Jump to content

florinfl23

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About florinfl23

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/09/1986

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. ce puteti sa imi spuneti despre pirelli p3000 energy, 175/65/13 pentru cielo?
  2. Am rezolvat treaba cu ceasurile, era problema mecanica la cel de la apa, iar cel de la benzina freca in hartia gradata(cred k l-am apasat eu prea tare). Am cumparat alte ceasuri second, ca sa fiu sigur ca merge totul bine si acum e ok. Ms mult pentru informatii!
  3. Salut Geo. Daca ridic manual acul de la benzina pana la F, cand pun contactul coboara pana deasupra primei liniute albe, iar eu nu am atata benzina in rezervor, sa am maxim 10 litri. Daca il las jos sub rosu, acolo ramane, nu mai urca. Ma gandesc la ce mi-ai zis tu, sa fie ceva cu folia de pe spate. Contactele nu sunt oxidate ca m-am uitat si la asta. Am sa ma uit l folie si sa incerc sa mai strang suruburile. Cred ca pana la urma am sa schimb ceasurile ca cel de la apa tot nu pot sa il fac. Urca la inceput, dupa care coboara si ramane asa. Ms frumos de ajutor, am sa revin sa va spun ce am rezolvat.
  4. salutare, am si eu o problema cu ceasul de la benzina. am desfacut bordul sa ma uit la ceasul de la apa ca imi facea cateva probleme, se ridica pana la jumate apoi cobora singur. am desfacut ca sa masor sa vad care ar fi problema si am fost nevoit sa dau si acul de la benzina jos. Acum eu le-am calibrat dupa cum spuneti si voi pe forum si l-am dus la minim gandidu-ma ca o sa urce cand alimentez. am alimentat si surpriza...nu mai indica nimic. care sa fie problema? va rog sa ma ajutati!
  5. stie cineva unde e mai convenabil sa faci itp-ul in craiova? sa fie de treaba nu ca toti parvenitii care iti darama masina numai ca sa gaseasca ceva defect, asta numai pana nu le bagi ceva in buzunar.
  6. ms de sfat. luni ma duc la ei sa lamuresc situatia
  7. salutare. am o oarecare nelamurire in legatura cu itp-ul. am luat luna trecuta o masina inmatriculata in ro, cu itp-ul valabil pana in sept 2011. dupa ce am trecut-o pe numele meu nu m-am uitat pe certificat sa vad valabilitatea itp-ului. azi ,umbland prin acte am observat ca expira in ianuarie 2011. de ce s-a intamplat asta? sa fie vreo gresala de la politie? astept un raspuns de la voi.
  8. ms mult, ma duc sa verific. ai avut dreptate cristidavid, era vb de siguranta f18, era arsa. am schimbat-o si acum merg toate. ms mult
  9. am citit cam in tot topicul de aici si nu am gasit rezolvarea in problema mea. totusi daca poate cineva sa ma ajute... ms. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/34657-problema-mare-la-cielo/page__p__504042__fromsearch__1&do=findComment&comment=504042
  10. salutare. vreau sa va intreb si eu ceva legat de rca. am luat o masina acum 2 sapt si inca nu am terminat cu actele, trebuie sa ma ia la financiar in evidentele lor, apoi sa merg la politie. intrebarea mea este urmatoarea: mai este valabila asigurarea rca la politie cand ma duc, sau trebuie facuta pe numele meu? mentionez ca numerele nu le schimb, raman. multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...