Jump to content

laur21

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About laur21

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2011
  1. Salut baieti, pana la urma a reusit cineva sa monteze senzorul de temperatura exterioara ? Eu am fost la dezmembrari si am gasit un senzor, l-am montat si nu-mi indica nicio valoare, tot liniute afiseaza, asa ca i l-am dat inapoi baiatului. Ma gandesc ca poate era defect ca a intrat perfect in mufa.
  2. @D.Claudiu ai o mufa in spatele grilei mici din fata masinii putin la dreapta cum te uiti la masina, daca te uiti atent in zona aia o vei gasi imediat.
  3. Salutare baieti, a montat cineva 4x100 r16 de 9J si ET 15 pe un Aveo ? P.S. Gume 215/40/16
  4. Aceasi problema si la mine. Coboara automat cand trec pe faza lunga, dar eu am montat xenoane. Am crezut initial ca sunt de vina becurile, dar se pare ca e o problema generala. Am gasit o rezolvare provizorie pana cand ajung la service cu ea. Pe pozitie tineti farurile la 0 si imediat ce dati faza lunga miscati foarte putin de comutator in jos. In momentul acela motorasele se blocheaza. Aceasta operatiune trebuie facuta de fiecare data cand comutati de pe faza scurta pe lunga. E cam stresanta, dar daca nu vreti sa aveti faza lunga la 2m de botul masinii e cat de cat ok. Sper sa ajung si eu cu a mea saptamana asta la Rucom sa vad daca stiu ce sa-i faca baietii, daca nu ma apuc singur de ea. O seara placuta !
  5. Baieti aveti idee ce jante sunt astea Uploaded with ImageShack.us ?
  6. Salut baieti, am de o saptamana un Aveo 1.2 16V (generatie 2011) - la ora 12:00 face o saptamana . Consumul mi se pare foarte mare, cred ca sare de 11%, am in jur de 200 km parcursi, cam 60 in oras si restul in afara. Inca nu am facut un plin ca sa vad consumul, dar am alimentat de 3 ori, odata cand am luat masina de 50 lei si de cate de 2 ori cu cate 30 lei. Imi scade acul foarte repede. Stiu ca e normal sa consume mai mult cand e noua, dar totusi. Am circulat cu80-90 km/h. Am iesit acum 2 ore la o tura prin oras, in jur de 30km parcursi si vad ca s-a comporatat destul de ok la consum, nu prea a scazut acum foarte mult. Cam la ce numar de km o sa-mi scada consumul ?
 

×
×
  • Create New...