Jump to content

rony

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About rony

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B-75-AMG
  1. Am si eu o intrebare. Anvelopele originale sunt 185/60R14, dar negasind dimensiunea asta am luat 2 bucati 185/65 R14 pe care vreau sa le pun pe fata. Intrebarea mea este daca se potrivesc (faptul ca o sa am oeroare la vitezometru nu ma deranjeaza)?
  2. 1.Problema motorului s-a rezolvat - IAC-ul era murdar. 2.In privinta martorului indicator presiune ulei a spus ca nu are ce sa-i faca decat sa-mi schimbe uleiul.
  3. Primul ulei a fost GM5W30 -la 3000km Acesta a fost GM10W40 -la 8000km
  4. Revin cu problema pe care o am dupa revizia la 8000 km (schimbarea filtrului de ulei+ulei si suflarea filtrului de aer). Acum motorul vibreaza la relanti ca unul pe motorina. Am crezut initial ca este de la injectoare care s-au infundat probabil, dar am constata ca si pe gaz motorul se comporta la fel. Ascultand motorul mai atent am constatat ca se aude un scrtait in partea stanga a motorului (probabil cureaua) dar si un tacanit de undeva din motor (asta cand motorul era pe gaz). Maine ma duc la service (daca nu e prea tarziu).
  5. Aduc stelele..:)

  6. Si stii cumva cum sunt amortizoarele Bilstein? Nu mai cita inutil mesajul anterior!
  7. Nu stiu de cat timp eu merg cu becurile de frana aprinse si probabil ca mai mergeam asa mult daca ieri nu m-ar fi avertizat cineva dupa ce m-a urmarit mai multi km. Problema este ca parghia de la pedala de frana nu mai ajunge sa actioneze contactorul de frana. Acum eu nu stiu daca acest contactor a avut un tampon pe contactor care ar fi putut sa cada sau s-a deformat profilul care sustine contactorul. Distanta necesara pentru ca parghia sa actioneze contactorul este de ~5mm. Stie cineva cum trebuie sa fie acel ansamblu contactor?
  8. Problema e simpla .Masina mea facea exact la fel si acum la fel mai ales cand afara este mai rece in treapta I. I-am chemat pe cei de la craiova ,care au pus un diagnostic preliminar ( cilindru ambreiaj defect, deci mi l-au schimbat). Degeaba masina se comporta la fel. Cand era rece nu intra in treapta I daca masina nu era oprita definitiv(trebuia sa frinez pana cand masina era oprita si de abia atunci imi intra in treapta I, dupa ce se incalzea intra in treapta I si in mers. In concluzie am lasat-o balta si m-am adaptat stilului ei de mers. Tot la fel la 2500 km i-am schimbat cilindrul de ambreiaj. Acum are 6500 km si parca nu se mai comporta chiar la fel ca atunci sau m-am obisnuit eu cu ea.
  9. AM FOST LA SERVICE DE 2 ORI . PRIMA DATA MI-AU AERISIT AMBREIAJUL, A DOUA OARA MI-AU REGLAT (UNS...) TIMONERIA - DEFECTUL TOT A PERSISTAT. ATUNCI I-AM CHEMAT PE CEI DE LA CRAIOVA CARE AU DECIS SA SCHIMBE POMPA DE AMBREIAJ. URMEAZA SA O SCHIMB . CRED CA ACEASTA S-AR PUTEA SA FIE DEFECTA. Vezi ca ti s-a blocat caps lock-ul...
  10. cielo noiembrie 2005 - 1500 km Am facut azi dimineata o inspectie a motorului si am observat ca deasupra cutiei de viteze pe chiulasa avea ulei numai in locul ala unde este si o sonda (nu stiu pt. ce). Pata de ulei nu stiu de unde provine de la garnitura chiulasei sau de la sonda aceea care este acolo. Pana acum nu am observat asta. E normal asa ceva la o masina cu 1500 km? Cred ca masina mea mai trebuie facuta inca odata sau reparata lunar pe perioada garantiei ! Felicitari celor de la Craiova !
  11. Am fost la 2 service-uri: - unul a spu ca nu a mai auzit de asa ceva,asa am plecat -altul a spus ca trebuie sa faca un test motor si am renuntat si la asta. Exista 2 variante,ambele legate de ulei: -ori are prea putin ulei in cutia de viteze si atunci cind este gros ramine pe peretii cutiei si nu mai ajunge peste tot ca sa faca ungerea, desi mi s-a spus ca daca ar avea putin ulei ar intra usor in viteza si ar fluiera la viteze mari -ori are prea mult ulei in cutia si din cauza asta ar intra greu in viteza, ca ar face uleiul presiune... Acum intreb si eu care sa fie adevarul stie cineva? Daca ma duc la service RADACINI ma pun sa schimb tachetii sau cine stie ce
 

×
×
  • Create New...