Jump to content

lucianskyes

Membru
  • Content Count

    135
  • Joined

  • Last visited

About lucianskyes

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/06/1985

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Targoviste
  • Auto
    Skoda
  • Model
    Octavia II
  • An
    2005
  1. Lista de piese disponibile: CAROSERIE EXT. Portiera dreapta fata completa (fata usa, maner, macara,geam, macara, finitie ext. cheder) -maro metalizat Portiere spate complete-maro metalizat Oglinda Laterala stanga Finitie stergatoare Brate stergatoare Vas lichid spalare parbriz si pompita CAROSERIE INT. Macarale portiere fata Mocheta Plansa bord Parasolare Finitii Ceasuri Bord Polita Portbagaj Geamuri Portiere Lampa plafoniera Scaune si bancheta TREN RULARE Planetare Cutie de viteze Euro 2 si Euro 3 Timonerie completa Tampoane motor FRANARE Set etrieri si rame APRINDERE Delcou MANDO Fise bujii Euro 3 EVACUARE Catalizator+Galerie evac. si sonda Lambda Euro 2 EGR Euro 3 INJECTIE Rampa Completa injectoare Euro 3 AER CONDITIONAT Aeroterma si calorifer incalzire cu A.C.+ comanda ELECTRICE SI ELECTRONICE Alternator Electromotor MAP-senzor presiune IAC-motoras pas cu pas Canistra carbon activ+ supapa purjare Senzor turatie Axa came Euro 3 Senzor viteza roata dreapta Euro 3 LUMINI Lampa centrala stop frana Lampa stop spate stg. dr. Far dreapta Bloc lumini DIRECTIE Coloana directie completa MOTOR Baie de ulei Pistoane Arbore Cotit Kit ambreiaj complet Biele Contact: 0720541840 Mail: lucian.mitac@yahoo.com O zi placuta!
  2. Imi cer scuze pentru intarziere in raspuns, sunt din cele simple textil si vinil.
  3. Salutare, pentru cei care au nevoie de piese din dezmembrari, dezmembrez 2 Matiz- uri, 2003 euro 2 -120. 000 km, 2007 euro 3- 160. 000 km. Contact: Tel: 0720541840 E-mail: lucianskyes@yahoo.com Sau pe forum prin "reply" (puteti solicita foto sau alte detalii)
  4. Salut distanta IAC-ului intr-adevar trebuie sa fie 2,8 cm la montare. Ar fi bine sa verifici si functionarea senzorului de pozitie clapeta acc. pe scanner sau cu un voltmetru, cauta procedura pe forum. Cauze probabile, vezi atasament:
  5. Salutare probabil capatul de bara si sau bieleta de directie usor deformata, joc rulment si evident pivot roata (bratul pe partea respectiva). X86 Eu as verifica jocul termic- reglaj culbutori la rece (la valorile din carte nu la cum "maestrul" mecanic crede ca trebuie stransi sa nu mai bata). Deasemenea verificare furtune vacuum, capac,rotor delco si avansul static.
  6. Daca tiuie pe acolo, sub corpul clapeta ai un furtunas ce vine dinspre electrovalva si este prins cu 2 cleme (urechiuse), verifica sa nu fie iesit sau crapat furtunasul, IAC sa tiuie nu am auzit niciodata, dar nu bag mana in foc ca nu este posibil.
  7. Salut "tiuitul IAC-ului" - Eu as suspecta electrovalva de purjare tiuie de zici ca nu e adevarat ): dar si unele supape PCV fac zgomote. Da-i pace IAC-ului... sigur nu tiuie
  8. gabimok Suruburile din spate se pot desface- demontezi canistra de carbon pt. cele din stanga, iar la ultimul din dreapta *e mai dificil) ai nevoie de un clicket mic cu prelungire si bineinteles cap inbus. Personal recomand sa mergi la un service! Daca vei merge la service sau daca faci reglajul acasa atentie asupra valorilor de reglaj (o garnitura noua de capac culbutori nu strica), mai mult de 50 nu are cum sa te coste un reglaj culbutori la un service... O zi placuta!
  9. Sugestie: Calca ambreiajul si vezi daca dispare zgomotul.
  10. Incearca sa reglezi avansul static - misti delcoul spre capota pana la o turatie constanta. Deasemenea este posibila si o problema de alimentare, respectiv filtru benzina infundat si /sau pompa inclusiv regulatorul de presiune.
  11. * Semnalul de la senzorii optici poate fi defectuos - adica delcoul se cere shimbat. MARE ATENTIE la chinezarii: am schimbat unul+1 pe garantie + inca unul cica GM care acum va trebui sa il schimb iarasi, bine macar ca mai este inca in garantie. * Injectorul: Daca bobina este defecta nu inchide sau nu deschide supapa injectorului... se inlocuieste injectorul. Verifica totusi si capacul delco/rotorul/ fisele/ bujiile. _________________________ Nu are sens sa citezi tot postul.
  12. Din cele relatate de tine, ai o poblema cu injectoarele, cred ca nu inchid bine si curg, fie de la depuneri, fie de natura electrica, in mod normal injectorul nu ramane deschis prea mult timp. Incearca mai intai o curatare fie cu aditiv in rezervor, fie cu ultrasunete.
  13. M-am decis sa folosesc mai intai : http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_3330.html?Opendocument&land=GB L-am comandat astazi, costa 26 lei... singurul lucru de care imi este teama- sa nu infunde canalele de circulare antigel. Revin cu detalii, dupa ce testez.
  14. Azi am stat numai de masina, de la ora 13, m-am invoit special de la servici. - am spalat instalatia - schimbat termostat - dat jos radiator si curatat cu 1/2 otet cu apa, clatit cu apa ulterior * radiatorul se da jos foarte usor, este prins cu 2 suruburi deasupra, jos sta in mansoanele de cauciul, electroventilatorul se desface deasemenea usor. - 1 flacon radiator flush 2+2, clatit si apoi antigel * dureaza destul de mult, am asteptat sa se raceasca motorul intre flush si clatire - lasat la relanti sa se aeriseasca pana a deschis termostatul Dupa aprox 20 km creste usor peste max nivelul iar furtunul superior si inferior al radiatorului raman tari la apasare. Cred ca sarcofagul se cere deschis, sper sa fie doar garnitura. Totusi este ciudat ca nu sunt urme de ulei in antigel sau invers, are un pic de fum alb la pornirea rece, dar dispare imediat. Acul de temperatura sta unde trebuie, in fine maine ma programez la un test de compresie.
 

×
×
  • Create New...