Jump to content

narcis

Membru
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

About narcis

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SL
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    AG
  1. narcis

    Vand Tico

    Se poate inchide. Multumesc.
  2. narcis

    Vand Tico

    Vand Tico.2000 lei. Fabr. 1999.ITP valabil pana in Noembrie 2017. Stare buna, aspect placut, totul este functional.Are cauciucuri aproape noi M+S inclusiv roata de rezerva M+S.Ofer bonus piese de schimb si sfaturi tehnice daca este nevoie. O sa revin cu mai multe foto. Multumesc.
  3. Salut, E posibil sa nu fie pusa la punct corect sau sa necesite reglaj la delco; mai sigur prima varianta. Motorul functioneaza cu unul sau chiar doi dinti decalati la distributie. Cred ca stii si faptul ca la mersul repetat pe distante scurte in sezonul rece consumul creste considerabil si se poate chiar dubla.
  4. narcis

    Aveti bicicleta?

    Multumesc de sfaturi. Vad ca te pricepi. Daca gasesc ceva convenabil, din aluminiu poate o sa trec la 52. Prefer sa fie X2 adica fara foaia mica.
  5. narcis

    Aveti bicicleta?

    Si eu tot DHS pedalez. Cadru de aluminiu. O am din 2003. Arata ca noua si merge impecabil. Nu am schimbat nimic la ea cu exceptia foii de angrenaj ca sa obtin cuplu de viteza. Am dat pe ea 350 lei. Sunt convins ca alta e senzatia daca as merge cu una mai necomerciala, sau nu stiu cum sa-i spun, mai profesionala. Ar fi casi cum as trece de la Tico la MB SLR Mc. Laren. Pana una alta sunt multumit cu Tico si DHS.
  6. narcis

    Aveti bicicleta?

    Salut, Daca vreti sa va luati bicla atentie si la rapoarte transmisie. Majoritatea MTB-urilor au rapoarte ''de cartier" sau de munte, dar degeaba poti sa urci cu ea si pe pereti daca iti lipseste un raport de drum intins. Asta inseamna ca ultima foaie sa fie macar de 48 dinti. Majoritatea au 42 si nu te ajuta deloc la drum intins. Eu unul mi-asi dori ceva cu 52 dinti. Am trecut de la 42 la 48 dar nu sunt multumit. Totusi nu stiu daca as mai putea s-o reglez daca-i pun de 52. De aceea este bine sa aiba de la bun inceput "toti dintii" doriti. Inca un lucru: Nu va feriti sa bagati 3 atm aer in roti. La unele merge chiar mai mult. Altfel merge scula dupa aceea!
  7. Salut, E posibil ca macaraua sa fie inca buna. Verifica daca se opinteste in ghidajele laterale ale geamului, cele cu cheder. La mine era deranjat chederul sinei dinspre interior care pur si simplu frana inchiderea favorizat si de uzura rolelor, dar nu decisiv. Am incercat sa-l asez dar era ciupit. M-am enervat si l-am taiat de la nivelul interior al usii. Acum merge perfect. In sfarsit pot si eu sa deschid si sa inchid din mers geamul. Inainte puteam sa-l deschid in mers, dar de inchis, numai oprit, folosind ambele maini pentru a-l aseza pe pozitie. E... oricum la Tico il poti deschide si pe cel din dreapta de pe locul soferului fara sa te intinzi prea mult.
  8. Salut, Din ce spui se pare ca undeva pe tur trage aer fals si astfel nu ajunge benzina. Verifica sa nu fie vre-un furtun crapat, inclusiv filtrul si furtunele de la filtru.
  9. Ahaa! Acum l-am vazut. La mine nu plange pe acolo, dar e bine de stiut. 3 spireee?? adica 3 ture? asa de slabit era?
  10. Salut Si la mine erau umede intr-o vreme. Le-am eliberat din coliere ( aveau din acelea rapide, fara surub ), l-am scos cu grija pe cel de jos avand pregatita o sticla in care sa recuperez antigelul. Am curatat apoi bine partea metalica care avea anumite depuneri. Le-am reconectat pozitionand colierele o idee mai spre exterior. Varianta mai rapida: Repozitionezi pur si simplu colierele si le strangi cu atentie.
  11. Salut. Verifica/''regleaza'' nivelul de ulei. Daca este prea ridicat se umezesc bujiile si nu mai porneste. e bine sa ai nivelul o idee mai sus de jumatatea distantei dintre semne. Incearca sa aduci bujiile la o stare ''functionala''. Acestea trebuie sa fie curatate de fum, calamina, ulei+benzina si sa aiba o distanta corecta intre electrozi. Le cureti cu carpa si apoi cu o bucatica de hartie abraziva sau periuta de sarma. Le pui cu varful electrozilor deasupra unei flacari mici si le tii pana cand se usuca - vreo 10 minute; atentie sa nu uiti de ele ca poate plesni ceramica. Vezi sa nu te frigi! Verifici distanta intre electrozi - la mine este 0,9, dar poti consulta manaualul. Daca tot nu vrea sa porneasca exista si posibilitatea sa fie sarita de la punct cu vreo 2-3 dinti. Succes!
  12. Salut Stefan. Din ce spui si asa cum banuiam si eu, zgomotul nu este de la bucsele de la suportii cutiei. Ar trebui sa se auda ca la tine, dar la mine se aude cu totul altfel si numai in marsarier cu panta usoara. Stii ceva despre aceleasi simptome avand cauza un dinte de la un pinion din cutie rupt? A i intalnit asa ceva la Tico. Si ca sa elimin si capul de planetara dinspre cutie ca sursa a acelui zgomot, cum se manifesta si cum se aude cand este dus? Multam
  13. Salut, Si la mine se aude la fel dar numai cand merg in marsarier mai ales daca este panta. nu conteaza daca rotile sunt virate sau nu. Se aude in partea stanga. Este un fel de trosnet. Am schimbat capul de planetara dinspre roata ( avea burduful spart ) dar zgomotul a ramas. Am studiat atent zona pe sub masina. Am observat ca cele doua bucse in care se tine cutia sunt cam uzate. Ar putea fi de acolo zgomotul desi nu prea cred. Sa fie din capul de planetara dinspre cutie... Greu de spus. Auzeam ceva si de probleme prin cutie asociate cu acest zgomot numai in marsarier. Fiind numai in marsarier incerc sa nu fortez si ''merge-asa''.
  14. Salut, Daca tot faci acea gura de vizitare incearca mai intai sa lipesti atent vechea sonda fara sa atingi masa, poate totusi reusesti. E multa munca s-o schimbi pentru ca sunt ceva surubele ruginite pe acolo din cate imi amintesc. Si eu am patit la fel dar am testat-o inainte de a monta rezervorul si am refacut lipitura. Tare ideea cu taiatul cu flexul. Spune-ne te rog cum a iesit. Baga si ceva poze daca se poate. Ai grija ce decupezi pe acolo Succes
  15. Posibil, la mine nu prea scade turatia. Cred ca are 3 cai astfel: doua sunt vizibile, cu furtune, iar cea de-a treia este probabil de refulare undeva in partea se jos acoperita de un capacel. Daca nu ar refula ar ramane accelerata. Parerea mea...
 

×
×
  • Create New...