Jump to content

Doru Vladimir

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Doru Vladimir

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/07/1968

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    dvcosconel@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo, automat
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    B02WYC
  1. Pretul aparatului scade la 1,150 lei ! Ramane valabil pretul preferential pt Membrii Clubului ! Pentru acestia, pretul este de numai 1,000 lei !
  2. Vand telefon Sony Ericsson Xperia X10 Alb(Luster White), absolut nou (saptamana aceasta l-am primit), garantie, necodat, pachet integral (cutie, carti in toate limbile pamantului, inclusiv in romana, Certificat de Garantie, baterie Li-Pol 1500 mAh, incarcator, casti, cablu USB, card de memorie microSD 8 GB, folie protectie ecran). Specificatii, poze si filmulete de prezentare etc.: , Prezentare Sony Ericsson , Prezentare GSM Arena si Google search Pret : 1,650 lei. Pentru Membrii Daewoo & Chevrolet Club pretul este de 1,500 lei ! Nu sunt interesat de nici un fel de troc ! Contact: PM sau tel.: 0744.630.210(numarul este portat in reteaua Vodafone)
  3. Doru Vladimir

    La Multi Ani

    ...La Multi, Fericiti, Bucurosi si Norocosi Ani !... ...dragilor, dragi...!!!... ...De o luna de zile nici sa va mai salut nu am mai apucat !... ...!!!... ... ... ... ...sa-mi fi-ti zdraven(i)/(e) si ..."potent(i)/(e)"... ca "vremile e grele"...!...va imbratisez si inchin in cinstea voastra un pahar de vin de la "furnizoru' de la Nicoresti"...!!!... al de m-"a dedulcit la cele lumesti" cu Feteasaca lui Neagra...!... ... ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
  4. Neata, neata lume buna ! ...s-o cafa Mare, Mare distinsilor doritori ! Superba dimineatza ! Cam racoroasa...dar merge ! Chef de munca: IOC ...chef de "duca pe coclauri": LA GREU
  5. Doru Vladimir

    La Multi Ani

    La Multi Ani Ileana si tuturor celor ce-si serbeaza astazi ziua onomastica ! Sanatate, Bucurii si-un "dram de noroc"...ca n-o fi foc ! La Multi Ani si aniversatilor acestei zile ! ...Bonus: un micut cadou...din cauza mea ! La Multi Ani...!.pps
  6. @tolin 1. Pensionarii au motive si trebuie sa protesteze ! Nu stiu daca 80%...77.59% sau 97% etc ! Si nu numai ei ! Toti cei carora, sub o forma sau alta, li se aduce atingere drepurilor si/sau libertatilor ! Nu ma refer aici strict la acele drepturi/libertati bazale, existentiale ! Si discutia poate continua la nesfarsit...!... 2. Nu stiu la ce "basist" faci referire !? Cu siguranta, nu la mine ! 3. Sensul intrebarii tale retorice vizeaza strict conotatia de discriminare ! (exemple extreme dar la indemana: din cauza lui Ceusescu a suferit x% din populatie; din cauza unui infractor tigan este blamata o comunitate intreaga; datorita vorbelor sau actiunilor nechibzuite ale unui ungur este huiduita o natie intreaga ! Si exemplele catre aceasta zona pot continua!) Gandeste-te si la cealalta conotatie ! Un alt punct de vedere ! Solidaritate spre ex ! Adica:"all for one and one for all !" Iti suna cunoscut!? Din pacate, mai rar un asa "deja-vu" in istoria noastra ! Exista insa ! 4. Ceva mai sus @zeneseu (si nu este singurul, dar el mi-a venit in minte acum) a punctat un lucru extrem de important ! Manipulare ! N-ar fi lipsit de interes daca in lecturile noastre am mai parcurge, din cand in cand macar, cate o pagina-doua din lucrarea lui Gustave Le Bon, Psihologia multimilor ! http://ro.wikipedia...mul.C5.A3imilor Are peste 100 de ani, dar permanent actuala ! Am constatat lucrul asta inclusiv astazi, ref la Mitingul din Piata Victoriei !
  7. Ce pot sa va spun, cu siguranta sau..."pe surse", este faptul ca, discutand pe tema "miscarilor concertate" de strada ale pensionarilor de saptamana trecuta, la nivel national, cu "cineva" de la Grupul Parlamentar PSD din Camera Deputatilor, acesta mi-a confirmat faptul ca la Cotroceni au fost aproximativ 50 de membri(si membre) cotizanti ai PSD si cativa de la PC ce "au organizat si intretinut atmosfera" ! Ca sa citez un clasic in viata: "Deja vue !"
  8. ...pe 10 iulie ar fi implinit 68 de ani !... ...s-a dus si Turneul si Concertul din Romania(din iunie parca) ! RIP !
  9. ...brrrrr ! Neata buna "tutulor" !...si-o cafea maaareee, taareee dar mai ales fierbinte pe racoarea asta !
  10. Doru Vladimir

    La Multi Ani

    Pai daca ..."le-o fi placut parintilor"... in luna August in concediu ! ...si...La Multi Ani sarbatoritilor acestei zile !
  11. Doru Vladimir

    CATERINCA

    Hai ca asta chiar doare !
  12. Doru Vladimir

    Bancuri

    Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul il intreaba: -Ai ceva experienta in vanzari? Tanarul raspunde: -Da, am fost comis voiajor. Managerul, placandu-i tanarul, ii spune: -Bine, esti angajat de proba! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi. A doua zi se prezinta omul la treaba si isi vede de-ale lui; la sfarsitul programului vine managerul si il intreaba: -Ei, cate vanzari ai facut astazi? -Una! raspunde tanarul. Managerul: -Cum una? Media de vanzari pe angajat la noi este de 20-30 pe zi! De cat ai vandut? Tanarul: -De 101,237.64 USD! Managerul: -101,237.64 USD?!?!? Da' ce Dumnezeu ai vandut de banii astia?!? -Paaaaaiii, mai intai i-am vandut unui domn un carlig mic de pescuit; dupa aceea, i-am vandut alt carlig de pescuit, dar de dimensiune medie; dupa aia i-am vandut o lanseta. Pe urma l-am intrebat unde merge sa pescuiasca si mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate si i-am vandut salupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica pentru a remorca salupa, l-am dus la raionul auto si i-am vandut un Jeep Grand Cherokee...!!!... Manageru' stupefiat: -Cum, tu vrei sa spui ca a intrat un tip in magazin ca sa cumpere un carlig mic de pescuit si tu i-ai vandut o salupa si un 4X4 ?!?!?! Tanarul raspunde: - Aaaa, nuuuu...! Tipu' a intrat in magazin ca sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, daca tot urmeaza un weekend nenorocit, ar fi mai bine sa se duca la pescuit !
  13. Doru Vladimir

    La Multi Ani

    De curand aterizat / Va transmit cu gand curat: "La Multi Ani si Sanatate / Bucurii nenumarate / Veselie si nopti albe / sa petreceti ca in basme / Iar cand zorii apar mijiti / Inc-un rand...sa va treziti !" To: Vaxxi, Zeneseu & Co
  14. Doru Vladimir

    La Multi Ani

    La Multi Ani aniversatilor zilei de astazi !...si ... tuturor Stelistilor !... Remember 7 Mai 1986 ! si
 

×
×
  • Create New...