Jump to content

Terente

Cont inchis
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Sharjah, UAE
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Caprice
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    32055
  1. ma doare in brisca

  2. 1. cel mai mult ma amuza toma asta.. ba tu sigur esti administrator de bloc ca-ti place sa scrii ma' baiatule nu gluma, cam semidoct in gandire da ce sa te astepti de la un administrator de bloc? esti d-ala gen enciclopedie ambulanta cum sunt toti betivii dupa o juma cu pruna pe ea... 2. nenea salex, te rog sa ma ierti sau poate nu, ca poate daca imi faci nustuce rahat mi-ai zis tu, te simti mai puternic si e mai fericita nevastata , fii puternic macar aici, oricum mi se rupe de forumul asta, doar am vrut sa mai iau pulsul natiunii internaute... da vezi ca esti partas, intinat ca nu judeci si ce-au zis si altii... esti cu ei ca te pupan dos ca esti mare moderator p-aci... alta robie autoimpusa, nimeni nu te baga la origini ca s-ar putea sa-i banezi... fereasca sfantul . 3. emilica, miezul gogule, miezul.. nu detalii... ca valorile astea care le fluturi aici pe forum nu te ajuta cu nimic in viata... un fel de intelectual al fostului presedinte constantinescu 4. hassel tata, taranii sunt oameni simpli, puteai sa zici dobitoc, idiot, cretin.. si alte epitete... dar deh, tre sa le stii si intelesul... mai citeste niste almanache hai pa, ca am si altele mai bune de facut.. spurcati-ma in voie... v-am mai dat un motiv de revolta nu ca ar duce revolta asta la ceva constructiv. À bientôt!
  3. din nou iar v-ati luati de forma si treceti cu vederea miezul. pentru toti aia care ii freaca daca spal sau nu vase pe aici hai sa va lamuresc si sa va oftic si mai tare bizonilor care sunteti voi, nu noi aia care ne-am rupt carca pentru un trai mai bun in loc sa mergem la munca si nu la "servici". avem dreptul sa ne laudam aia care ne-am dorit un trai mai bun si am facut eforturi sa-l obtinem, n-am astepta mocangeala de la stat si nici n-am injurat guverne si politicieni fara sa ridicam un deget sa facem o schimbare. sunt un produs al scolii comuniste, aia unde-ti luai nuiele la palme la fel de multe daca nu invatai lectia cat si daca nu aveai unghiile taiate si batista curata, n-am nici un fel de resentimente fata de profesori, cand vin in tara si vizitez morminte aprind si dascalilor mei o lumanare. Aia erau dascali daca mi-au bagat in cap cunostiinte care sa ma faca capabil sa obtin burse de studii in afara si asta pe bune, aia sunt dascalii care ne stimulau sa invatam mai mult sa stim mai mult si tot aia erau aia care penalizau in comitete utc sarafanele prea sexy. nu erau din genul alora care se ascund dupa paravane gen nu m-a lasat directorul sa las corigenti si d-aia am plecat... ramaneau corigenti pentru ca nu aveai darul de a le baga in cap draga smailmiami, si ai plecat la bani mai multi nu ca ti-a dictat constiinta ta incarcata ca lasi imbecili sa iasa pe portile scolilor, sau chiar crezi ca logica ta failibila nu ridica semne de intrebare. da' va place sa va mintiti si sa injurati, si sa aduceti aminte de fascisti... scoala buna e aia in care si elevul il invata pe profesor ... ia ghici care prost a zis asta... asta aveti in tara pentru ca asta meritati si va multumesc ca-mi oferiti mereu ocazia de a-i multumi lui Dumnezeu ca am luat decizia care trebuie, nu vreti sa o schimbati pentru ca e mai comod asa, d'aia a zis unu' destept, roman, ca lenea nu-i odihna si de aceea ii lipseste multumirea si satisfactia, da habar n-aveti despre cine e vorba si asta pentru ca veniti la mine cu articole din cancan.ro ... pai moncher daca tu aia consideri a fi lectura si o mai si folosesti ca argumentatie... avem probleme la etaj, si nu, nu amandoi, doar tu. nu ma mai chinui asa ca va scutesc de chin, Adieu!
  4. sariti la cap, mai intai cu invective, si daca aveti la indemana si o ghioaga... ... ca minerii... asa fac aia involuatii, ca aia destepti ar fi stiut sa combata argumentele cu contra-argumente... si sa faca prost pe unu printre randuri ce faceti voi... esti prost ba... nu e ca tine, e ca noi.. esti fascist... cati fascisti ai batut tu personal mai nea caisa de zici ca o faci de atata timp... io din cate stiu romania mereu si-a dat pantalonii jos si s-a aplecat singura... astia care dau cu injuratura ca nu le convine adevarul, astia care dau la gioale se f** in c*r pe o guma "cingo" in fata la toti strainii. e ghiolbaneala, a la romanica, si ar trebui sa vii si tu cu mine ma sa pastem vaca, ca nu toti avem bani de spaga sa dam la restante, unii dintre noi chiar castiga burse de studii in afara si pe merit asta, si a fi dus cu vaca nu-i chiar asa de rau daca as fi avut de ales sa fi ramas intr-o sleata de revoltati d-asti fara cauza, m-as fi dus cu vaca, e relaxant si cineva tre s-o faca si p-asta, un taran asa ca mine ca in elevatia voastra nu stiti decat sa injurati pe unul si pe altul... aia isi vad interesul si ii doare undeva ca ii injurati voi pe un forum de rahat... si toate lumea normala face asa... ofuscatilor fara boase de a lua actiune. corestie pentru ala care m-a cerzut din uae, am fost smechere aici in concediu.. stii ce misto e sa cheltui niste bani pe niste servicii de calitate, sa te respecte lumea, sa ti se vorbeasca frumos, asa cum sunt astia descalecati de pe camile acu 20 de ani. va saluta Gicuta din Franta, sa va stapaniti sanatosi romanica si sa va spalati pe cap cu ea. Au revoir!
  5. ma gandeam ca exact reactiile astea o sa le provoace radiografia asta asa ca un dus rece... luati-va de forma si nu de fond, nu de faptul ca la 2 noaptea am bagat o cratima unde nu-i era locul... 1. functionarii publici sunt majoritatea niste putori si marea majoritate neamuri intre ele, 80% nu-si justifica salariul 2. profesorii nu mai formeaza de mult valori pentru tara asta, adrian copilu minune si florin salam o fac impreuna cu numai iubirea si alte valori ca roxy manelista si simona senzual 3. bosorogii aia dragi voua carmesc tara votand cu cine le da punga mai mare, ca stiti foarte bine ca n-ati votat de mai multa vreme, aceeasi oameni care acu' 20 - 30 ani erau angajati in uzine unde muncea un prost si erau platiti 50, da era bine ca nu erau someri, si am si eu batrani, da' aia au trudit la tara mereu si n-au pensii mari ca altii. asta-i mentalitatea, nimeni nu vrea sa recunoasca ca asa e pentru ca ar recunoaste ca greseste, si doar nu, noi i-am batut pe turci mai mereu ... scrie si in cartile de istorie aste-as reactiile de la oameni care stiu ce e in coltul paginii 5 al libertatii dar n-am pus mana pe o carte de Iorga niciodata, mai scuipa-ti o samanta si odata cu ea si p-ala de va arata barna din ochiul vostru... asa e la romanica... nenea snailmailjail, daca vrei sa fii vector de opinie aci pe forum de ce n-ai fost vector de opinie si ca dascal... de ce-ai lasat sa treaca prin sita ciurucurile... sa te plangi ca scoala produce dobitoci ca mine ... pai tu esti vinovat ma ca asta se intampla... tu si toti aia care cred ca ei nu sunt de vina si injura guvernul, oricare ar fi el.
  6. melcule (n.a. trad. snailmailjail), esti , pe langa faptul ca esti frustrat tatutu' rau de tot , zic bine dom' profesor? io zic ca zic bine si am dreptate ca zic eu asta te deranjeaza ca cineva mai si judeca ca stati toata ziua'n c*r pe scaun si de pe bancile scolii ies numa idioti ca voi va vedeti numai de greve??? e bine atunci, inseamna ca esti deranjat de adevar. ia puneti si voi osul la treaba ma filozofii' lu' peste, comprende philosophae descartaeeee...? si nu sa dati la lopata, e clar ca sunteti prea elevati pentru asta, ci sa instruiti copiii sa faca si altceva decat sa culeaga capsune prin spania sau sa munceasca ca zilieri in constructii prin alte parti... dragii nostri intelectuali... si sa nu mai vedem la ora 5 promiscuitate si violenta in scolile noastre. in sectorul privat s-au redus salariile cu mult inaintea voastra si toti au tacut malc ca n-aveau ce face, voi tot intr-o greva o tineti din '89 pana acum.. hai ca vi s-a suit la cap democratia... daca v-ar da astia bani cf. performantelor a-ti muri de foame... munca si nu ... daca you got the drift? Cogito ergo sum, bardus es vos!
  7. Ma bag si eu in discutie cu un calcul destul de simplu... Se ia profesorul Icsulescu. Se iau vacantele de vara, de Paste si de Craciun si se calculeaza 3 luni + 2 saptamani + 2 saptamani = aprox. 4 luni. Se scad din 12 luni cat are anul cele 4 de mai sus, ramanem cu 8 lucrate efectiv. Se ia o norma si deci petrecerea a 5, 6 ore pe zi la scoala, deci cam jumatate de zi daca si suntem ingaduitori si reflectam la natura muncii si la pauzele regulate, deci din 8 luni lucrate efectiv avem de fapt doar 4. Se ia in calcul si al treisprezecea salariu???? eu i-as spune al 5-lea daca as avea caderea sa fac asta... Se ia un salariu de profesor cat de cat calificat de cca. 1500 ron /luna si se inmulteste cu 13 (nu cu 5 cum ar fi normal) si obtinem un venit anual de 19500 ron. Aici calculul s-ar putea sa fie eronat pentru ca nu pot decat sa presupun ca sunt platiti la fel si in vacante luand in considerare prima de vacanta. Calculam ca cele 8 luni lucrate au undeva pe la 244 de zile calendaristice si 174 lucratoare, fiecare a 5,5 ore (ne jucam putin cu virgula) deci un total de 957 ore lucrate pe an. Impartim cei 19500 ron la cele 957 de ore si ne rezulta un calcul aproximativ de 20 ron/ora lucrata. Luam si conditiile actuale in care ies numai imbecili de pe bacile scolilor si am putea sa ne intrebam... 20 ron / ora ... nu e cam mult???? De fapt 20 ron / 50 minute... Si astia incearca sa le planga lumea de mila... Muncitorii din mediul privat nu au iesit in strada, or fi fost obositi saracii si s-au gandit ca e mai bine sa se duca la familie acasa... Nea' caisa astia de profesori au timp, ies in strada, fac scandal, mitinguri, proteste, multi galci... Nici unu nu striga sa fie platit pentru performantele elevilor care ii dascaleste... Bosorogilor n-ar fi trebuit sa le taie din malai, chiar asa de-ti vine sa le mai dai cate una in cap cand vii la 5 seara obosit de la servici si ii doare la 2 metri dupa dos ca tu esti obosit frant si nu te intereseaza ca scrie pe placuta aia din tramvai ca-i loc de bosorogi, gravide si femei cu copii in brate, dar ei tot insista ca e locul lor, ca au muncit o viata intreaga si acum tebuie sa se odihneasca. Eu unul le indic cimitirul ca acolo e loc cu liniste si verdeata...
 

×
×
  • Create New...