Jump to content

ADD1CT3D

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About ADD1CT3D

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/13/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    on3_of_u5

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz SE POWER R/SP
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    CT-**-DRA
  1. aduc stelele...:)

  2. Am eu manualele de reparatii pentru mai multe modele de autoturisme Daewoo in format PDF. Cielo - doua volume (800 + 150 pagini) Damas (350 pagini) Espero (1000 pagini) Korando (1450 pagini - engleza) Nubira (2050 pagini) Matiz (1200-motor + 150-caroserie) Musso (1450 pagini) Tico (350 pagini) Lanos (250 pagini - doar caroserie) Leganza (2500 pagini - engleza) Problema e ca in total au aproape 300MB. Ar fi ideal daca am putea sa le punem pe un server pentru a le putea lua oricine, oricand .. Solutii ... ceva ? P.S. Sunt in limba romana ... mai putin cele pentru care am specificat limba in paranteze. Numarul de pagini este aproximativ cu o eroare de +/- 5 pagini (pentru rotunjire)
  3. Am trimis eu mail SoniX. Sunt 2 manuale de reparatii pentru Cielo in format pdf, dar sunt arhivate in format ace. Sper sa iti fie de folos ! Numai bine!
  4. offtopic : sebian, ce user ai pe czone ?
  5. In Galati sau in Braila imi poate recomanda cineva un service unde sa fac testul la amortizoare?
  6. Salut, eu sunt din Galati si as vrea si eu un autocolant daewooclub. Este cineva din Galati de la care pot lua? Sau cum e mai bine sa procedez ?
  7. Si eu aveam baterie Rocket. Cand am fost cu masina la service mi`a pornit la fiecare cheie ... (deja aia credeau ca fac misto de ei) dar cand au pus`o la aparat le`a aratat ca e descarcata rau tare. In plus le`am mai spus si ce pateam cu ea (o data am plecat din Galati la Bucuresti si pe drum am oprit sa alimentez, iar cand sa o pornesc ... a trebuit sa ma rog de baiatul de la benzinarie sa ma impinga ) si apoi mi`au dat alta noua ... tot de 35 de amperi dar nu mai stiu acum firma (ma uit si iti spun). Oricum nu Rocket. Vezi sa nu iti spuna ca din cauza ca nu ai mers cu ea e problema (mie mi se pare putin ... 8500 km intr`un an, dar poate ma insel). Numai bine !
  8. Multumesc pentru urari si promptitudine, si va spun la randul meu bine v`am gasit. Intre timp am rezolvat problemele despre care vorbeam in postul anterior. Bateria mi`au schimbat`o, dupa ce am adus finutz vorba de OPC, insa indicatorul a ramas fara rezolvare ... desi, sincer, nu prea ma multumeste... dar ... fftopic: Roberth, masina nu are nici un fel de modificari de cand am cumparat`o, in afara de o alarma. Si nu, buburuza nu ramane niciodata fara benzina Ma inclin! Numai bine !
  9. Salut ... Am si eu o nelamurire ... dar sa va zic mai pe larg care e problema: Matizul pe care il detin are varsta mai mica de 1 an (mai exact 9 luni). Mi`a picat bateria (originala) si la un service Daewoo mi s`a zis ca nu mi`o schimba nimeni, ca ... "o baterie poate sa tina si un an .. si 9 ani, depinde de norocul fiecaruia" si apoi ... ca "in cel mai rau caz, sa ma duc la cei de la care am luat masina" Tin sa mentionez ca masina are la bord 30k km (urmeaza sa o bag in revizie cat mai curand) si masina nu a fost in service decat pentru reviziile periodice. In ceea ce priveste indicatoruil de la benzina, daca nu mai am deloc benzina in rezervor, si bag apoi benzina de 50 RON , acul se muta la "full", iar daca ii fac plinul, de la full pana la prima linie acul se misca destul de incet, dar apoi se muta vertiginos in partea cealalta ... e o chestie normala la Matiz, sau e o problema la al meu? Ma inclin ... voie buna ! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, sau daca raspunsul la nelamuririle mele se afla si in alta perte pe forum .
 

×
×
  • Create New...