Jump to content

WooDoo

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About WooDoo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. pe unde stai? ti-am trimis si PM. Telefonul tau nu functioneaza. Cam care ar fi ultimul pret? Ma intereseaza. Multam'!
  2. WooDoo

    Ndi

    Nu vreau sa consideri postul meu de mai sus ca o jignire dar in momentul in care faci o afirmatie si te hotarasti sa iti prezinti masina aici, vino cu dovezi ale spuselor tale nu estimari puerile! Eu unul, inainte sa fac aceste afirmatii, faceam un dyno-test si ramineam cu totii convinsi de spusele tale!
  3. WooDoo

    Ndi

    Sa incepem concret si la obiect fara prostii, lista ziselor imbunatatiri la masina ta - 1. Schimbat bujii si fise =+ 3=78CP - "OK, in faza asta am ajuns cu motorul in iniţialul 78 HP" 2. Modificat parametrii de functionare a masinii=+17CP=95CP "Debitul micşorat de benzina combinat cu injecţia mărită " 3. O mai gidili tu putin=+(0-5)CP=95-100CP"Câştigul vine din evacuarea directa, admisia directa si designul care permite supraalimentarea motorului odată ce maşina ia un pic de viteza" 4. Si acum bomba:130CP in total "Pana la urma cheia este experimentul, eventual sustinut de o teorie, alta decat 5 cai din filtru si inca 10 din evacuare. In stilul asta am facut liniştit masini de 130 HP" Prosti or fi inginerii proiectanti care lucreaza la marile firme producatoare de masini, ca nu se uita la ceea ce ai facut tu sa aplice si ei la alte masini...SI sa vede-ti surpriza cea mare cind porneste faimoasa turbina... Pasol na turbinca armasarilor
  4. Toata lumea critica taximetristii, nu ca i-as apara, dar ginditi-va de cite ori nu v-a taiat calea un papuc rominesc sau versiunea straina? Daca taximetristii sunt periculosi numai in oras, in afara fiind cuminti...DISTRIBUITORII sunt neamul cel mai periculos atacind si in localitate si in afara!
  5. Pai vine din fabrica cu abs, numai ca acel model nu a fost comercializat si pe la noi, mai mult in afara!
  6. Pt cine este interesat lista de preturi pentru cielo si espero de la Borla Pitesti
  7. Ale mele au et37 si acum ca i-am schimbat arcurile mai ating foarte rar(doar incarcata la maxim adica 5 persoane plus portbagajul plin) dar conteaza si ce cauciucuri ai. Eu am Bridgestone potenza si mi-au atins de prima data in buza aripii din spate dar cunosc pe altcineva care are genti la fel si cauciucuri dunlop sp900 (parca asa se numesc) si care nu ii ating si nu a trebuit nici sa indoaie buza aceea de la aripa >-
  8. A incercat cineva sa monteze abs provenit de pe un nexia din afara pe un cielo de-al nostru? Pt ca mie asta mi se pare imbunatatire majora la sistemul de frinare?
  9. Avind in vedere faptul ca am achizitionat recent pentru un cielo o pereche de genti pe 15 impreuna cu cauciucrile aferente 195/50/15 acestea nu mai corespund cu ce este scris in certificat. Am trecut astazi printr-un service care avea si statie ITP si respectivul de acolo mi-a spus ca nu se mai omologheaza("se omologau acu ceva vreme dar acum nu ti le mai omologheaza nici dracu") roti cu dimensiuni diferite fata de cele din fabrica. Inca nu am fost la rar sa verific cele spuse de respectivul dar daca cineva stie ceva sigur este binevenit sa spuna.
 

×
×
  • Create New...