Jump to content

ovi

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ovi

  1. Sa va povestesc o chestie ciudata? O prietena si-a luat permisul de conducere si dupa ce a facut analizele medicale, taxe , examinare etc ..stiti voi fiecare, s-a vazut cu permisul in mina. La exact o luna de zile ii fura portmoneul intr-un magazin niste tintzari nenorociti si ramine fara permis. merge la politie si ii pune in brate printre altele si o fisa medicala(cel putin 10 analize printre care rtopedie, chirurgie, boli interne, psihologie ,orl,oftalmologie,serologie,neurologie siiiii obstetrica ginecologie+ semnatura medicului de familie.) isi face toate analizele din nou ca nu avea ce sa faca , ca asa e legea si plateste vreo 800.000 pt permis dar in final il are in mina. Exact in seara aceia (asa a fost sa fie) acasa a fost chef la frate-so, si dimineata ia permisul de unde nu e. l-au cautat o saptamina si nimic... S-a dus din nou la politie...declaratie ...publicare in monitor ...fisa medicala(ortopedieeee,chirurgieee,boli interne,psihologie,neurologie,oftamologie,orl,serologieeeee ginecologieeeee)+semnatura medicului de familie+ taxeee vreo 800 mii in total ca doar inca nu se schimbase nimic. Spune-ti si voi unde a-ti mai vazut asa ceva..o prostie mai mare ca asta?sa-ti refaci analizele de atitea ori aiurea...de ce nu au in evidentza lor stiu eu ..analize ok...platesti taxe si gata...cum sa te puna sa le tot refaci de radeau si medicii de ea. de ce v-am povestit toate astea? ca sa aveti mare grija ca sistemul e praf iar ca toata povestea sa aiba legatura cu forumul va spun ca prietena si-a luat un MATIZ rosu ...superb.
  2. a scris cineva ca pompa de benzina se duce cand se duce definitiv. E gresit !!! eu am schimbat acum pompa de benzina (se gaseste in tirgu mures la magazinul paneuro , originala koreea , cu doar 3.400.000) deoarece dimineazta avea presiune foarte foarte slaba si pornea greu, presiunea revenea incet incet dar nu ajungea nicidecum la cat e normal. in concluzie masina dupa pornirea grea de diminetza mergea , desi pompa era slabita. dar oricum la tine nu e pompa 100%.
  3. Am avut probleme la pornirea de dimineatza la cielo 96 am fost in service si mi-a pus-o la tester ...nimic totul e ok...,a verificat presiunea la pompa...era slabutza sub 2, a verificat bujiile erau ok(mecanicul mi-a zis o chestie interesanta, daca bujiile au culoarea bruna uniforma inseamna ca injectoarele sunt ok),mi-a verificat apoi jiglorul de relanti si era murdar ca draku, l-a curatat si am platit pentru toate astea 180.000. dimineatza iarasi nu pornea...decat foarte greu. am lasat masina in service si am venit dimineatza sa o pornim impreuna la rece si aceeiasi treaba...la tester era ok , am verificat presiunea la pompa si era sub 1,deci foarte slaba. urmatorul pas a foste verificarea fisei principale, a capacului de delcou si a bobinei din interior. in final am schimbat : fisa principala -150.000 capacul de delcou -150.000 pompa de benzina( am adus-o de acasa ,am cumparat-o dintr-un magazin unde era mai ieftina desi era originala koreea)-3.400.000 manopera -280.000 total general -4.160.000...dar inca nu stiu daca dimineatza porneste usor...SPERRRRRR.
  4. Si inca ceva...CATA, tu ce ai facut pina la urma ai schimbat pompa de benzina sau nu ???
  5. AM SA SCRIU DAR MAI INTII TRE SA SCOT 4 MILIOANE PT. POMPA...APROPO POMPA NU SE POATE REPARA? SAU NU MERITA EFORTUL!
  6. vreau sa va intreb ceva? pompa de benzina bizie in ultimul timp mult mai tare ca inainte...(dimineatza am probleme la pornire si inca nu stiu daca din cauza ei sau nu) chiar deranjant pt. cei din spate? asta e un semnal ca se duce ? culmea e ca masina merge perfect daca reusesc sa o pornesc diminetza...am facut 1000 de km in ultimul weekend fara probleme... am mai intrebat si mai intreb odata..daca nu va suparati...pompa asta nenorocita cand se strica se strica si nu mai baga benzina sau incepe cu figuri la pornire cu bazait puternic ..etc .pina moare de tot.?/????
  7. parerea mea: da-i o sudura pt. inceput si apoi daca nu te tine o schimbi.
  8. mersi cristi...trec pe la mecanic in Corunca sa rezolv cum prind ceva bani in buzunar!
  9. mai explicit...ce ma framinta...azi dimineata am intrat in masina(nu am alarma) am dat cheie amasteptat pina a terminat clopotelul de sunat si am rotit.Nu a pornit ..(baterie este) parca a fost asa o mica incercare, i-am dat cheie din nou , am asteptat la fel sa lucreze pompa apoi am rotit si incet incet chinuita a luat-o...apoi am accelerat si am turat-o ca daca nu murea motorul...( o tin usor turata 30 de secunde) dupa care intra in normal si ziua aia nu mai am treaba numai daca o las ..sa zicem mai mult de 2-3 ore in parcare , ca daca opresc doar cateva minute nu am astfel de probleme... Ce am mai observat ...ca cu cat e mai frig afara cu atit o ia mai greu 5-6-7 chei chinuite si incet incet o ia! duminica dimineatza a luat-o dupa 10 chei.era sa o las balta...
  10. HMMMM...am inteles ce vrei sa zici cu electromotorul...chiar am avut probleme cu el si l-am rebobinat eu la un ,,meseriash,,...dar eu cred ca nu e de la el..sa-ti spun de ce? dupa ce-i dau a doua cheie porneste dar nu ramine asa decit doua secunde ...la urmatoarea cheie sta 3 secunde...si tot asa pina o ia si ramine si o mai tin si eu din acceleratie...apoi inca 1 minut doua nici nu incerc sa ies din parcare ca moare foaret repede motoru..stau sa se incalzeasca...e exact ca la dacia cu soc iarna...
  11. dar daca pompa-i lenesa si nu baga suficient cat sa poreasca dimineatza si de -aia ii si trebuie cateva chei bune atunci ce se mai poate face? am inteles ca nu se prea repara nimic la piese ...e stricata salutare se inlocuieste cu 1 noua.CEL putin la noi in Mures asa se procedeaza..
  12. hmmmmmm..mersi din nou ...asta-i de bine ca pompa-i scumpa ...
  13. am inteles...mersic...as mai avea insa o intrebare...e posibil ssa fie pompa de benzina (dimineazat cand se chinuie) sau pompa daca nu merge nu merge deloc si gata!
  14. ce bine ca am dat de forumul asta! hai sa vedeti ce chestie ? am un cielo din 96 de 10 luni ..fara probleme majore pina la mijlocul verii cand nu mai pornea daca il lasam in parcare in soare.pur si simplu cand roteam cheia in contact nu se inimpla nimic.In prima zi cand am patit-o ma grabeam si am luat un taxi spre casa iar cand m-am intors cu un mecanic mai tirziu ,plouase se racorise bine si cielo o lua la prima cheie.dupa doua zile iar cald , iar parcare iar mort.l-am impins un metru a luat-o si l-am lasat la umbra de atunci folosesc parasolarul si e ok,dar s-a mai intimplat de vreo cateva ori sa uit de el si la fel ...mort . ACUM LA RECE. s-a racorit afara ...dau cheie si nu porneste , bateria e ok dar de data asta e altfel nu e ca la cald cand nu se intimpla nimic acum se chinuie nimic(ca si cand nu s-ar alimenta)...si incet incet dupa 5-6 7- odata 14 chei o ia si merge fara nici cea mai mica problema. acum ce sa fac ...e clar ca tre sa o iau spre service dar nu prea am bani si daca intru asa in iarna ...gata masina , trec pe bus...sau sa sper la o clima temperata pina fac rost de bani
 

×
×
  • Create New...