Jump to content

padre

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About padre

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. macar cateva indicii de care ar trebui sa ma leg? Multam!
  2. Astazi o sa ma duc cu ea. Telefonic mi-a spus ca poate sa fie alternatorul???
  3. Salutare! Am nevoie urgenta de ajutor! Am un Cielo'96 pe benzina. Aseara am oprit pentru niste cumparaturi si m-am intors la masina dupa 30-40 min. Cand sa pornesc masina...dau cheie si nimic doar o incercare de pornire f scurta. Am banuit bateria asa ca am chemat un prieten si am luat curent de la el. Dupa 10-15min de "incarcat" cu greu a pornit. Am plecat cu ea spre casa dar in timpul mersului turometrul sarea aleator la 5 -6000 de ture pentru cate zeci de secunde si alt fenomen luminile ( pentru ca se ca inserase) scadeau treptat in intensitate. Dupa vreo 10-15 min de mers mi s-a oprit motorul in mers... Cand pun cheia in contact mi se aprind luminile de pe bord. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat ,o sugestie pentru a iesi din aceasta neplacuta situatie. Va multumesc!
  4. Salut! Am un Cielo din 96 si de ceva timp la denivelari mai mari se aude un zgomot in partea dreapta fata. Am intrebat mai multi mecanici si parerile au fost impartite, unii imi spun ca este flansa amortozor, altii ca este amortizorul. Cum pot sa imi dau seama care din aceste componente este defecta si trebuie schimbata? Va multumesc pentru ajutor!
  5. Salutare! Cielo al meu la denivelari scoate un sunet in partea dreapta fata. Eu am banuit ca e flansa de la amortizor, dar un mecanic mi-a spus ca e amortizorul. Amortizorul poate fi schimbat separat ? sau trebuie sa ii schimb ambele amortizoare de pe fata?? Multumesc!
  6. Salutare! de cateva zile in parte din stanga spate la Cielo al meu se aude un trancanit la vibratii usoare ale asfaltului. La viteze mari nu se aude. Nu pot stabili de unde vin zgomotele de sub masina sau de la roata. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie despre cauza acestor zgomote? Multam!
  7. Nu am schimbat decat uleiul si filtrul de ulei (Aral 10W40) si o inspectie a unui "mester" care a spus ca e ok.
  8. Salutare! Sunt mai nou pe forum deoarece doar de 3 luni sunt posesorul unui Cielo. Am citit multe posturi si le consider foarte utile. Asa ca in speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat , postez si eu cu problema care mi-a aparut. Am un Cielo din 96 si care a mers f bine pana acum cateva zile cand a inceput sa se comporte ciudat motorul: la relanti la interval de cateva secunde motorul vibreaza brusc, in timpul mersului nu se intampla asa ceva. Pe lanaga acest fapt se aude un tacanit al motorului in timpul mersului si parca a devenit si mai zgomotos. Stie cineva care ar putea fi problema? Va multumesc!
  9. Multumesc celor care mi-au trimis manual CIELO! Numai bine!
  10. Salut! Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare (NU cel de service) ptr. Cielo? la adresa de mail adripopa@gmail.com Merci mult!
  11. Salut! Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare (NU cel de service) ptr. Cielo? la adresa de mail adripopa@gmail.com Merci mult!
 

×
×
  • Create New...