Jump to content

hidralazina

Membru
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

About hidralazina

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/12/1980

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti 1.4 16v
  • An
    2006
  1. Asa consuma toate, stai linistit. Eu am scos acum 12.5/100 in Bucale, cu motorul de 1.4. Afara, in schimb, cu un mers de pensionar (105-110) scot intre 6.5-7.5, in functie de incarcarea masinii. Cand am mers constant cu 150 am consumat fix 9L/100. Eu m-am obisnuit.
  2. A schimbat cineva parbrizul la Lacetti hatchback? Am luat o piatra azi pe A1 direct in mijloc. Se gasesc neoriginale cu antena? Ca am vazut pe net ca alea originale sunt extrem de scumpe.
  3. Nu e de la lichid, am avut numai OMV Caristal din ala de -60. Sunt proaste furtunele alea, devin casante la frig si sunt si expuse...
  4. Daca nu te intereseaza gps-ul, e mai mult decat ok.
  5. N-am Aveo ci Lacetti dar acolo sta si la mine. Am verificat pe tester in service si temperaturile erau cele normale.
  6. Dimpotriva, tabletele mi se par ideale pentru cineva care e mereu pe drumuri. Eu o iau pe a mea mai mereu in garda, imi incape in buzunar, mai citesc cate ceva pe unde apuc, un film, un joc. In principiu sunt dispozitive multimedia, daca vrei editare video iti iei altceva. Iar la autonomie au cam depasit netbookurile entry-level. A mea de exemplu ma tine 9 ore de playback neintrerupt. Cand stau acasa nici n-o deschid macar, stau calare pe desktop.
  7. Daca doar citesti, ia un ebook reader. La ce ai nevoie de dual core la 1.2 Ghz pentru un pdf? O sa se simta la buzunar si la intalnirile cu priza. In rest cu Android poti face absolut orice faci si cu Win...
  8. Citesc ganduri ca sunt de specialitatea aia care poate...
  9. Pentru ca sunt doctor si fac de garda... Am spus eu ca i-am intrebat pe toti? Vorbesc din experienta personala.
  10. Pai cam asa s-a stabilit normalitatea. Fa o petitie, ceva. Si ce legatura are un copil cu intepatorul psihopat? Exista insa si psihiatrie pediatrica, daca e anormala odrasla in vreun fel!
  11. Stai linistit, pacientul cand aude de CT se bucura ca e bagat in seama, majoritatea cer din proprie initiativa ca au auzit ei ca e super investigatie. 1 CT = doza anuala maxima admisa, fara a tine cont de radiatia terestra. Da' vad ca de radiografii nu te plangi, de ce, cumva ca sunt moca?
  12. Eu cred ca astia normali trebuie sa-i accepte, in anumite conditii (terapie, grup de sustinere, supraveghere) pe cei anormali, si nu invers. Mai naspa mi se pare ca au drept de vot...
  13. Animalele se si mananca intre ele. Oricum, mi-ar placea ca si viitoarea ta nevasta sa gandeasca la fel ca tine! 6545 posts, probabil toate ca asta...
  14. Mi s-a rupt furtunasul de la duza stropitoare din spate...a doua oara!
  15. Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se scot duzele instalatiei de spalare parbriz de pe capota? Am vopsit-o si mesterul mi le-a montat invers...daca se scot usor, le-as schimba eu locul, decat sa ma apuc sa le reglez iarasi.
 

×
×
  • Create New...