Jump to content

seelview

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About seelview

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/09/1989

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    New Aveo
  • An
    2008
  1. Condus subturat nu se pune problema , cu AC-ul abia trag de ea... Funny , pe Doblo n-am problema asta cu AC-ul ..
  2. Ai un consum destul de bun pe drumuri lungi Cristi, poti sa-ti zic o faza foarte tare anul trecut Ploiesti-Bucuresti - Mangalia - consum variabil mixt : 5.7 - 6.2 % cu benzina Carrera 100 Omv sau Top Premium 99. In ceea ce priveste benzina Efix 95 nu stiu ce naiba se intampla cand ii pun Efix 95 sau Premium 95 @ Petrom, in depasiri cu AC on devine puturoasa.
  3. Am citit toate posturile crezand ca s-a ajuns la un rezultat frumos .. am dat kikcs .. oricum era interesanta smecheria ... daca ai un arm cu display led si linux pe el, ii legi firele direct pe integrat, programel facut sub C/C++ de mama focului (faza ca majoritatea firelor de semnal le legi SERIAL gen RS232) , sa-ti arate ce vrei tu dar aici e reverse engineering dude Avatanje: arate mai ok decat altceva (microcontrolerul va fi ceva gen PDA) care arata frumos pe bord (mai ales pe timpul noptii )
  4. Yeah, era misto sa am consum de 8% de cand o iei cu 0 km ... hmm oare de ce cei de GM cand scot de pe linie masina nu-i face rodaju ca cei de la Peugeot ? Nice question heh ?
  5. Hehe, asa am fost si eu primii 5000 de km, ma cam durea sufletul ca consumul meu ajunge undeva spre 10% in oras. Dupa primii 5000, consumul iese undeva 8.67%, dar cu urmatoarele conditii: - Benzina Omv Carrera 100 sau Top Premium 99 de la Petrom ( o simt ca trage mai bine si e mai multumita) - Viteza : pai cam in jur de 65 - 70 km /h cu a 4-a. Eu doar asa reusesc s-o tin in 8.7% uneori chiar 9%(depinde). Btw , cu AC-ul aprins e 10%.(KLAR , aici inchei discutia ). Pe de alta parte, fratele meu detine ca masina personala un Kia Ceed, motor de 1.4 cmc, 101 cai (acelasi motor ca al meu de pe aveo 1.4 cmc cu 100 cai) si formidabil el scoate tot 10% consum. Atunci benzina e benzina, traficul din bucuresti e traficul din bucuresti ... Ca veni vorba de consumul din carte: cam greu de scos dupa parerea mea (poate afara reusesti sa-l mai scoti) - pai totul depinde de atmosfera , cifra octanica a benzinei , nr de persoane din interior , etc... Pana sa scoatem noi consumul din carte , ne lasa masina atunci ...
  6. Cumva capacele tale se potrivesc pe Aveo ?
  7. Mi se pare o masina destul de ok dupa parerea mea, ce pot sa zic detin motorul 1.4 DOHC 100 cp, se infige recunosc, are momente cand devine puturoasa , papa destul in jur de 10% cu AC on, 60 in oras , 120 in afara ( ies foarte putin din oras cu ea , mai detin un fiat doblo 1.3 diesel cu care imi fac treaba lejer la drumuri lungi) .
 

×
×
  • Create New...