Jump to content

alecsmold

Membru
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About alecsmold

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SX
  1. Am si eu acceasi problema. Am umplut instalatia cu freon , iar cand cupleaz AC, fulia de la compresor nu se misca si patineaza cureaua pe fulia de la motor. Deci ambreiajul compresorului cupleaza, dar compresorul nu se invarte cand e cuplat Ma gandesc daca se poate forta cumva sa-si dea drumul?
  2. Am sunat si nu au. Am mai vb si la RXM si tot la fel... Sper la zile mai reci
  3. Cumpar compresor pt AC pt Tico. Are cineva? Sau stie cineva de unde pot lua? Merci. Alexandru 0723296193
  4. Mai stie cineva pe unde se gasesc deflectoare de aer pt Tico, din acelea cu banda adeziva, prin Bucuresti? La autodaewoo nu mai are, plus ca comanda minima e de 100 ron, iar acestea sunt 50 ron. Banuiesc ca sunt bune si impotriva dechiderii fortate a geamului, de catre hoti, lucru pe care l-am patit in dimineata asta, din fericire fara pagube!
  5. Mi-am luat si eu acea cotiera... Calitea bate spre 0, dar ce sa-i facem. Nici cu suportul nu stau prea bine. Trebuie modificat substantial, pentru ca vreau sa stea mai jos cotiera, si mai in spate(suportul la mine e de plastic = usor de modificat) Cum e acu mi se pare incomoda. Sa vedem dupa modificari cum va fi...
  6. Pai de unde ai luat ce vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!
  7. A mai luat cineva anvelope de curand? Trebuie sa le schimb si eu pe cele de pe spate ca sunt crapate (de, sunt de 7 ani). Ma gandeam la Hankook sau Kumho, sau altceva pe la 1mil. Dar neaparat 155/70r12, ca cele de pe fata.
  8. Patesc si eu ceva asemanator la masina prietenei mele, un Tico SL. Si se mai intampla ca daca merg in frana de motor si apoi accelerez da un "rateu", adica se aude o pocnitura (cam ca la masinile vechi) si apoi incepe sa accelereze si asta facandu-se in hopuri. Daca merg constant e ok, dar daca tre sa accelerez... . Eu am incercat sa umblu la avans, dar cu rezultate slabe , adica mergea doar un pic mai bine, si a tinut vreo 2 zile. Parerea mea e ca se trage de la Aprindere -> delcou. Mai mult nu am facut pt ca e masina de firma. A fost prin service de vreo 3 ori ( la Radacinii de la Gara de Nord) dar nu I-A FACUT NIMIC. DOAR MERGEA MAI PROST DE FIECARE DATA. fftopic: Eu nu inteleg acesti oameni de la service care isi bat joc in halul asta de masini. Oricum, masina merge la fel de prost si asta cam de 2 saptamani. Dar eu nu am ce sa-i fac, ca e masina de firma, si nu de firma mea. Astept miracole.
  9. Salut! Stiti cumva si la ce pret e probagajul in Vitan?
  10. A mai cumparat cineva bare transversale pt Tico? M-ar interesa si pe mine ceva pe la un mil...daca o exista la pretul asta... Bafta.
  11. Ultimul consum... 6,5 15l -> 230K OMV cu plumb sper si la zile mai bune...
  12. Am cumparat Made Korea cu 1.150 mil din Campina. La coturi nu e cutata. Pare ok.
  13. Sper sa mearga! Merci de indicatiuni! keep
  14. Imi puteti spune si mie cum se poate scoate difuzorul stanga fata la Tico SX? Ca eu unul nu am reusit, de fapt la surubul de sus nu am ajuns! Mersi!
 

×
×
  • Create New...