Jump to content

bogatu

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About bogatu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/24/1971

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bogatuiulian@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    galati
  • Din
    galati
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    captiva LT
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    BR 77 ADS
  1. cumpar 4 injectoare sh , chevrolet captiva ??? 0745020928
  2. s-a rezolvat prin schimbarea rulmentului . problema nu era de la senzor ci de la rulment ( rulmentul vine cu tot cu senzor ) parca 400 ron am dat de la king auto,
  3. am schimbat si sensorul , am schimbat si senzorii intre ei si tot degeaba, cineva spunea ca de la bracaj, am facut si bracaj( au stat stinse cca 300km ) apoi iar s-au aprins , am facut iar bracaj si tot degeaba. acum se aprind cand si cand . dupa ce opresc masina si o repornesc se sting . m-a adus la disperare. ca sa nu mai spun ca trebuie sa schimb tachetii si , deoarece are o bataie la motor si verdictul asta a fost .de la stat mult cu masina la relanti. ( probleme, probleme si iar probleme ) sa nu mai spun ca am fost la un service sa fac bracaj si au spus ca trebuie sa schimb amortizoarele pe fata iar cand m-am dus sa verific la un test de amortizoare erau uzate doar 7% . deci pacaleala.
  4. se regenereaza singura , doar daca nu are un defect. un coleg care ma poate lamuri, de cateva zile s-a aprins senzorul de ABS si asa a ramas ( nu ma functioneaza abs=ul) nici esp , nici coborarea in panta si sta aprins si sitemul 4x4, dusa pe tester arata abs spate dreapta functionare defectuoasa, am dus-o la spaalatorie iar dupa sau stins becurile iar abs functiona. a doua zi iar sau aprins. a mai avut cineva o problema asemanatoare ??
  5. buna ziua, am scos cu captiva mea cel mai putin consum mediu de 5,8% mers constant cu 110km sibiu-brasov. ( poate coboram !!)
  6. iar probleme, dupa lipsa motorinei s-a constatat ca sunt injectoarele. am cumparat 4 injectoare SH si de 5 zile masina merge. sonda litrometrica tot nu au reusit sa o regleze.arata doar 3 liniute ca ar fi mototrina in rezervor desi plinul este facut.
  7. alarma falsa, a fost doar lipsa motorinei in rezervor. acum 10 zile am schimbat senzorul de la sonda litrometrica din rezervor iar cei din service nu au reusit sa o regleze, ceasul arata aproape jumatate rezervor iar eu nu am dat importanta si am ramas fara motorina, a stat masina in service 5 zile si eraoarea pe tester era supapa de presiune la pompa de inalta ceea ce era si normal atat timp cat pompa nu are motorina. am cumparat si acea supapa SH 6,5 mil si era defecta, sper sa o primeasca inapoi ( cuparata de la autoparcleonard ). asa ca daca ramaneti fara motorina sa stiti ce erori apar... am uitat , nici acum nu au reglat sonda litrometrica, arata doar pana aproape de jumatate dar in partea de jos iar masina are plinul facut. cine a mai avut probleme cu sonda litrometrica ( indica nivelul morotrinei din rezervor) multumesc
  8. cine a avut probleme cu supapa presiune pompa de inalta ??
  9. ajutor, cine a avut problema cu supapa presiune pompa de inalta la captiva diesel ??/ un pret de la SH. noua nu cred ca se gasesc separat fara pompa.
  10. dunlop vara as opta. pretul este cu tva ? transportul la galati ??? un pret total. 4 bucati
  11. ptr o captiva cu jante de 17 . ce poti sa oferi ? 4 vara si 4 iarna .
  12. salutare Captivisti, am o problema sau un sfat sa=mi dati. pana acum nu am dat importanta butonului APS ( senzor antipoluare) astazi i-am dat mai multa atentie si nu prea stiu sa-l folosesc. apas pe buton, sta aprins ledul 3 min si se stinge, daca incerc sa-l aprind nu se poate decat dupa repornirea masinii si asta tot pentru 2-3 minute. un coleg care poate sa-mi dea mai multe explicatii , multumesc anticipat
 

×
×
  • Create New...