrada prin Austria merg frecvent cu 170 KM/H si tine ... inca . SA speram ca va mai tine mult si bine, totusi e foarte instabila la viteze mari.Trebuie sa fii foarte atent ca la cea mai mica groapa zbori!! In Italia am gasit bari pt. box auto dar nu stifturi din astea de sunt acum pe la metro sau selgros ci de otel plastefiate, oricum sunt cool, in Romania nu am mai vazut la nimeni. As vrea sa va arat poze dar nu stiu cum sa le atasej. Sal to all . Am un matiz sun roof din 2004 si am vrei 55 000km cu el si vreau sa va spun ca era o masina pt. nevastamea dar chiar si asa s-a comportat f bine pana acum. Are 45000 numai afara si pe autostrada prin Austria merg frecvent cu 170 KM/H si tine ... inca . SA speram ca va mai tine mult si bine, totusi e foarte instabila la viteze mari.Trebuie sa fii foarte atent ca la cea mai mica groapa zbori!! In Italia am gasit bari pt. box auto dar nu stifturi din astea de sunt acum pe la metro sau selgros ci de otel plastefiate, oricum sunt cool, in Romania nu am mai vazut la nimeni. As vrea sa va arat poze dar nu stiu cum sa le atasej.
 

×
×
  • Create New...