Jump to content

KISS 74

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About KISS 74

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/06/1974

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    SLATINA
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    CIELO
  • An
    2004
  1. Multumesc de raspunsuri am sa incerc sa ignor cit de cit problema si nu pot decit sa sper ca pe parcurs fenomenul se va atenua sau poate va disparea .
  2. Buna seara.Abia acum am sosit acasa si nu am avut cind sa mai citesc pe forum.Fumul albastrui caci nu este forba de fum gros este vizibil numai la pornirea motorului la rece dupa aprox. o zi de pauza, dupa care nu se mai vede nimic e totul ok.La pornirea la cald nu se vede nimic.
  3. Cind s-a demontat chiulasa am miscat pistoanele cu mana fata spate si aveau joc care a disparut atunci cind s-au montat noii segmenti Cit despre rodaj am in prezent 2500 km parcursi de cind am facut motorul si tot aceleasi simptome le are adica tot scoate fum la pornire la rece.Cureaua de distributie a fost inlocuita impreuna cu rolele intinzatoare si pompa de apa acum 10000 de km deci nu este prea veche.
  4. Buna seara.Va rog sa ma iertati daca postez unde nu trebuie dar aici m-am gindit ca e corect.Sa încep cu ceea ce vreau eu sa ma lamuresc.Am un Cielo exe dohc an fabricatie 2004 si prin luna septembrie a acestui an am avut ghinionul sa m-i se arda garnitura de chiuloasa la 143000 km.Mentionez ca masina are si inst. gpl pusa aftermarket marca bigas secventiala.Dupa ce am demontat chiuloasa am constatat ca avea uzura pe segmentii de la pistoanele 2 si 3 si am zis ca tot e desfacut motorul sa ii schimb si segmentii.Am cumparat setul de segmenti,simeringurile de supape care nu prea pareau asa obosite (inainte de aceasta interventie nu aveam consum de ulei prea mare cam 1l la cca 6000 de km parcursi) .Dupa ce am montat tot la loc cu piesele noi cumparate mai sus am pornit motorul.Am folosit ulei GM 10W40 pt.inceput dupa care am zis sa folosesc aral 10w40.Problema pe care o am este ca dupa ce am rulat cca 1000 km cu ea a inceput sa scoata fum albastru la pornire la rece dupa care nu mai scoate nimic pot sa o accelerez cit vreau si la cald nici atit.Am schimbat uleiul dupa cum am spus mai sus si tot acelasi rezultat.Colac peste pupaza acum m-am pricopsit si cu un zgomot la distributie care apare numai la cald ca un scirtait deranjant.Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai stiu ce sa-i fac.Pina sa m-i se arda garnitura nu aveam asemenea probleme.Multumesc anticipat.
  5. Salut.De-o vreme ma confrunt cu o problema referitoare la zgomotele de la partea din fata si anume pe partea stinga se aude o trosnitura cind masina intra in viraj dreapta si mai ales daca intilneste si o denivelare.Mentionez ca am schimbat amortizorul stinga si flansa cauciucata de sus,pivotul si capul de bara.Joc la roata stinga dreapta sau sus jos nu are si totusi zgomotul apare in situatiile prezentate mai sus.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau un raspuns va rog sa-mi spuneti si mie ca nu mai stiu ce sa-i fac si ce sa verific eventual sa schimb.Multumesc anticipat.
  6. Martorii din bord brake si cel de incarcare baterie nu se aprind in timpul mersului atit relantiu cit si turatie.La bornele bateriei nu am pus mina sa vad daca se simte caldura.Am sa incerc sa vad daca sunt calde.
  7. Salut.Am o problema la sistemul de incarcare care se manifesta in felul urmator:la relantiu pilpiie luminile(iluminare bord,faruri ,consola centrala).Am verificat bornele bateriei si erau in regula am verificat tensiunea bateriei cu motorul oprit cu multimetrul electronic si indica o tensiune de 12,68 V .Cu motorul pornit tensiunea la borne are valoarea de 15,2 14,9 14,7 15,1 deci este oscilanta.La turatie aceasta scade la cca.14,7 14,6 14,9 tot oscilant.Cu consumatori adica faruri,proiectoare,aeroterma valoarea tensiunii este de 15 14,8 14,6 14,9 tot la fel oscilant.Precizez ca am un Cielo EXE din 2004.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns referitor la ce ar putea fi defect v-as ramane recunoscator.Multumesc.
  8. Chiar nu stie nimeni nimic despre Total quarz? E de incredere?
  9. Salut.Vreau sa folosesc la urmatorul schimb un ulei TOTAL QUARZ 5w40.Ce parere aveti despre el, e bun la un motor dohc cu 130000 km parcursi?Multumesc.
  10. Salut.Doresc sa stiu daca se poate folosi in anotimpul rece un ulei ELF 5w30.Mentionez ca masina are gpl si are un rulaj de 140000 km si este echipata su motorul dohc. Multumesc.
  11. Salutari la toti colegii.I-mi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar sunt nou pe forum si pe scurt iata care e intrebarea mea: am luat un cielo exe din 2004 cu gpl care are 120000 de km parcursi si vreau sa_i fac schimbul de ulei si nu stiu de care ca proprietarul care l-a avut a bagat numai daewoo 10w30.Astept parerile dvs.Multumesc
 

×
×
  • Create New...