Jump to content

baden

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About baden

  • Rank
    Forumist
  • Birthday October 10

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    "pe Iza"(ex-Bacau)
  • Auto
    Daewoo, Renault, Kia, Volvo
  • Model
    Matiz, Clio, Sportage, C70
  • An
    2001, 2005, 2009, 2012
  • Nr. Inmatr.
    aleatoare
  1. baden

    Politica Fratilor

    Esti tare la manipulare folosind "metode" pseudo-statistice ... In concordanta cu "logica" ta s-ar mai desprinde niste concluzii de genul ca Base nu mai are sustinerea a 4 mil de votanti (cu tot cu cei interesati din strainatate, cu 1 mil voturi de la cetatenii romani de nationalitate maghiara si cu voturile obtinute la Paris 1 vot/ 20 sec si toate in favoarea lui) Pe se alta parte eu astept intoarcerea lui Base la Cotroceni sub presiunea administratiei americane si a CE si pe Antonescu sa plece din politica macar pana invata sa numere corect pana la 9200000 cu ajutorul lui Fenechiu si invata ce inseamna sa obtii 50% + 1 in conditiile in care 20% populatie e plecata din tara - o mare parte nici nu ar putea vota ca nu au buletine valide, o prezenta la vot de 90% nu este posibila decat daca votul obligatoriu, cetatenii romani de nationalitate maghiara boicoteaza votul la indemnul liderilor lor impreuna cu sustinatorii si postacii lui Base. Ponta ar trebui sa-si vada de treaba si sa faca rectificarea bugetara ca e criza si sa taie 95% din bugetul presedentiei care are cheltuieli mult prea mari, si cu vreo 80% fondurile pentru institutiile care se ocupa de propaganda. Sunt de acord si cu taierile salariilor bugetare cu 80% pentru procurori si judecatori macar pana sunt "descoperiti" cei care sunt mult prea implicati in politica. As mai opri toate proiectele de "informatizare" care au consumat banii degeaba (si ascund si contracte pentru postaci) si as taia pana la 90% din banii pentru serviciile "speciale" care s-au implicat in propaganda negativa de genul "lovitura de stat" (inclusiv ambasadele ... ).
  2. baden

    Bancuri

    Nastase nu a vrut sa se sinucida ... el dorea sa-l impuste pe Basescu care ii ramasese in gat.
  3. baden

    Politica Fratilor

    Hai ca incep eu ca se stie ca sunt impotriva lui Basescu si a sistemului securist promovat de el. In orice stat normal acuzatia dovedita de plagiat (furt intelectual de cea mai joasa speta) se lasa cu eliminarea din viata publica. Publicarea in revista "Nature" a acestei constatari ar trebui sa duca la demisia lui Ponta si discreditarea lui. Efectul pe moment este minor dar afecteaza enorm pe termen lung munca de cercetare a sute de alti romani, discrediteaza invatamantul romanesc si universitatile din Romania. Consider ca Ponta este infantil si cei care au "ajutat" la publicarea intr-o asemenea revista sunt iresponsabili si efectul se va intoarce si impotriva lor. Aceasta infrangere a lui Ponta nu cred ca are efect politic pe termen scurt si nu poate schimba voturile romanilor in favoarea PDL la viitoarele alegeri..
  4. Nu cred ca trebuie sa fie implicat in domeniu ca sa aiba dreptul la o opinie si remarcile tale sunt prea rautacioase. Ascunse in vorbele de genul "dar e legal ..." se ascund o sumedenie de actiuni care sunt in dezavantajul romanilor. Nu sunt si nu pot fi de acord cu privatizarea profitului si nationalizarea pierderilor ca politica de stat. Daca cineva are o opinie ea trebuie respectata chiar daca nu am fi de acord cu ea.
  5. baden

    Politica Fratilor

    Jumatate de tara e sub cod portocaliu de ninsori si viscol si pe voi va doare de ponta si antonescu? Marele dusman a lui Basescu et co. este tot apa.
  6. baden

    Politica Fratilor

    Eu zic sa candidezi.Eu personal te sustin. ... cine nu e de acord cu propunerea asta?
  7. baden

    Politica Fratilor

    Sper ca niciuna!!! (dar situatia exacta nu o cunosc)
  8. baden

    Politica Fratilor

    numai daca: Juri cu mana pe fundita Si cu fundu' pe olita Ca ai sa injuri cu spor Pentru Base' si popor!
  9. baden

    Politica Fratilor

    Votez cu minus bancurile proaste, vechi sau rasuflate !!! si astept "zmeule" sa-ti faci autoevaluarea. Lasa-l pe floricica asta din pnl ca nu se merita sa pierdem bitii cu el si cu opozitia si fa-mi evaluarea ta obiectiva cu toate realizarile lui "tatuca" tau, a securitatii, a putorilor ce sunt inspirate de base.
  10. baden

    Bancuri

    Doctorul american spune: - La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru! Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat cativa fara creier si fara inima, i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru...
  11. baden

    Politica Fratilor

    Italia - Paraguay 0 - 1
  12. baden

    Politica Fratilor

    Sper ca motiunea sa treaca si Basescu cu a-l lui "inegalabil" Bok 5 sa vina cu alta solutie pentru salvarea bugetului "lui" de stat: sa reduca fondul de salarii, prime si bonusuri cu 90% la: politie, procuratura, armata, ministere, administratia centrala, parlament, servicii secrete si la cei care se ocupa cu cenzura. (cred ca s-ar economisi mult mai mult decat cu reducerea de la pensionari si profesori).
  13. baden

    Politica Fratilor

    pentru ca tot ai adus in discutie "musca"; eu cred ca Udrea e rea "de musca" si PDL-ul o promoveaza desi se stie ca minte. (in cazul asta e o problema daca simt musca EI pe caciula MEA) Ultima ei minciuna e referitoare la liceul pe care l-a facut - depinde si ce intelege ea prin "l-a facut" - a facut doar treapta I la Hasdeu in Buzau. (ma ierti si acum Tommy?)
  14. baden

    Politica Fratilor

    Ups! mi s-a facut frica ... inclusiv de DNA si celelalte servicii secrete care lucreaza doar cu legea in mana pentru Basescu. Pune intrebarea sa vad daca are legatura cu mine.
 

×
×
  • Create New...