Jump to content

dj_sorin

Membru
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dj_sorin

  1. Da...Am incercat si cu lipitu' dar...Parca mai bine cumpar unu' nou si gata...Trebuie sa fiu atent la ceva ? Cum vad daca e original ? . Se schimba greu oare ? Mai trebuie sa cumpar ceva atunci cand cumpar radiatorul ? Termostatul sau ceva anume ?
  2. Mda...Va multumesc...Presupun ca varianta cu second hand pica... nu ? voi ce parere aveti de asta ? Schimbatul pieselor uzate cu unele mai putin uzate...Afacere sau prelungirea agoniei ?
  3. Salutare fratilor...Am o problema mare ... Trebuie sa cumpar radiator de Espero 1.5 dohc. Stie cineva ceva preturi mai bune? Am gasit cu 6 mil cel mai ieftin. Se poate oare si mai bine ? Multumesc. Astept raspuns.
  4. Am dat 1,6 mil de la un magazin Daewoo din Sinaia.
  5. Schumacher Rulezzz!!!Nu aveti ce sa spuneti de el.Poate o fi o fire mai temperamentala dar pe perioda 96-04 a aratat ca este regele.Dovada clara sunt rezultatele.Nimeni si nimic nu-i poate lua asta.Si mie inainte sa-mi placa schumacher tineam cu Sena dar in acest spot cu motor ca,calitate primordiala este felul de a conduce.M.S a aratat ca este cel mai bun. 8) Asha ca Schumy - Rulezzz
  6. deci pana la urma ati ajuns tot la vorbele mele.consumul nu este de speriat.eu am mers vreo 2000 km si mai mult de 10 la suta consum mediu nu a sarit.am mers si incet si tare si prin localitati si pe autostrada.cu prima ocazie ma bag si eu la leganza.pana atunci s-o stapanesti sanatos.sper sa ajung si eu la intalnirea de joi.dar am mereu facultate joia.sper sa chilesc si eu odata sa ii vad pe baieti.
  7. Sunt fericitul posesor al unui Espero pe care am baterie carranda de 62 A de aproximativ 6 luni.sunt multumit de ea (deocamdata).dar mai sunt si posesorul unei dacii 1400 la care am pus o baterie de BMW seria 5 diesel de 95 A Varta.Pot sa va spun ca nu conteaza daca in carte scrie ca trebuie pusa de 50 A pt.ca oricum alternatorul o incarca.releul de incarcare nu mai incarca decat atunci cand este full.asa ca va sfatuiesc sa va puneti ce baterii vreti.Faza cu bateriile este testata.Ca tip de baterii cred ca ACDELCO sunt cele mai bune.Bafta!
  8. pai si pana la urma care ar fii cele mai bune pentru un espero 1,5 dohc 16v ?imi face fite o fisa si daca am schimbat bujiile , capacul de delcou si bateria ma gandeam sa-mi schimb si fisele.ce imi recomandati.nu conteaza pretul.doar sa nu fie astronomic.
  9. Eu unul sunt f.multumit de bujiile bosch cu 4 electrozi.parca se cheama super plus. 8)
  10. fa o aerisire sau daca nu te sfatuiesc sa folosesti cu incredere frana de mana
  11. @VAXXi - prietene , sigur ai schimbat pe rosu cand te-a facut ala cu dacia? sau avea dacia nos ? :-D
  12. Cielo sohc din 96. I - 50 kmh la ora , II - 100 km/h se taie alimentarea , apoi III - 140 km/h se taie alimentarea iara.Si viteza maxima prinsa cu el 180 spre metro ploiesti.
  13. Este interesant tot ce-mi spuneti,dar am observat ca in SUA masini care circula si pe drumurile noastre ex: subaru impreza wrx sti are 260 de cp iar in europa "doar" 245 cp.Espero 16 v spunea si el de niste pliante in care espero cu motor de 1,5 16v avea nici mai mult nici mai putin de 100 cp.Cred ca totul se datoreaza faptului cu noi europeni sunt mai grijulii cu mediu inconjurator (sa-l ia draq) si punem catalizatoare care iau din puterea motorului.La americani nu prea exista aceasta restrictie din cate am auzit.Este destul de naspa.Voi ce parere aveti ?
  14. @relu17- overklocking la ecm.Pai nu cred ca se pastreaza aceiasi versiune de soft.Se pune o versiune mai noua.in asta consta tunningul cred.Se modifica parametrii.Asta cred ca supune piesele la o uzura mai mare,adika e logica treaba.
  15. Starterul la electromotor.Sau,ai alarma?Poate fi de la imobiliserul masinii. VAXXi: nu mai da "Quote" la intreg mesajul, sunt la al 5-lea post pe care ti-l editez !!
  16. Explicatie: Praful "minune" nu se toarna pur si simplu in antigel.In prealabil pune intr-un bidon taiat praful si turnati putina apa, mestecati si praful se face ca o pasta.Dupa ce se face pasta , mai diluati-l cu niste apa si apoi il turnati in radiator.
  17. Baga spray degripant (cel cu pai) apoi scoti, bagi cheia, repeti procesul pana la remediere.
  18. Stai linistit , poti deschide portbagajul cu surubelnita.Daca nu-ti convine trebuie sa schimbi tot setul : contact, butuci usi , etc.
  19. Poate fi un contact de la usa , inclusiv de la portbagaj , sau in stanga jos la prag o sa gasesti firele care vin de la plafoniera care s-ar putea sa fie rupte sau in scurt , sau poate sa fie din bing - bang.
  20. Mergi la City Center 2, langa Romexpo, intreaba de Cristi de la electric.
  21. Rama de plastic se declipseaza (tragi de ea cu simt) apoi capacul de sub torpedou se demonteaza are 2 suruburi , dupa care scoti cablu de la schimbarea zonelor de ventilatie , dupa care demonteaza casetofonul care are 4 suruburi si dupa care scoti blocul de climatizare si becurile se schimba f.greu.succes.
  22. Desfa sonda lambda de pe galerie si daca masina merge bine fara ea inseamna ca ea este de vina. 8)
  23. Intrebare : Merge sa ridici siguranta cu mana? daca da, inseamna ca este stricat actuatorul.ti-l dau cu 100 k daca est interesat.pret promotional pt tine .iti las un nr de tel : 0722559310 Sorin.
  24. Piese de leganza gasesti inca 10 ani de acum incolo.Cat despre consum : urban : 11 la suta, extraurban : 8.Ps.Depinde de regimul de mers.
 

×
×
  • Create New...