Jump to content

bungureanu

Membru
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bungureanu

  1. Deci merge sa pun 195/65/15? imi va atinge?
  2. Salutare la toata lumea, am cam uitat de voi, dar din simplu motiv ca NU AM MAI AVUT PROBLEME CU ESPERACHE . Vreau sa va intreb daca pot pune pe espero 1.5, 16v urmatoarea combinatie: Jenti di aluminiu 15 inch, gume: 195/65/15. Sunt pe cale sa le cumpar de la cineva si vreau sa stiu sigur daca se potrivesc. Va multumesc si astept raspunsul vostru
  3. Contactul electric l-am schimbat acum 1 luna, daca este vorba de acela de sub volan din partea stanga a contactului.
  4. Salutare la toata lumea, de ceva zile incoace mi se intampla un lucru aiurea, si anume, dimineata cand dau la cheie se aude un clanc si motorul nu porneste, trebuie sa dau de vreo 10 ori la cheie ca sa porneasca, ce se intampla???
  5. eu am un singur semn care se afla la jumatatea vasului de expansiune si scrie pe el cold. acolo trebuie sa fie?
  6. Salutare la toata lumea. Fratilor am si eu o nedumerire referitoare la nivelul lichidului de racire si anume. Cand masina este calda, uneori nivelul in vasul de expansiune sta la jumatate, dar alteri aproape ca se umple. cand este rece este cam la 3 sferturi din vas. Cand este calda si nivelul in vasul de expansiune este aproape plin si ii desfac capacul si il pun la loc dupa aceea nivelul revine la jumatatea vasului. Cum este normal??Rog ajutor de la voi
  7. Salutare la toata lumea, Astazi de dimineata m-am decis si eu intr-un final sa ajung la service. Am fost la service Radacini de la Leu,masina cica ewste ok,numai ca , cand meseriasul meu mi-a schimbat amortizoarele si palariile superioare si inferioare nu le-a montat bine si bateau, in plus de asta mi-au strans si bieletele, si acum totul este ok, nu mai bate nu mai zdrangane merge ca unsa . Pe langa asta am rezolvat si A/C-ul acum stau in geaca in masina , dar a mai aparut o problema caseta de directie curge si cica ar fi pe duca, stie careva cam cat costa sau daca se poate repara aia veche, ceva de genul cum era la supernova sa ii mai tranga un pic piulita vreo 2-3 dinti. Astept un semn de la voi.
  8. asa face si a mea dar in plus a mea face si pe piatra cubica,se aude un zdranganit de ceva desprins, ceva de genul cam cum ai pune o piulita pe un ax si ar zdrongani. Nu stiu ce naibpivotul cica este bun,amortizorul este nou si palariile inferioare si superioare schimbate o data cu amortizorul adica acum 1 saptamana. Ce ar putea fi?
  9. La mine nu cred ca este filtrul de aer datorita faptului ca este pe partea stanga zgomotul,si filtru este pe dreapta,am schimbat si amortizoarele pe fata cu tot cu palarii si aia inferioara si aia superioara,si tot bate ma dispere, Apropo stii cumva cat costa un pivot? si un cap de bara?
  10. Cand dau cu roata din stanga intr-o groapa se aude un zgomot de fier si un zdranganit de tabla. saptamana trecuta am schimbat la ea amortizoare fata si spate,palariile inferioare de la amortizoare si rulmentul drerapta,acest zgomot il aveam si inainte de a face acest schimb, ce ar putea fi,rog ajutor de la voi.
  11. Am si eu o mica problema Deci sa incep: Pornesc motorul dau drumul la ventilator dupa care cuplez A/C-ul,compresorul cupleaza(se aude tacanitul de cuplare) dar nu baga rece deloc. Mentionez faptul ca freon este in instalatie,presiune este,ulei in instalatie,exista, dupa ceva timp,am verificat si conductele am schimbat garniturile,dar nimic. Dupa ce ii dau drumul si dupa ce merge cca 5 min. am verificat si temperatura conductelor si am observat urmatoarele: conducta din partea stanga a acumulatorului de langa cureaua de distributie este rece dar in schimb acumulatorul este cald. Ce ar putea avea,sau rog help cine ma poate ajuta cu un mester sa ma rezolve si pe mine cu A/C-ul,dar nu Radacini service vreau un mester particular.
  12. mike.b - acel clopotel poate fi dezactivat si de sub scaun este o mufa,daca acea mufa este scoasa nu mai clopoteste nici la centura nici la faruri. Ca sa fiu mai explicit: sub scaunul de la sofer este un fir,(la uni este bagat sub mocheta) cu o mufa,car einchide circuitul cu centura si farurile,daca acea mufa este scoasa nu are cum sa clopoteasca. deci poti sa incerci si varianta asta.
  13. cursa exista doar ca se aude acel zgomot,dar dupa ce calc ambreiajul nu se mai aude. dar mai am probleama aia de la roata din dreapta ce ar putea fi?
  14. pai tocmai asta te intrebam si eu,ca nu stiu ce inseamna cursa libera la ambreiaj
  15. Ulei in cutia de viteze am,cred,am sa verific asta, Ce inseamna cursalibera la ambreiaj?
  16. Salutare la toata lumea Am si eu ceva probleme cu salupa mea , 1. Ambreiajul cam face figuri si anume (cred ca ambreiajul este) cand masina este pornita si sta pe liber se aude un fel de zgomot de rotatie dar acentuat ,dupa ce calc ambreiajul acel zgomot dispare, ce ar putea fi? 2. In mers la roata din dreapta se aude un suierat ii pot spune mai degraba un falfait care pe masura ce maresc viteza acest falfait creste (dpdv al rotatiilor) ca rotatii. Va rog sa ma ajutati.
  17. felicitari de salupa,si sa o stapanesti sanatos si sa dai de apropos cat ai dat pe ea?
  18. La cat de artisti sunt astia nu prea iti dai seama, subscriu la ce a scris espero 16v
  19. chiar nu stiu treaba asta,dar cert este faptul ca sub 0 grade nu porneste deloc.probabil de la vreo 5 grade,(cu ples).de exemplu saptamana trebuta a fost mai cald cca 7 grade si pornea instant. deci trage si tu concluzii.
  20. Frate,acel tacanit il aveam si inainte de ai pune GPL,am fost la service daewoo si mi-au spus ca este tacanitul de la injectoare, am pus GPL si tacanitul a disparut,nu te contrazic ca ar fi si de la tacheti,daca esti un pic atent i-am recomandat sa se duca la un service autorizat si sa o puna pe tester,eu asa zic ca este cel mai bine.
  21. defect nu cred ca este pentru ca si la mine face la fel,dar cand a venit un pic caldura saptamana trecuta pleca instant.asa ca relax este vb. de temperatura,eu am mers mult mai departe am schimbat relee,garnituri si verificari totul este ok, era de la temperatura,asa ca am cash man in service dar stau linistit acum stiu sigur ca functioneaza.
  22. Cata73 are dreptate referitor la A/C si la mine toata iarna nu a pornit A/C-ul pornea foarte tarziu,cand porneam motorul dimineata pe ger si vroiam sa dau drumu la A/C nu cupla compresorul,dar zilele acestea cand a fost un pic mai cald porneam motorul si A/C-ul pornea instant,practic si din interiorul masinii daca dai ventilatorul pe treapata 1 si apesi butonul de A/C (cel din dreapta ) se aude un tacanit scurt dupa care turatiile motorului cresc un pic. Referitor la acel tacanit de la motor,si la mine face la fel cand pornesc motorul practic si sigur este de la injectoare de ce spun asta pentru ca in momentul in care trec masina pe gaz(eu am si GPL pe ea) acel tacanit dispare instant, si injectoarele asa fac ele si este normal,recunosc ca poate fi si de la culbutori nu vreau sa dezvolt aceasta parte pt. ca nu o stapanesc foarte bine dar cel mai recomandat este sa te duci cu ea la service autorizat Daewoo si sa iti faca un test integral. In rest masina este super,eu am un espero 1.5 16v si sunt super multumit de ea.
 

×
×
  • Create New...