Jump to content

Mundexim

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mundexim

  1. Lucrez in domeniu si am facut un mic ghid bazat pe legislatia actuala si procedurile uzuale, poate va ajuta : http://asiguraieftin.ro/pagina.php?id=13.
  2. Sunt sigur diferente de pret intre urban si rural - asiguratii cu domiciliu in mediu rural primesc o reducere suplimentara de la majoritatea societatilor intrucat statistic autovehiculele din mediu rural fac mai putine evenimente .
  3. Gold&Platin Bacau sunt VARZA. Am platit aproximativ 750 lei revizia de 2 ani si 22.00 km(ultima pe care o mai fac la ei), bani in care mi-au schimbat filtru de aer si polen, ulei si bujii. Nu prea am inteles eu de ce mi-au schimbat si bujiile si de ce nu mi-au pus sticlele de la ulei in portbagaj. Tot baietii astia simpatici mi-au facturat catre soc de asigurari la care am Casco 3800 lei pentru spoilerul spate (zgariat si cu o urechiusa de prindere rupta). 38 milioane un spoiler mi se pare enorm. Nu imi vine sa cred cat sunt de scumpi si de nesimtiti. Nu cred ca o sa mai fac vreodata reviziile la ei, o sa imi schimb ce am de schimbat din carnetul de garantie la alt service iar de cumparat masini de la ei tampit sa fiu sa imi mai iau la cat sunt de magari.
  4. Daca iti pui te rog mult posteaza cateva poze sa vad cum ti-a iesit. Eu acum tre sa cumpar un spatiu si n-am bani de masina da in 3-4 luni cand ma mai redresez un pic cine stie ce scot din masinuta asta
  5. Mersi dani. Sunt niste baieti pe aici care se plictisesc rau
  6. eleronul e facut de la zero de tine sau l-ai facut undeva? cam cat m-ar ajunge unul? si eu sunt nemultumit de cauciuce, eu am kumho si ma gandesc sa-mi iau ceva mai bun da cred ca o sa-mi iau mai intai de iarna sa ramana cu jantele originale ale masinii si pentru vara vreau sa-mi iau niste jante cu care sa mai trag de kumho astea pe care le am din fabrica . o sa incerc sa scot o litera de pe spate sa vad cum merge, daca nu ma descurc iti mai cer ajutor iar semnul eu vreau sa-l las ca mi se pare ca arata bine. sper sa postez poze cu spatele fara litere curand. mersi mult de ajutor Foloseste cu incredere majusculele acolo unde limba romana le cere, te asigur ca stim sa le citim sau mai exact, nu vrem sa citim aici decat asa !
  7. arata foarte bine masina ta dani. eleronul de pe luneta e din fabrica sau e modificat? zi-mi te rog ce dimensiuni au jantele si daca ai pastrat cauciucele originale si poate si cat te-au costat ca ma bate si pe mine un gand sa-mi pun jante.
  8. Eu unul consider ca nu se poate compara Hyundai cu Honda. Accord se va deprecia mult mai putin decat Sonata care in afara de exterior reusit si spatiu nu prea mai are mare lucru. Dotari au amandoua destule dar Honda e cu doua trei clase in plus ca masina. Fa un drive test cu amandoua si ai sa te convingi. Eu am lucrat la Hyundai, cunosc bine Sonata, apreciez exteriorul dar votez pt Accord cu ochii inchisi. P.S. Vezi ca pe Top Gear.com ai rewieuri la amandoua. Sonata la sfaturi de cumparare are 2 stele din 5 iar Accordul 4 ca masina noua si 5 ca SH.
  9. m-ar interesa sa schimb toate luminile din bord (ceasuri, butoane, tot) la lacetti-ul meu in albastru si rosu. zi-mi te rog cat timp ar dura si un pret. luni vin in Bucuresti (poimaine) si daca ar fi treaba de cateva ore m-as baga.
  10. M-ar interesa si pe mine niste jante pe 15 sau pe 16 pt lacetti si pleoapele pe care le-ai aratat intr-un post mai la inceput. montajul la pleoape intra in bani? ce altceva mai ai pt lacetti? sunt din Bacau si as putea trage o fuga pana in Iasi daca imi gasesti ceva sa-mi placa . Adauga la lista si niste majuscule, la inceputul propozitiilor.
  11. corect. dar o poti gasi si mult mai ieftin de atat ( pe modele mai vechi de 307 ) si scapi de gaura din bord si ti se potrivesc si comenzile de pe volan ( cel putin asa cred )
  12. Intreaba te rog si cat costa o magazie de cd-uri pt lacetti ca eu am doar RCD si m-ar interesa sa scap de gaura din bord.
  13. a mers, asta era problema. multumesc mult, m-ai salvat.
  14. Si eu as vrea sa-mi scot inscrisurile "chevy" si "lacetti" de pe hayon, cred ca ar arata mult mai bine. Are cineva idee unde as putea sa fac asta in Bacau sau undeva pe aproape, in afara de Gold&Platin care sunt niste japcari si nici nu se pricep. Am schimbat parbrizul, suportul de nr fata si cateva mici zgarieturi (3) pe care cred ca le-au facut cu markerul - total deviz 61 milioane vechi platiti de Casco. Normal nu m-ar incurca dar acum mi-a scazut valoarea asigurata a masinii cu 61 mil si tre sa-mi fac reintregire de Casco pt suma asta. Si idiotii au uitat sa recupereze de pe parbrizul vechi rca-ul (model vechi tip aptibild fara carte verde) si rovigneta. Super incompetenti si scumpi.
  15. mie pe radio imi scoate niste bipuri ciudate la intervale neregulate in special cand ies din localiltate. am umblat in setari, am gasit o optiune regional beep, am setat pe off dar problema mea persista. ma poate ajuta cineva cu vreo idee?
  16. Am facut si eu prima revizie la masina mea lacetti 1,6 Elite. M-a costat 620 Ron si a durat cam doua ore jumate. Mi se pare cam mult, am prieteni care dau 4-450 Ron la Seat Leon sau la Skoda Octavia. Chevrolet ar trebui sa fie mai ieftin, nu?
  17. huse de scaune a gasit cineva vreun model frumos? m-ar interesa ceva cu incalzire si masaj dar nu modelul care se gaseste prin benzinarii cu trei butoane. am vazut un model adus din spania cu mai multe programe de masaj si o telecomanda cam cat una de televizor asa multe functii avea care costase 20 euro la oferta acolo.
  18. Asa ceva cautam, mai putin eleroanele care mi se par un pic prea incarcate. Dar spoilerele si pragurile arata ff bine.
  19. Multe modele frumoase pe site-ul ala, mersi mult Dinoc. Am gasit cateva modele frumoase la care ma duc in 400 E cu tot cu tva.
  20. Arata super masinuta aia pentru un lanos. Jante mai mari nici nu stiu de cat pot sa ii pun ca e si in garantie si sunt si foarte scumpe. La dealerul din Bacau mi-a cerut vreo 300E pe una bucata janta de 15. De 16 cred ca sar de 400 bucata. Apropo stie cineva unde gasesc jante noi de lacetti la un pret bun?
  21. M-ar interesa daca s-a apucat cineva sa isi tuneze lacetti-ul. Eu am un hb de 1,6 pe negru si as vrea sa ii pun folie, jante, magazie de Cd-uri (sa nu se mai vada gaura aia in bord) si m-ar interesa si niste praguri si spoilere sport dar nu stiu de unde le-as putea lua. Am gasit pe net niste poze cu un lacetti R facut super: http://hvtm.totalcar.hu/car/m/chevrolet/343472.jpg http://hvtm.totalcar.hu/car/m/daewoo/712024.jpg Daca stie cineva cum as putea sa fac rost de asa ceva il rog sa imi spuna si mie . As fi tare interesat sa imi transorm masinuta ca m-au imbolnavit pozele astea.
  22. Nici eu nu am facut inca prima revizie dar din ce-am vorbit cu dealerul prima revizie e vreo 2,5 milioane si urmatoarele la vreo 4,5.
  23. Nu am cum sa imi pun caseta de care zici tu Alinutz ca pe masina am cd-ul din fabrica, iar magazia m-ar interesa mai mult sa umple gaura de sub CD. Zicea cineva tot aici pe un forum ca si-a schimbat la un dealer in Bucuresti CD-ul cu o magazie Blaupunkt cum vin pe CDX cu vreo 200 Euro si asta m-ar fi interesat si pe mine.
  24. As vrea sa imi montez o magazie de CD-uri pe un Lacetti 1,6 SX si m-ar interesa un pret si un loc unde as putea face schimbarea. Acum am CD-ul din fabrica (Blaupunkt). Mie si frica sa incerc la dealerul din Bacau ( mi-au cerut 300 E pe 1 buc. janta ) Daca si-a mai schimbat cineva cd-ul cu magazie as fi foarte bucuros si eu sa aflu in ce conditii.
  25. Am un Lacetti 1,6 SX HB de 5 luni cu care am 6000km facuti. Consumul nu e chiar asa de mare, imi ia in cam 7,5-8% mixt dar acul de la rezervor se misca destul de ciudat adica scade si la un drum de 2-3 km. Iar becul mi se aprinde prima oara cand mai am vreo 15 litri. E normal?
 

×
×
  • Create New...