Jump to content

lordcalibras

Membru
  • Content Count

    147
  • Joined

  • Last visited

About lordcalibras

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    De diferite tipuri, in diferite feluri ...
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    Koreean
  • Nr. Inmatr.
    IS-XX-XXX
  1. Faza cu rebuturile de la Vw .. chiar mi-a placut! De asta Fabia e net superioara unui Polo! Pentru ca e rebut! De asta Seat-ul pleaca la rally cu masini ca Ibiza, pe cand Vw sta acasa cu Polo! Al dracu` rebuturi! Si de asta Superb-ul e comparat cu A6 si nu are concurent in Passat-ul 2 ... pentru ca toate sunt rebuturi pentru Vw! Si ca sa il linistesc si pe prietenul adostar, ii explic ca Leon-ul principalul concurent de la Seat pentru Golf, este net superior unui Golf 5! Si te rog sa faci si tu un test drive cu un Murcielago .. sa vezi acolo masina! Si dupa toate astea spuse adostar, te intreb ... ce treaba are Golf-ul aici? Face parte din refularile tale si din visele tale? P.S.: brusli .. care "amandoua" sunt rebuturi de la Vw? ... Nubira si Ibiza? Ca despre ele era vorba! P.S.2.: FLORINBAD ... citeste mai atent post-ul meu de inceput din acest topic si ai sa vezi ca vreau sa cumpar o masina CASH! Tu de felul tau platesti rate la masinile CASH? P.S.3: Sharpe ... am spus-o de mai multe ori ... eu nu caut o anumita clasa sau o anumita masina! Caut un autovehicul care sa imi placa mie, indiferent din ce clasa e! Deci asta imi ofera posibilitatea la cumparare sa aleg si dintre camion si Tico!
  2. Satori tata! Eu laud Kalosul! Si il laud bine, ca are tata si am condus masina aia sute de kilometri! Si are versiunea sedan de 94 cai! Si sta pe strada .. si alearga! Dar nu`mi zi tu mie ca e mare spatiu in ea fata de o ibiza atat cat sa duc dorul la o astfel de masina! ... Nubira da .. e imensa! Insa kalosul nu e nici pe departe cat Nubira. Si scuza-ma ... Kalosul nu cred ca sta mai bine ca si tren de rulare decat Ibiza! Sta bine .. nu zic nu .. dar are multe minusuri! Deci nu esti cel mai in masura sa ma articulezi pe mine ironic ca aleg Ibiza! ... Tehnologie da .. e mai noua tehnologia din Kalos! Poate alearga la fel ... de fapt cred ca sunt cam la fel! Si pana la suta au tot 11 secunde amandoua! Ma refer la kalosul mare ... insa la spatiu ... Nubira e net superioara!
  3. Am fost la test drive astazi cu Nubira si Ibiza ... Am sa va relatez puncte cu plus si puncte cu minus ... Oricum ar fi, sunt pareri proprii si ... personale! Deci ... fiecare cu ale lui: Seat Ibiza: (+) - spoilerul de pe divizia Cupra si farurile clare de pe spate - stabilitate foarte buna ... la viteze de 80-100 miscari bruste stanga-dreapta ... foarte bine asezata - pozitie sportiva la volan, tinereasca si iti da senzatia de bani investiti in masina - interior nu luxos, nu pretentios... ci SPORT! - forta in depasiri si foarte manevrabila! - servodirectia excelenta - schimbator sportiv cu curse scurte si fixe ---> aici se simte unde se duc banii! - cd player Sony - X-plode in dotare standard (-) - 2 ani garantie - parca e cam joasa si e un picutz deficitara urcarea in ea (din nou ca la masinile sport) - boxe doar pe fata care cam lasa de dorit (trebuie investiti in boxe ca sa fie pe masura Xplode-ului) Daewoo Nubira (+) - aspect de limuzina - senzatie de masina de lux bine inchegata si simpla - senzatie de siguranta - fuge de rupe - stabilitate - spatiu la greu ... - daca ai chef te iei cu toate navele de 30-40 de mii de euro de pe sosele si nu te faci de ras! (-) - consum imens (dealer-ul mi-a spus ca in oras e foarte costisitoare - aproape ca nu merita la consum pentru oras) - si a avut dreptate andreib ... (si asa a zis si dealerul) ... mai bine dai airbag-urile pe GPL ... insa eu nu concep ideea de masina fara airbag-uri in anul 2006 ... - plasticul, cu toate ca la ochi arata bine inchegat si bine aranjat si chiar iti da un aer de lux ... la atingere scartaie si scartaie deranjant .. si mai ales la hopuri! - servodirectia cam rigida ... - schimbator de viteze ieftin, curse lungi, cu hopuri, inexacte ... - nu se fabrica pe culoarea nearga (si eu vroiam negru) ----> VERDICT: Am redus optiunile la Seat Ibiza si la Skoda Fabia (am scos Nubira din cauza consumului) ... astazi, poate mai tarziu, sau maine merg la test drive la Fabia! si am sa va relatez ...
  4. Daca tu cumperi masina intr-o saptamana, bravo tie! Eu stau sa ma gandesc putin inainte sa o cumpar! Si daca te uiti un pic mai atent ai sa vezi ca sunt cateva zile de cand caut masina! Si doi, nu am ajuns la Cielo ... era o simpla comparatie!
  5. Eu vreau airbag si abs ... si aia cu gpl la dotarile astea e peste 12 mii! Nu isi face banii! Andrei, sa dea dumnezeu sa nu ai nevoie de airbag-uri! ps: totusi consumul la Nubira nu e asa rau cum vorbeste lumea! trebuie luat in calcul ca un cielo consuma mai mult in oras ca nubira CONSUM CIELO! si daca pui 2 cielo nu fac cat o nubira!
  6. Mircea, eu v-am intrebat pe voi personal ce probleme ati avut! Daca nu vrei sa ma ajuti ... Nu`i nimic!
  7. Probleme cu Nubira? Deci ... Spuneti-mi absolut toate problemele! ----> 247 km/h cu ce masina?
  8. Daca le ai e ok! Dar ca sa dai o mie de euro sa ai cd player de fabrica si discuri pe spate, nu e o afacere! Sincer! --> Probleme ceva cu Nubira ati avut?
  9. Oricum au amandoua ABS! Si deci mia aceea de dolari se vede in acea combina cd + caseta si in jante si in discurile spate! Si tot nu vad justificata mia aceea de euro! Sincer! ... De o mie euro imi iau jante de pe catalog BBS, ANTERA pana 500 euro, iar de ceilalti 500 euro imi iau combina cu cd si dvd plus lcd-ul! ... Si ii dau si geamuri negre! ... Sa vedem cum o sa fie atunci ...
  10. Are dreptate Soran! Si are dreptate si andrei cand zice ca seat`ul e submotorizat fata de nubira! Asta e valabila doar daca tu cauti motor mare! Eu nu caut ceva anume! Nu caut o firma anume sau un motor anume sau un anumit numar de cai! Eu caut o masina sa imi lumineze ochii! Doar atat! ps: andrei, daca as lua nubira as lua sx d/ab ... ca sincer nu merita sa dau o mie de euro sa am cd player si jantele alea oribile! Ce imi zici despre ea? Consum in oras ( da sa fii sincer ) ) ... stabilitate ... alea alea ... ma intelegi tu ...
  11. Eu nu am sa inteleg niciodata soferii nostri din Romania, cum pot ei sa caracterizeze un model de masina prin prisma faptului ca au vazut un SINGUR exemplar cu bug`uri! ... Eh ... PS: Stii de ce ai tu incredere mai mare in Fabia? Pentru ca ai Vw ... Pai mai tata, Seat-ul este tot Vw si dintotdeauna Seat-ul a fost net superior Skodei!
  12. --> Nu te mira andrei tata! Am mers eu cu Matiz alergat 800.000 de km din 2000. Nu mai avea nimic original pe el! Deci fiabile neica! ---> Acuma hai totusi sa fim realisti ... macar un picut! Am zis clar ca Nubira se afla printre optiunile mele si am mai zis clar ca imi place teribil de tare, dar nu se compara tehnologia de pe Nubira, o tehnologie veche restilizata si un concept trecut, cu tehnologia de pe Ibiza! Eu am daewoo si ar trebui sa laud uzina, insa nu as da aproape 12.000 de euro pe o masina fabricata in romania in defavoarea unei masini Seat de generatie nou la doar 11.000 ... Haideti sa fim realisti! ... Pe langa asta luam la socoteala consumul ... e diferenta teribila! Nubira consuma cat un tren! Doi, design-ul ... este mult mai modern design-ul de pe Ibiza ... de interior nici nu mai spun! A .. da ... ca si spatiu castiga Nubira! Dar daca ne uitam doar la spatiu, hai sa vindem matizurile, tico-urile si eventual kalosurile scurte si sa ne luam toti logan! Oricum in primele mele 3 optiuni ramane nubira! Voi vedea! Deci nu ma intelegeti gresit ... Ma chinui sa aleg intre Skoda Fabia ... Nubira si Seat Ibiza! Insa mi-ar place parca Ibiza! lol ... poate acusi acusi ma vedeti cu Nubira! ... Deci una din ele sigur va fi daca nici la Ford nu aflu nimic satisfacator! ---> Rio merita la leasing! La banii jos ... e vreo 14.000 euro din cauza taxelor ... E imens! ----> Kalos mi-as dori, dar nu se mai fabrica ... cel de 1.4 16v ... pfuai .. vis! Insa s-a bagat Aveo! AVEO SEDAN NU ESTE MASINA! AVEO ESTE USCATOR DE PAR! Doar Aveo ala scurtutz, ca pe ala il cheama Kalos in suflet! ----> Bordul din mijloc este cel intalnit pe orice Ibiza! Si sa nu uitam ca Seat rupe gura targului cu modelele astea la rally-uri! ----> Pe mine nu ma deranjeaza motorul in 3 cilindri (imi place ca vine Zamolxis sa imi zica sa nu iau masina in 3 cilindri)! Aia 3 ma cam deranjeaza pe Fabia pentru ca sunt bazati pe cai putini ... dar una e 64 si una e 70 pe Seat! Cu acei 70 de cai are deja o secunda mai putin pana la suta de km ... are cuplu mai bun seat-ul ... si o viteza maxima constructoare daca nu ma insel mai buna!
  13. Eu iubesc Nubira! Imi plac teribil de tare! Si e una din primele 3 optiuni ale mele ... Nu merg dupa o clasa anume de masini! Totul e sa imi placa masina ... Optiunile de pana acum sunt: Seat Ibiza, Skoda Fabia si Nubira CDX ... La skoda v-am zis dotarile si motorizarile in topicul Rio vs. Fabia, la Nubira le stiti ... Acum, sincer cel mai tare ma tenteaza Seat-ul Ibiza, noul Ibiza. Ce parere aveti despre el ? Motor de 1.2 L cu 70 de cai putere ( rezonabil ), mai mare decat Fabia sau Polo sau alte alea la un pret de 11.035 DDP. Printre dotarile uzuale masinilor de generatie noua exista: servodirectie, volan reglabil pe inaltime, CD MP3, scaun sofer reglabil pe inaltime, inchidere centralizata, geamuri fata electrice, ABS, DSR, airbag sofer+pasager, proiectoare, aer conditionat, oglinzi reglabile din interior, temporizator stergatoare parbriz, iar cu 215 euro imi pun si airbag`uri laterale (asta daca simt nevoia) ... Eu zic ca e mai mult decat rezonabil, nu? Am pus si niste poze cu interior - exterior - motor la Seat Ibiza.
  14. Tu ai dreptate Bad, insa eu dau o masina second-hand pentru ca are 6 ani ... pentru ca acusi acusi vor incepe sa pice una alta ... si vreau sa evit statul prin service si banii aruncati pe fereastra! Deci caut una noua care sa ma scuteasca (teoretic) de griji!
 

×
×
  • Create New...