Jump to content

balauru22

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About balauru22

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/16/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    balauru22@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    tg-jiu
  • Auto
    daewoo
  • Model
    leganza
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    GJ-83-Whatever
  1. Va multumesc pentru gandurile bune . Am sa incerc sa o tratez intocmai cum ma deserveste ea . la 125 k am sa'i fac o revizie completa , inclusiv uleiul cutiei de viteze inlocuit . <br>
  2. Salutari la toata lumea ! Acum 2 luni am achizitionat o Leganza 2.2 CDX din 2002 , prima inscriere in 2003 . Are 123.000 Km , spun asta pentru ca persoana de la care o am e un apropiat . Masina ruleaza foarte bine , nici o eraore , tronacanit , bataie sau ceva in genul . Reviziile le are facute la Craiova , nu stiu sa va spun exact unde anume ( nume service ) . Impozitul si asigurare obligatorie sunt maricele dar la cum merge acum , nu ma gandesc sa o inlocuiesc . Ca si consum , mi-a iesit un 7 in afara , viteza 110 maxim ( ploua ) , iar in oras 13,7 . Dotari , cam de toate , mai putin clima . Iar in locul unde la alte Leganza am observat ca se face reglajul farurilor , la a mea e doar un jack .. unde as putea conecta ... habar nu am ce ) . Am sa pun niste poze cu ea , daca mai e ceva de adaugat , am s-o fac apoi .
  3. In Bucuresti undeva la 15 litri lua ... stiu de la fostul proprietar . Sper sa se mentina in jur de 13 oras .
  4. Asa este , o sa platesc impozit peste 800 ron la cilindreea asta .
  5. Masina a fost in "custodia" unui oficial de la Daewoo Korea iar din 2005 la persoana de la care o am eu . Am sa pun niste poze cu ea cat de curand . Impozitul si asigurarea sunt mari dar pus in balanta , tinand cont de cheltuielile mele cu ea de pana acum , e super ok . Aseara am completat rezervorul , dupa 100 km parcursi in oras ( 13,5 l ). Cred ca e ok , in limita bunului simt .<br>
  6. Salutari . Sper ca postez unde trebuie ... daca stie cineva unde as putea gasi un set de presuri de cauciuc pentru leganza . vine iarna si m-am gandit sa ii fac un cadou . PS : si daca mai sunt modele compatibile la presuri , as aprecia sfatul . mersi !
  7. Am sa ma ocup de asta mai pe seara , nu am poze inca , dar ii fac dupa 4 , cand ajung acasa . parca 136 Cp , dar ma mai uit odata in certificat pentru siguranta . Mersi de bun venit .
  8. Crede-ma ca m-am uitat bine in certificat . Motivul pentru care o tin e ca merge super , nu are nici o bataie , troncanit, huruit , martori aprinsi etc . I-am facut si consumul de la craiova la tg-jiu , motorul cald , 103 Km ... 7 litri . Acum am completat plinul si sunt curios cat imi va iesi doar oras . Mersi de sfat , la 125k am sa-i schimb si distributia , pe langa toate celelalte .
  9. Incep prin a saluta pe toata lumea de pe acest forum ! Salut ! . De curand am intrat in posesia unei leganza 2.2 CDX , cutie automata , prima inscriere in 2003 , 122.000 km . Masina nu are nici o buba , ruleaza minunat , stiu de ea pentru ca o am de la o ruda apropiata . Am totusi o nelamurire . Distributia a fost schimbata odata , se ceva ca la urmatoarea revizie sa o inlocuiesc ? din ce am citit pe forum , la 120k trebuie inlocuita din nou . Mersi de intelegere si sper sa nu fi postat unde nu trebuie .
  10. Cutie automata , 120.000 Km , prima inscriere in 2003 . Are kilometraj in Km , nu are clima , doar ac. alte detalii nu imi vin acum in minte . O intrebare si nu v-a mia bat la cap .. se cere si schimbarea distributiei la prima revizie ? Mentionez ca o am de la un apropiat , revizii facute la craiova , toate reparatiile tot acolo , distributie schimbata la timp . Mersi mult.
  11. Mersi pentru promptitudine . Am sa caut , dupe ca ma uit pe cauciucurile de iarna .Si da ... din pacate pentru mine ( la impozit ma refer ) are motor de 2.2 , am inteles ca au fost facute pentru piata americana . masina e in mint condition , nu are nici o problema , eroare sau ceva de genul asta si se conduce atat de bine . Sper sa tina cat mai mult in starea asta .
  12. In primul rand Salutari la toata lumea ! De curand am devenit posesorul unei Leganza 2.2 CDX . AM si eu o dilema , poate pare aiurea intrebarea dar o risc . Masina are si gume de iarna . Ma bate gandul sa ii iau un set de jenti de tabla sa ramana gumele de vara pe jantele de aliaj . Nu am aflat de pe forum decat distanta intre prezoane ( 5x114,3). Intrebarea mea este ce jante de tabla sa cvaut , compatibile cu cele de Leganza . Mersi de intelegere , e primul meu post .
 

×
×
  • Create New...