Jump to content

yannick

Membru
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About yannick

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/21/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.casanik.ro

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira II
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    08 FGF
  1. Aduc stelele..:)

    La multi ani!

  2. Trebuie sa precizez câteva lucruri. Benzina bag tot la sugestia voastră de 95 de la OMV Stil de condus nu prea agresiv ( nici nu am cum la ce este in Bucureşti ) Da intra-adevăr de când am cumpărat-o ( februarie) nu am făcut absolut nimic la motor in afara de schimbat ulei si toate filtrele. Maşina are in momentul de fata 58000 de mii am luat-o la 37000 si vreau sa aştept pana după revelion după care urmează sa ii fac revizia de 60000. Si aici mă refer chiar la revizie nu doar la schimbat ulei si sa zic ca gata am făcut si revizia In Bucureşti standard este Universitate - Victoriei la ora 9 si Victoriei - Carrefour - Universitate seara Crezi ca ar trebui schimbate bujiile acum? Sar putea întâmpla ceva daca le schimb după anul nou?
  3. yannick

    Accident

    Sincer nu cred ca ai procedat corect. Dar daca vrei sa stai linistit da este bine ca ai dat acesti bani si mai ales este bine ca ai avut de unde. Am insa cateva intrebari . Fata era majora? Si daca era cine a dat declaratia la notar, tatal sau fata ?
  4. Salutare din nou, Am crezut ca inebunesc . Ultimul consum 15,5 la suta asta numai in oras. Inainte de asta 300 k in bucuresti si 160 un drum buc-alexandria si retur 13 la suta Oare sunt normale consumurile astea pentru perioada asta ? Sau ar trebui sa imi fac probleme.
  5. Facura o mai am dar carte service nu am la masina ( am luat-o sh ) o sa ma duc dupa ce vin din concediu maine si vineri chiar numai am timp si de altceva, bine macar ca sa rezolvat cel putin pentru moment. fftopic: Daca ajuta la ceva macar sa se fereasca lumea de el , Service-ul este pe Calea Vitan langa sadionul Olimpia si este o pancarta mare care spune ca service -ul este autorizat R.A.R.
  6. Pana acum nu a mai curs . Doamne ajuta sa nu se intample de acum incolo, cred ca tu ai avut pur si simplu ghinion
  7. Am fost azi la service ( la un service al unei instituti de stat care are in dotare nubira ) si surpriza ... baietii stiau problema o mai avusese o masina din dotare chiar acum 3 saptamani. Solutia a fost : Un nou filet dat la baia de ulei plus un buson facut pe strung solutie super ieftina si simpla . Am inteles ca daca vrei sa schimbi baia de ulei trebuie sa dai jos juma ` de motor numai pun la socoteala cheltuelile plus timpul pierdut . Voi ce credeti este o solutie viabila sau mai bine sa schimb baia de ulei ? @bebelushu da ai dreptate nu are atia Km are de 10 ori mai putin ( in jur de 50.000 )
  8. Am fost acum sa bag masina in parcare si dupa ce am parcat, acolo unde fusese masina era o mare balta de ulei asa ca, maine chiar daca nu am timp trebuie neaparat sa ma duc in service . Alti bani alta distractie... si uite asa mai saraceste bugetul meu de concediu. Uleiul nu are cum sa fie negru din moment ce l-am schimbat acum o 1 luna si nu am decat vreo 2000 de k cu el @Mircea da intr-adevar plec cu trenu ... trenul cu aripi . M-am uitat acum pe autodaewoo.ro la preturi : baie de ulei 132,31 + garnitura 153.63 Asa ca sper din tot sufletul sa fie doar busonul nu baia
  9. Deci e groasa, acum 2 intrebari : 1 . Daca trebuie scos busonul si vazut care din filete este dus uleiul trebuie schimbat nu ? Sau poate fi recuperat ? 2. Daca ma duc si le fac scandal in service am vreo sansa sa se remedieze problema pe cheltuiala lor? Sau nici sa nu ma gandesc la asa ceva. @ bebelushu la tine cum s-a rezolvat ? A trebuit sa schimbi baia sau cum, cat te-a costat toata distractia si unde ai rezolvat ? Multumesc pentru sfaturi ovi_jer, dar daca nu merg cu ea vreo 2 sapt. si o tin in fata blocului este vreo problema ? Asta pentru ca sambata plec in concediu si nu plec cu masina, dar nu prea am timp zilelea astea de stat prin service - uri. Multumesc inca odata
  10. Salutare , Am o MARE criza dupa ce am facut schimbul de ulei se pare ca pe la surubul de ulei (scuzati exprimarea ) pierd ulei , cel de sub masina pe unde se scoate uleiul . Problema este ca am incercat sa il strang si ... nimic merge in gol. nu pierde mult am schimbat uleiul acum o luna si nivelul este la jumatate dintre maxim si minim . Intrebarea este ... mi-am f... norocul ? sau e ceva care se poate rezolva relativ simplu ?
  11. Am si eu o mica problema nu stiu daca am postat bine dar... Mi sa rupt manerul de la benzina ( capacul din interior ) ma intreb daca se gaseste in comert si daca da unde?
  12. Pai la mine in doua service - uri diferite au tras de nebuni de roti si nu au gasit nimic , De abia in al 3 - lea service ( radacini ) cand a luat la mana fiecare piesa in parte a gasit buba . Deci ... nu este indeajuns sa tragi si sa impingi de roti
  13. Eu am avut problema cu scartiala in conditi de umiditate sau de iarna la jeep , iar acolo era de la rola de AC . In proportie de 80 % cred ca aia este de vina si la voi. Posibil sa fie si ambreiajul de la AC pe duca ( la mine asa era )
  14. O mare porcarie cu siguranta consiliul europei nu o sa lase lucruri asa ca pana la urma au tot interesul ca taxa asta sa nu existe . Am o nelamurire totusi. Nu am cumparat niciodata vreo masina din afara asa ca daca spun vreo aberatie imi cer scuze . De la 1 ianuarie 2007 se mai platesc taxe vamale pentru masinile cumparate din UE ? Are cineva idee cat sunt taxele vamale acum? Si inca un lucru se spunea pe undeva pe aici ca masinile obtinute in urma donatiilor nu vor fi taxate adica cu alte cuvinte sa vezi ce or sa ne mai doneze nemtii masini SH
 

×
×
  • Create New...