Jump to content

diliul

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About diliul

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    B17ZVD
  1. Am fost astazi cu Leganza la tester. Am fost la service-ul unor prieteni. Trebuie sa recunosc ca nu am niste cunostinte referitoare la masini sau mecanica prea bine inradacinate. Prind si eu din aer ce se poate Imi urca baietii masina pe rampa ... Soc si groaza. Motorul dansa statea sa cada, rugina pe spate la greu, pe dedesubt se vedea cum picura uleiul . M-au intrebat cum am reusit sa ajung cu ea pana acolo. Mi-au spus clar: kilometrajul era clar ''manarit'' iar motorul mai mult de inca 2 luni nu m-ar fi tinut. Imi venea sa ii strang si pe ei de gat ca mi-au stricat visele si pe ala de mi-o vindea ca '' nu stia '' ce imi vinde. Sincer, ma asteptam, era prea frumos visul ca sa fie adevarat dar asta nu a facut ca dezamagirea sa nu fie la fel de mare. Cred ca o sa-mi bag mintile in cap si o sa uit de Leganza. O sa imi indrept atentia catre un Cielo sau cel mult o Nubira. M-am lecuit de masini din targ. O sa caut pe la reprezentante, probabil buy-back-uri, sa imi dea o garantie de 3 luni macar. Daca aveti vreo recomandare sau vreun sfat, o vorba buna pentru un forumist dezamagit va astept reply-urile .
  2. As avea inca o curiozitate despre Leganza. Tinand cont de faptul ca are motor de 2000 cmc si este cunoscuta ca avand un consum mare (12-14 l in oras) sunt curios, voi la ce turatie schimbati vitezele pentru un consum cat mai bun? Si cam care ar fi turatia indicata si pentru sanatatea motorului? Multumesc mult!
  3. Salutari din nou! M-am intors de la vizionare destul de multumit. Pentru o masina de 9-10 ani se prezenta dpdv estetic aproape perfect. Singurele probleme care au fost sunt urmatoarele: - farul dreapta fata nu functiona decat pe faza lunga -> avea becul in masina si a spus ca urma sa.l schimbe - radio casetofonul nu se aprindea si nici ceasul -> a spus ca datorita unei sigurante - portiera dreapta spate usor atinsa In rest impecabila. Eram extraordinar de incantat cand am vazut cat de bine se prezinta. Pe luni, marti o sa o iau sa ii faca un test mai amanuntit cei de la service. Va multumesc mult pentru sfaturi si indicatii. Sper sa reusesc sa achizitionez masina
  4. Daca pana acum imi placea foarte mult Leganza, dupa posturile voastre o sa fac tot posibilul sa mi-o cumpar! O sa verific si o sa intreb tot ce m-ati indrumat voi. Cu siguranta ca nu o sa cumpar o masina fara sa o duc la o verificare calificata, insa pana atunci sa o vad eu cum merge. Dupa ce o sa discut cu vanzatorul astazi o sa ma intorc cu siguranta cu rezultatul aici pe forum si probabil cu si mai multe intrebari de data asta mai la obiect decat prima data. Va multumesc foarte mult pentru ajutor! P.S. Referitor la pornirea din telecomanda, am pe Cielo ''gadgetul'' asta si iarna mai ales ... e genial de util! Cu siguranta daca o sa-mi permit o sa imi pun si pe, sper, viitoarea Leganza.
  5. In primul rand Buna Seara/ Buna Dimineata, Sunt fresh aici pe site si relativ proaspat in arta manevrarii vehiculelor ( nu am lamaite sau mamaligute in parbriz ... ) Imi cer scuze daca postez prost aici dar nu am gasit alt thread mai elocvent Momentan ma distrez cu un Cielo de care sunt foarte multumit. Dar am hotarat ca este timpul de un upgrade. Cum vremurile sunt grele bugetul nu imi permite foarte multe optiuni ... Asa ca raman tot la Daewoo deoarece, atat din auzite cat si din citite aici, este o masina extraordinar de buna. Modelul ales fiind vorba de Daewoo este un Leganza. An fabricatie 2000, Nr. km 113,000, dotari full options. Maine seara ma intalnesc cu proprietarul sa vad masina si sa discutam de istoricul ei. Am inteles ca masina a avut casco pana acum 2 ani, a fost intretinuta si fara evenimente rutiere notabile. (odata ce aflu la ce firma s-a facut asigurarea casco ii aflu din alte surse si istoricul ) Nedumeririle mele sunt urmatoarele: 1. La ce puncte cheie ar trebui sa fiu atent in momentul in care ma urc in masina/eventual o conduc. 2. Care ii sunt punctele sensibile sau detaliile care imi vor spune ca masina este intr-o stare buna/nu, detalii care sa imi spuna daca a fost intretinuta/neintretinuta? 3. Daca masina a fost intretinuta, tinand cont de an de fabricatie si km, ma mai tine 4 ani ? Mentionez ca sunt innebunit dupa ea, imi place stilul si design-ul atat interior cat si exterior, dar cu toate acestea nu as vrea sa o achizitionez ca sa am la ce ma uita in parcare dar eu sa merg tot cu Mercedess ... Citaro In ideea in care ma veti onora cu cateva sfaturi, va multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...