Jump to content

el cid

Membru
  • Content Count

    198
  • Joined

  • Last visited

About el cid

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/11/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    tico , tico si iar........tico!
  • Din
    cluj-napoca
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico sx/AC
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    CJ-60-CID
  1. @aricris La Proton pe Calea Turzii aveau un aparat Bosch( de la fostul service Seoul Auto )cu care se faceau reglaje la motor. Problema este ca ,dintre acei mecanici care se pricepeau la Tico ,mai sunt doar 2 pe care-i stiu si lucreaza la Service Skoda.
  2. el cid

    Politica Fratilor

    Super topic! Abia acu l-am descoperit si rad cu lacrimi.
  3. Atentie!!!! Cand le pui pe toate la locul lor si...strangi suruburile capacului, sa o feci "delicat" fiindca suruburile originale sunt slabe si se pot rupe! Poate rezulta o mare durere de cap. Succes!
  4. @radu din cluj Incearca pe str.Dorobantilor vis-a-vis de Service Dacia ,la cele 3 magazine cu piese auto.Intreaba la toti , pretul variaza mult. Tot la aceste magazine sunt urmatoarele preturi la reperele: brat inferior-50 Ron + 2 bucse(i)10 Ron ulei cutie Aral 80W90 ,0,5L- 15 Ron ulei cutie Mobil 80W90 1 L -20-25 Ron
  5. Simptome de condens in capac delco.Sterge cu o carpa uscata interiorul capacului.Asta dupa ce verifici restul.
  6. Eu am acum o Varta de 45Ah si e super ok. Am scos suportul (plasticul) si intra bine, fixarea facand-o cu coarda elastica. Daca uiti cumva farurile aprinse nu mai este o problema ca si cu bateria originala de tico.
  7. Cu santierul din casa am ratat si cursa asta.
  8. el cid

    Camere Video

    Eu am un jvc everio - gz-mg505 - 3ccd. Sunt foarte multumit de ea si ca program de editare a venit ( fara pretentii prea mari )cu CiberLink.Folosesc varianta "imbunatatita" la editare. Tre sa ai in vedere si un acumulator suplimentar, mai ales daca setezi calitate maxima. Aveam in vedere Panasonic cu 3ccd daca nu as fi reusit sa ajung la camera asta (si desigur la preturile de dincolo ca la noi este super scump). Fiecare mod de stocare are avantaje si dezavantaje.Ma interesa ceva pe hdd si NEAPARAT cu 3ccd.De asta m-am putut apropia ca si pret. Formatul mpeg2 este citit bine de wmp.Sunt si camere jvc tot din gama everio care inregistreaza in mpeg4, dar sunt slabe ca si calitate imagine. Se poate salva mult cu reglaj manual de ALB. Daca ai posibilitatea de-a o achizitiona , este super.Anul trecut de pe site-uri germane si franceze se putea lua pana in 700E. Eu am luat-o din Franta cu un pachet extra in jurul a 700E (DOAR DE PE INTERNET).Am facut pentru ea un drum special pana la Luxemburg si nu mai aduceau la comercializare modelul asta.Panasonicul era peste tot, si un pic mai ieftin. BAFTA !
  9. el cid

    Euro 2008

    Lasa ca Lazio l-a luat pe Radu Stefan cu 5,4 milioane euro. Or fi aia mai prosti ca Piti.
  10. el cid

    Euro 2008

    @zmeul cel rau poate ca : Bratu ; Danciulescu ; Niculescu ;Radu Stefan ; Trica ; Mitea ; Ogararu ; Kirita etc. sunt niste ratati ,dar daca tu vrei sa-mi spui ca nu aveau loc macar pe BANCA DE REZERVE atunci..........................da-o ' n pastele mamii ei de ECHIPA NATIONALA condusa de CACATUL asta ordinar de bou ,tampit si batut in cap pe nume PITURCA. Cocis , Codrea ,Contra & team-ul de aur (chinezesc) al natiei. Atentie am spus chinezesc pentru ca nu mai pot sa zic nimic rau de turci. Chiar vreau sa castige in meciul cu Germania!Aia macar cred in steaua lor.
  11. Da ! Asa functioneaza ! Si atunci cand cupleaza IA DIN PUTEREA MOTORULUI. Este prea mic motorul, ca sa nu se simta "la putere".
  12. el cid

    Euro 2008

    Vreau sa-i vad pe turci in finala si s-o castige !!!!!!!!!!!!!!!! Au iesit si paduchii de italieni ! Poate daca vad "ai nostri" pe turci in finala , isi dau seama ca se poate. Boul si CACATUL de Piti tot nu o sa inteleaga nimic din fotbalul asta decat atunci cand or sa inceapa romanii sa dea gol cu ceafa. Adica DEMISIA aia de neonoare impreuna cu ratatii aia de la LPF & FRF.
  13. Prezent !!! Super !!! Massa!!!
  14. E normal stai linistit .Atat timp cat face frig nu ai probleme.
 

×
×
  • Create New...