Jump to content

cernobal

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About cernobal

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/07/1986

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    cernobal1986@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Ploiesti
  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    de tabla
  1. Salut ...acum ca m-ai facut curios... de unde ai luat lupele , mai exact de la ce tip de masina si cat te-au costat? Vad ca le-ai integrat foarte bine acolo si nu a fost nevoie sa tai ceva! Numai bine!
  2. vand cateva casti si altele pe care nu le mai port de ceva vreme si imi ocupa spatiul: casca AGV GP-1 ,marimea M , curata si ingrijita, fara miros urat la interior , folosita numai cu cagula- 180 lei casca chopper neagra open face , curata, fara mirosla interior, folosita numai cu cagula - 70 lei casca alba open face , curata, fara miros la interior, folosita numai cu cagula - 50 lei manusi negre piele fara degete, absolut noi - 30 lei ochelari clasici , purtati de 2 ori - 30 lei topcase givi E36 - 280 lei suport universal topcase -110 lei pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe mail, mess, sau tel: 0724537523 , mail: cernobal1986
  3. salut uite id-ul meu cernobal1986 , mai vb acolo mai multe despre tico si intalniri. Numai bine!

  4. gata baieti am rezolvat...i-am dat de cap, am inlocuit filtrul de aer...si am mai umblat la surubul de CO pana mi-au apaut ledurile galben si verde !
  5. salu baieti , va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste lamuriri si indrumari la ceea ce sa fac asa ca pentru femei ca sa pricep si eu, in legatura cu ledurile de la unitatea levado , sa va explic fenomenele: 1. bagat cheia in contact , pus contact(pana se aprind becurile in bord) , am ledurile verde si portocaliu aprinse. 2. pornit motor in treapta 1 de soc aprinse ledurile rosu si verde 3.intrand treapta a doua la soc ledurile rosu si verde clipesc pe rand , cand unul cand altul , ritmatic 4. pornit ventilatorul de racire al radiatorului, dupa oprire constat ca ledurile rosu si verde clipesc in continuare cand unul cand altul ritmatic. specific ca am un consum de 10% in oras...facut asa la ochiometru si in fuga. Ce inseamna lucrul asta ca imi clipesc ledurile rosu si verde sau ce inseamna fiecare culoare? si din cat am inteles trebuie sa fie aprinse ledurie verde si portocaliu? Va rog a imi explica si mie ca nu mai pot sta sa mai citesc topicul asta...am stat jumatate de zi sa citesc reglajul socului si este teecut de miezul noptii! Astept un raspuns , va multumesc, numai bine!
  6. salut baieti , am o intrebare legata de supapa P.C.V ,cel de la care am luat masina mi-a spus sa o schimb , azi m-am uitat la ea am scos-o am curatat-o si am pus-o la loc cum trebuie, acum de unde imi dau eu seama daca supapa asta trebuie inlocuita sau nu? ce efecte ar trebuii sa aiba...precizez ca nu este blocata , am suflat in ea, pe o parte trece greu aerul si pe o parte trece liber ! o intrebare as mai avea in legatura cu un surub de reglare din spatele cutiei de filtru de aer, am ublat la el si am vazut ca schimba mersul motorului, este cumva pentru regraj CO2 ? sau ce rol are...este indicat sa umbu acolo ? mentionez ca l-am readus la pozitia initiala... imi cer scuze daca nu am intrebat unde trebuie pentru acel surub de reglaj! Va multumesc. Numai bine tuturor!
  7. salut...de scos te chinui sa o scoti dar cum o pui la loc? si eu am incercat sa scot fetele de usi interioare si nu am reusit din cauza manivelei de geam! Numai bine!
  8. ok , multumesc! am mers putin cu ea ...tocmai din cauza franelor pentru ca nu imi plac cum tin, am sa ma bag la verificari si sa vedem care este problema ! Numai bine!
  9. salut am si eu masina de 2 saptamani si am probleme cu frana...adica franez si nu blocheaza rotile , mai ales ca apas foarte tare pe pedaua de frana...ce pot face sau mai bine spus ce sa verific , am facut aerisirea si la roti si la motor la servo ca sa fiu sigur ca nu am aer pe instalatie ! poate fii de la uzura placutelor de frana? am sa ma bag in week sa verific, astept cateva indrumari din partea dumneavoastra! Numai bine!
  10. ok ,multumesc...am sa caut cva de suzuki sau hyundai... bafta tuturor!
  11. salutare , sunt noul posesor al unui tico din 2000 si vreau sa ii pun niste aliaje , acum va intreb pe voi ce jante si gume ati pus si ce dimensiuni au ?ma gandeam la niste aliaje pe 13" dar ce dimensiuni sa fie cauiucul? stiti cumva daca merg si jantele de la fiat uno? as mai avea o problema cand pornesc motorul dimineata se tureaza multr prea mult si sta turata cam 4 minute...este ceva normal sau trebuie sa ma duc la service? sper sa imi puteti da un raspuns , numai bine tuturor!
 

×
×
  • Create New...