Jump to content

daewoo

Membru
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About daewoo

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/19/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Not Telling

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca
  • Din
    Cluj
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira 2 CDX
  • An
    2006
  1. Nu Ecomax.Am reparat masina in Pirmasens,Germania. Am o alta problema cu masina parca nu mai scap .Imi consuma foarte mult.De exemplu am facut plinul si am condus pe autostrada 320 km.Dupa am vazut ca masina a consumat 3/4 din rezervor.Cum naiba este posibil asa ceva cand am condus cu maximum 150/ora doar in unele portiuni in rest cu 140.Cum de un motor de 1600 cmc poate sa 'manance' atat de mult?
  2. In urma cu ceva timp am postat aici ca aveam problema legata cu ventlatia.Nu mai venea aer deloc nici cald nici rece.Azi mi-am reparat masina la un dealer Chevrolet.
  3. Care este presiunea cea mai buna la roti pt Nubira? Tin sa precizez ca merg mult pe autostrada.
  4. Salut.Sunt in Germania si imi expira cele 6 luni in care pot circula cu Nubira aici avand numere romanesti.Cum vreau sa trimit prin cineva masina inapoi in tara vreau sa cumpar o masina inlocuitoare.Am vazut ca aici in Germania preturile la Leganza , Cielo(aici e Nexia) sau Espero sunt foarte mici.Vreau sa raman pe Daewoo desigur.Va rog foarte mult sa imi recomandati ce sa cumpar in locul Nubirei.Sa merg pe o Leganza sau poate pe Espero.Espero chiar daca nu mai este o masina tanara inca imi place cum arata.Nu am mers cu Espero sau Leganza niciodata.Cu Cielo am fost si mi-a placut foarte mult tinuta de mers parca ceva mai rigida ca la Nubira pe care o am in prezent.
  5. Salut! Sunt in Germania si m*a lasat ventilatorul! Nu mai merge deloc! Am fost la un service unde mi-a luat 100 euro s-o puna la calculator dupa care tot nu s-a rezolvat! Au zis ca au nevoie de nu stiu ce planuri altfel nu se baga la masina! Nu aveti careva un plan ceva de pe cartea tehnica de la Nubira 2? Va rog mult deoarece sunt in Germania si problema cea mai mare momentan nu am caldura iar idiotii astia in afara sa ma usture la buzunar nu stiu nimica!
  6. Asta inseamna ca pot circula fara probleme in Germania urmatoarele 5 luni?
  7. Am si eu o problema cu Nubira 2.Sunt cu ea chiar acum in Germania si imi fac probleme arcurile sau suspensiile.Nu stiu care sunt.De exemplu cand cobor o bordura sau trec peste o mica denivelare pe carosabil imi scartaie rotile din fata(una sau ambele depinde pe care parte trec cu roata).Ca un arc ruginit.Masina nu este lasata pe o parte si nici nu se vede un arc rupt.Alta problema ar fi cred ca sunt discurile de frana.Le-am schimbat pe cele originale deoarece cred ca erau ovalizate.Trepida volanul la cea mai mica apasare pe frana.In rest nu tremura la drum lung.Au fost schimbate in Romania inainte sa plec spre Germania.Toate bune si frumoase dar acum iarasi a revenit problema.Sunt in Germania si imi este frica ca poate ma frig mecanicii aici la buzunar.Nu ma pricep la mecanica.Sa vin cu masina inapoi in Romania cand voi putea? Sau sa o duc aici la un service.Ce ma sfatuiti? Sunt intr-o mare incurcatura cu masina deoarece nu stiu ce sa fac.
  8. Cumpar piese pt Matra Murena 1.6 si 2.2. aici ma refer la orice tip de piese,elemente caroserie pana la piese motor.Si in acelas timp caut si un service bun daca stie cine sa imi zica.Mersi
  9. daewoo

    Masini made in China

    @Tommy stiu ca in 2007 Brilliance au intarit structura lui BS6.Dupa ar fi luat 3 stele la impact.
  10. daewoo

    Masini made in China

    Brilliance BS6 arata foarte bine.Iar preturile in Germania am vazut ca pot ajunge si la 8000 euro pt una second din 2008.As renunta la Nubira 2 oricand pt un Brilliance BS6 din 2008.
  11. Tot mai greu gasesc piese originale pentru Nubira.Sunt multe pe piata dar calitatea lasa de dorit.
  12. Am si eu o intrebare.Am schimbat discurile orginale care erau ovalizate cu unele Delphi sper ca am scris corect.Masina franeaza foarte bine acum nu mai tremura deloc volanul.Ce parere aveti de aceasta marca Delphi? Vreau sa va mai intreb ceva.Sunt piese din gama Opel care sa se potriveasca cu Nubira 2?
  13. Am si eu o intrebare.Leganza e mai calitativa decat o Nubira 2? Eu am Nubira 2 dar sincer as fi vrut ceva mai robust tot din gama Daewoo.In 50.000 km am schimbat discuri, placute,termostat,garnitura si mi se pare cam mult.Ma gandesc la o Leganza sau Evanda din Germania.
  14. Domnule Voicu felicitari pentru masina.Va rog daca puteti sa imi explica care sunt diferentele de echipare la Tico intre SX si SL? Multumesc.
  15. Ce bine arata bordul si masina in general! Felicitari pentru masina!
 

×
×
  • Create New...