Jump to content

racool

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About racool

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze
  • An
    2010
  1. eu am avut problema la buton. Mi-au spus la service ca a fost inghetat si a facut condens. Se schimba butonul pe garantie.
  2. M-am referit la bogdang. Iar privind dotarile, trebuie sa recunoastem ca pentru clasa si pretul ei, masina este destul de dotata.
  3. Ia-ti "octavia cu mai putine probleme". Din cate vad, nu detii un cruze, asa ca nu inteleg de ce incerci atat de mult sa spui ca masina este proasta...doar pentru ca ai citit tu aici ca unii au avut probleme (care oricum s-au rezolvat pe garantie).
  4. Cruze Base cu A/C De la € 14.195 nu stiu de unde ai scos-o cu 10.000
  5. Cum adica la firmele serioase nu exista probleme de electrica si mecanica? Greu de crezut. Stiu caz concret la mercedes cu servodirectia (electrica) stricata, la skoda octavia rs probleme cu portiera spate (nu este etansa si vajaie vantul in masina). La noi problema cea mai intalnita e un banal code 95 care acum se poate rezolva cu metoda omologata. Chiar si cazurile in care s-a ros volanul, a fost schimbat in garantie. Deci nu mi se pare ca masina asta are probleme iesite din comun. Inainte sa faci afirmatii in genul "gm merge tot mai prost" te rog sa te documentezi. Tot ce vezi pe cruze este si pe opel. Cruze are cel mai bun procentaj la testele euro ncap. In cazul oricarei masini exista atat posesori multumiti, cat si nemultumiti.
  6. Am auzit de recall. Eu am fost la AUTO AISS in Focsani (pt ca cei de la g&p iasi sunt prosti) si mi-au zis ca au primit mail e la GM in care in care au fost anuntati ca s-a descoperit acest defect de fabricatie. Firele de sub scaune sunt tensionate iar problema se manifesta in special la cei care dau scaunul mai mult in spate. Ei au facut comanda de kitul de reparatii si urmeaza sa ajunga. Nu stiu daca vor rechema toate masinile, dar macar cei care au problema respectiva vor putea sa o rezolve. Cand voi avea urmatorul drum spre focsani, am sa intru sa imi repare.
  7. Cei de la G&P iasi si-au dovedit prostia inca o data : dupa mai putin de o luna de la ultima vizita la service a aparut din nou code 95. Ar trebui totusi la atatea reclamatii sa gaseasca o metoda omologata de reparatie pt o prostie de mufa.
  8. La G&P iasi service-ul chiar e destul de aiurea. Cei din conducere te primesc foarte respectuos si se poarta impecabil dar muncitorii sunt groaznici. Problemele care mai apar nu sunt atat de grave. Code 95 e o problema la un simplu contact. Ca nu stiu ei sa repare, asta e alta treaba. Acum depinde si de noroc. Am auzit si de marci cu pretentii mari care au probleme mult mult mai grave. In concluzie, eu sunt unul dintre utilizatorii multumiti de cruze
  9. Multumesc pentru detalii...cand voi avea drum la service poate le arat cum trebuie rezolvata problema cu scartaitul
  10. @romeosuta:La scaun ti-a dat toata tapiteria jos? Ai fost nevoit sa lasi masina in service mai multe zile?
  11. Salut, si eu sunt din Iasi si ma interesa Cruze, acum insa cu atatea probleme citite pe aici nu stiu ce sa mai cred. Poti, daca ai timp, sa-mi spui cate ceva despre masina? Cum se comporta, cat esti de multumit, cum merge, tinuta de drum, consum, probleme, plusuri si minusuri si alte chestii de genul asta. Obiectiv fiind, esti multumit? Daca ar fi sa iei acum masina, ai face alta alegere?

  12. Este un oarecare zgomot care se aude parca din stalpul cu centura, dar nu mi se pare deranjant. Eu am mers foarte mult cu masina in afara localitatilor si se comporta impecabil chiar nu am nimic de reprosat. Eu sunt din iasi iar aici drumurile sunt groaznice si nu prea am intalnit masina care sa nu scoata niciun zgomot pe craterele din sosele.
  13. "Textilul acesta se va face aproape noroios" ) totusi... copilul nu are ce cauta cu picioarele pe bord ca este obligat sa stea in spate in scaun special si sub nicio forma praful nu se depune mai ales incat textilul sa devina "noroios".
  14. Si eu as vrea ornamente pentru geamuri. M-am interesat pana acum si doar pe ebay am gasit, dar costa transportul mai mult decat ornamentele. Daca mai afli ceva sa dai de stire
  15. Din moment ce au trebuit 3 interventii pt a rezolva problema codului e clar ca nu sunt in stare. Acum sper sa nu apara din nou.
 

×
×
  • Create New...