Jump to content

Kin

Membru
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About Kin

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Argeș
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    AG 11 KIN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nu-i nevoie de poză cu Vali, mersi! Acum pe bune, nu-l știu, dar important e că acum știu că sunt cel puțin 2 persoane care fac asta la mine-n oraș, deci am de unde alege.. Până la urmă tot o s-o fac și pe asta..
  2. Mulțumesc! Dacă te referi la Horațiu, îl cunosc, el mi-a făcut panourile ușilor cu material ca husele. Ți-ai îmbrăcat volanul la el, ai cumva o poză? Sunt curios dacă-i ies ca lumea volanele.. Panourile au ieșit destul de bine.
  3. Ședință foto în stil Cross Process - Daewoo Matiz by KIN
  4. În sfârșit am făcut rost de geam nou pentru ceasuri. Cel vechi era pătat cu ceva și se vedeau ceasurile întinate, nu s-a rezolvat nici cu poliș. Dați click pe poze pentru dimensiune maximă.
  5. O poză cu interiorul, să vedem și noi elementele colorate? Mulțam!
  6. Kin

    Matiz Se / 2004

    Ți-am citit topicul din scoarță în scoarță, și țin să te felicit pentru modul în care îți îngrijești mașina. M-a amuzat teribil postul aniversar, și am rămas foarte impresionat de izolarea fonică. Muncă multă, bani mulți (dacă te-ar fi costat), dar cred că merită. Mulți kilometri fără probleme îți urez în continuare!
  7. Am schimbat luminile! În rolurile principale: - Becuri Philips BlueVision 3400k W5W la număr; - Becuri cu 5 LED-uri SMD 6000k W5W pe poziții; - Becuri cu 16 LED-uri SMD 6000k C5W la plafonieră față, plafonieră suplimentară spate acționată de ușile din spate și plafonieră portbagaj acționată de haion; - Becuri Philips BlueVision Ultra 4000k H4 pe fază scurtă și lungă. P.S. - Săpuniera mea de cameră nu vede prea bine noaptea, în realitate lumina nu e așa albastră, e doar albul rece caracteristic celor 6000k pentru led-uri, respectiv 4000k pentru becuri.
  8. Mulțumesc! Sincer să fiu m-am gândit, mai avem un coleg care-a îmbrăcat volanul și mi-a plăcut foarte mult. Și interesându-mă de subiect am aflat că există chiar la mine-n oraș cineva care fce așa ceva. Dar sincer mă gândeam la culori în sens invers, adică piele neagră cusută cu ață albă, sau material din acela cu găurele, de asemenea cusut cu ață albă. Dacă nu se supără colegul andy, volanul lui îl am ca exemplu:
  9. Mersi frumos, să fie!
  10. Filmarea este dinainte de poliș, diferența care se vede de fapt nu este de nuanță, ci de strălucire, vopseaua de pe mașină s-a mătuit în timp iar vopseaua de pe bări, mânere, oglinzi și eleron era proaspătă. Bineînțeles că am folosit vopsea exact pe codul celei de pe mașină (doar nu eram nebun să folosesc altă nuanță), dar o diferență este normală oriunde compari o vopsea proaspătă cu una mătuită în 5 ani. Iar după poliș diferența nu mai este așa vizibilă, pentru că pe bări, mânere, etc, s-a insistat mai mult și le-a luat din luciul de vopsea nouă, în timp ce vopseaua cea veche a primit strălucirea de altă dată, astfel echilibrându-se balanța și micșorându-se diferențele. Cât despre vopseaua care sare de pe plastic, bineînțeles că m-am interesat și eu înainte (din nou - doar nu eram nebun să repet prostia pe care-a făcut-o fostul proprietar cu vopseaua sărită de pe bord). Normal că n-am vopsit eu în fața blocului cu spray-ul peste vopseaua cea veche. Toate suprafețele de plastic au fost pregătite cu șmirghel, apoi vopsite cu Primer, uscate, și în final vopsite cu pistolul cu vopsea de calitate, întăritor, lac, tot ce trebuie. Îți înțeleg îngrijorarea, că m-a ros și pe mine până să descopăr Primer-ul. Am alergat ceva după el ca să-l găsesc, până la urmă mi l-a adus un magazin de piese auto pe comandă din Ungaria, dar merită, e o minune. De exemplu am vrut să vopsesc și apărătorile de la roți (din plastic) și-am uitat să dau pe ele și cu Primer. La spălat,. se decojea vopseaua de pe ele cu jetul de parcă era numai mizerie. În timp ce oglinzile, mânerele, toate rezistă.
  11. Am făcut și o mică filmare:
  12. Data trecută v-am arătat exteriorul mașinii, acum e gata și interiorul. Click pe poze pentru dimensiunea completă. Aștept părerile voastre...
 

×
×
  • Create New...