Jump to content

tobyas

Membru
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About tobyas

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Brăila
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    BR 04 DDA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Buna seara.Unde gasesc un tester pentru ABS in Braila sau Galati in afara de Radacini unde mi-au cerut 180 ron.
  2. Buna seara.Kalos din 2004 1, 4 16v cod eroare abs P1380 rough road sensor, data invalid.Nu am gasit acest cod in manualul de service la coduri pentru abs.Daca a mai avut cineva eroarea cum s a rezolvat sau ce parere aveti.O seara buna
  3. Buna seara.Mai aveam un sfert de rezervor de benzina de consumat si s-a ars motorasul la pompa de benzina.Am inlocuit motorasul si problemele au disparut.Va multumesc inca odata pt sfaturi.O seara buna.
  4. Buna ziua. Trei sferturi de rezervor benzina 98 Rompetrol sticluta de aditiv si mers numai pe benzina plus 2 reprize 4000+ si deja lucrurile au inceput sa se indrepte,Revin cu pareri dupa ce termin benzina.Multumesc inca odata pt sfaturi.O zi buna.
  5. Multumesc pentru sfaturi.Fac un plin de benzina pun aditiv pt curatat injectoarele merg numai pe benzina si revin cu un raspuns.O seara buna.
  6. Va salut.Detin un Chevrolet Kalos 1,4 16v 94cp cu instalatie gpl Tomasetto stag 200 si de o perioada merge rau pe benzina in sensul ca porneste in trei pistoane nu se accelereaza astept sa se incalzeasca sa treaca pe gpl si numai am probleme.Am fost la mecanic sa masor presiunea pompei de benzina si are presiune buna.Mecanicul a spus ca trebuie resoftat calculatorul masinii pt ca a pierdut timpii de injectie pe benzina.Va rog cei care aveti inst gpl a ti mai patit asa ceva si daca a ti facut resoftarea unde a ti facut o si cat va costat.La masina au fost schimbate, bujii 2500km,fise si filtru benzina 200km.Va astept cu pareri si va doresc o zi buna. Va salut.Detin un Chevrolet Kalos 1,4 16v 94cp cu instalatie gpl Tomasetto stag 200 si de o perioada merge rau pe benzina in sensul ca porneste in trei pistoane nu se accelereaza astept sa se incalzeasca sa treaca pe gpl si numai am probleme.Am fost la mecanic sa masor presiunea pompei de benzina si are presiune buna.Mecanicul a spus ca trebuie resoftat calculatorul masinii pt ca a pierdut timpii de injectie pe benzina.Va rog cei care aveti inst gpl a ti mai patit asa ceva si daca a ti facut resoftarea unde a ti facut o si cat va costat.La masina au fost schimbate, bujii 2500km,fise si filtru benzina 200km.Va astept cu pareri si va doresc o zi buna.
  7. Salut Serghei.Dupa ce ai schimbat I.A.C trebuia facut un procedeu de invatare a mersului in gol .Daca nu ai facut incearca si vezi dupa daca mai ai probleme.
  8. tobyas

    Sarbatori Fericite!

    Craciun fericit plin de bucurii!
  9. va salut.cum se demonteaza grilele de aerisire din bord la chevy kalos.va multumesc.
  10. va salut.cum se demonteaza grilele de aerisire din bord la chevy kalos?multumesc.
  11. va salut .cum se demonteaza aerisitorii din bord la chevy kalos?pentru ca vreau sa i curat.multumesc.
  12. va salut.cum se desfac aerisitorii din bord la kalos?ca sa ii pot curata.multumesc.
  13. tobyas

    Paste Fericit!

    paste fericit alaturi de cei dragi.
  14. tobyas

    Sarbatori Fericite!

    craciun fericit tuturor forumistilor si familiilor acestora.la multi ani !
 

×
×
  • Create New...